Smink från Elf som är värt att köpa




Det blev en hel del som jag tycker är värt köpa från Elf :) + borstar som kommer i nästan bild :)
Tog med bara en utav varje produkt som jag tycker är värt att köpa!


Jag rekommenderar både borsthållaren och alla borstar som jag har i den, dom är inte alls dyra och dom funkar jätte bra. Sminkborstar kan vara sjukt dyra om man går tex till kicks eller Makeup store, men dom från Elf är minst lika bra!
Ögonfransböjaren som ni ser hänger över kanten funkar riktigt riktigt bra!

Har både 1 dollar läppstift från Elf och läppstift från deras Mineral line, den svarta är från mineral och är då lite dyrare, eftersom dom har lagt ner mer pengar på utseendet. (seriöst hade så svårt att översätta just det ordet från engelska till svenska. Och nej man kan inte använda google translate för att 1. det suger 2. allt går inte att översätta rakt av) Som ni ser ser den 1 dollar läppstiftet mycket billigare ut. MEN jag tycker att 1 dollar läppstiftet är bättre, då det håller nästan en hel skoldag på läpparna medan mineral läppstiftet är så krämigt så det håller inte lika länge.


Hypershine gloss och Luscious liquid lipstick.
Jag älskar dom båda, skillnaden på dom är att läppstiftet är lite tjockare som ett läppstift men ger glans som ett läppglans, och glossen är precis som ett läppglans.


En till skillnad är att läppglanset har en borste och läppstiftet har en hårdare applikator.


Minty Glos och Super glossy lip shine spf 15
Minty glossen, luktar så gott som mint och smakar supergott också!
Lip Shinen luktar också väldigt gott och den har solskyddsfaktor i sig! Perfekt för sommaren! Många glömmer att ta solskyddsfaktor på läpparna men det är viktigt om man inte vill bränna läpparna!


Feather proof lip liner, gillar den här mycket bättre än studio lip linern.


Cream Eyeliner och Waterproof eyeliner pen.
Cream Eyelinern som ni vet använder jag typ varje dag och älskar den!
Min mamma gillar waterpfroof eyeliner pen, då hon köpt om dom ett antal gånger. Men tänk på att dom kan torka upp och det är bäst om man har den upp och ner på då torkar den inte lika lätt!


Brightening Eye Colour och Single Eyeshadow.
Verkligen värt pengarna! Man får fint pigmenterade ögonskuggor!


Elf Elements, då får man ta det man vill ha, man får välja mellan ögonskuggor, läppglans, rouge, bronzer vad man vill ha så sätter man in det i kompakten :) Man måste köpa kompakten den följer inte med.


Elf Eyelid primer, funkar fantastiskt!


Natural Radiance blusher och Countoring blush and bronzing powder.


Tinted Moisturizer spf 15
Ger inte så mycket täckning men funkar perfekt på sommaren då man inte vill ha foundation som man antagligen bara kommer svetta av eller om man inte behöver foundation men ändå vill ha något på ansiktet. Och den har solskyddsfaktor!


Shine Eraser, funkar bra om man svettas i ansiktet på sommaren, det tar bort det. Men om du har fet hy är det här perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0