Ny inköpta produker!:)

Tänkte visa er produkterna som jag köpt dom senaste dagarna :)
Lösögonfransar från Depend tror det är modell nr 5
Läppstift från Rimmel- 500 Diva Red
Lipliner från Isadora- 31 Prime Red
Bold Tip Eyeliner Isadora- 50 Carbon Blacj
Ville ha den fine tip eyeliner men dom var slut så tog den här, gillar den men borsten är väldigt tjock. Nästa gång ska jag köpa den med fine tip
'
Treat & Cover Concealer Stick Isadora- Ivory
Den här är inget speciellt bra, den är svår att blanda och den är sån retracteble vilket skulle varit bra om man skulle kunnat skruva  ner den igen efteråt. Därför skrjuvade jag knappt upp den här på bilden.
Loreal Double Extention Mascara- Noir/Black
Sida 1 är en vit primer som man tar på först
Sida två är själva mascaran, man tar på den efter man tagit på primern. Det vita kommer inte synas efter man tagit på mascaran. Jag gillar den här mascaran än så länge tror den kommer bli bättre när den fått torka lite!:)
Från Vänster
31 Prime Red Lip Liner, 500 Diva Red lipstick, 50 Carbon Black Eyeliner vet inte riktigt varför jag swatchade den två gånger xD

Uppdatering

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering! jag har bara inte orkat skriva något! Men i morgon kommer det en liten haul på smink jag köpt för några dagar sen och April Favorites! Har också en Katherine Pierce makeup tutorial på G och en Caroline Forbes kommer antagligen göra båda två under de här två lediga dagarna!:)
Hörs i morgon

Jag dööör!


Katherine Pierce 1864 inspired makeup tutorial

Jag kommer göra en mörkare Katherine sminkning senare vet nog vilken jag ska göra men måste bara kolla igenom och bestämma mig för vad jag ska använda och se om jag måste köpa något till den sminkningen! Så idag gjorde jag den här från 1864, då hade hon ganska naturliga sminkningar (ganska självklart eftersom det var 1864) men nu när dom inte gör flashbacks och Katherine är med har hon mycket mörkare sminkningar så den mörkare sminkningen kommer senare!:)
Anledningen till att jag inte använder så mycket olika ögonskuggor och så är för att man behöver inte ha så många olika för att göra de flesta sminkningarna! och så är inte min kollektion så väldigt stor så har inte så mycket att välja mellan. Men jag håller på att bygga kollektionen :)

Det här är ingen hair och makeup tutorial så jag lockade inte mitt hår, det hade tagit jätte lång tid och jag orkade inte det idag. Så gjorde bara sminkningen men om ni vill se en tutorial på hur man gör håret så får ni säga till :)


A super quick and easy makeup look, the key to this look is not to blend the eyeshadows so much. As you can see she has a pretty sharp crease.


Products used:
Elf Eyelidprimer
Too Faced natural eye the first row
Elf waterproof eyeliner pen- black
White eyeliner
Rimmel day 2 night mascara
Elf super glossy lipshine spf 15- Malt Shake
Nars Laguna Bronzer
Nars Deep Throat


Start with priming your eyelids I used Elf eyelidprimer.
With a flat eyeshadowbrush take Heaven all over your lids and up to your browbone, it´s going to be a good base color.


With another flat eyeshadow brush take Velvet Revoler all over your lids.


Flip the eyeshadow brush so you got the tip of it and dip it in to sexpresso. Start with running it in your crease and pull it down to your outer V. Take your time with this step!


Blend in your crease and blend together the lid color and the darker color.


Take a little more of Sexpresso and run it in the crease and outer V again to get it a little darker, and just blend in the inner part of your crease.
Take the same eyeshadowbrush you used to apply Heaven with and blend a little bit of Heaven and Velvet Revoler and take it on to the inner part of your lid just to brighten it a little bit.


I totally forgot to take a picture of the eyliner step!
But just take a black eyeliner and do a thin line on your upper lash line. Take a white eyeliner on your waterline just to make your eye look a litte more awake.
Optional: Fill in your brows
Curl your lashes and apply mascara. It dosent look like she has false eyelashes on in the flashbacks in 1864, so if you want you can apply a very natural pair of falshe eyelashes but I think it dosent matter because it looks just as good without.


In the picture it looks like she has a slightly red tint to her lips, I have naturally pretty red lips but to make it pop a little more i just took on a little bit of Malt Shake using a lip brush so I didnt get to much on my lips becasue it dosent look like she has much on.


I just took a little bit of Laguna bronzer in the hallows of my cheeks and a little bit up to my temples.
I took a little bit of Deep Throat blush on my cheeks but not much.
And then your done!:)


The finished look


The finished look :)
Hope you liked it!



Colin Stuart Lace-Up Espadrille (Wedge)

Sakerna jag beställde från Victoria Secret kom idag! Köpte lite kläder och skor till skolavslutningen! Det blev inga från Ugg eftersom dom jag ville ha fanns inte inne i min storlek :( Men hittade ett bar jätte snygga från Colin Stuart :)


Man ser kanske inte så jätte bra på bilden eftersom man ska snöra dom runt benen och dom är mycket snyggare då men jag kunde inte ta kort på mina egna fötter och få en bra bild framifrån :P
Det är 5 1/4 inch wedge som är ca om man avrundar 13 cm kilklack och 1 1/2 inch platform som är ca 3 cm plattform. Dom var faktiskt inte så svåra att gå i som jag trodde dom skulle va men lite övning måste göras ändå :)

Nars!

Woho! Sminket kom idag! :) Äntligen har jag sminket jag letat efter så länge!!
Blush/Bronzer Trio
Laguna Bronzer
Orgasm Blush
Albatross Highlighting Powder
Jag är hur nöjd med den här som helst! Otroligt fina färger! Highlightern blev jag verkligen förvånad över, sjukt fin! Jag trodde det bara skulle vara en vanlig highligter men nej!
Orgasm Blush är väldigt fin varm rosa med guld glitter! Ser otroligt fin ut på kinderna, har på den just nu var bara tvungen att prova alla de här 3!
Albatross Highligter gud! Jag blev så förvånad över den! Trodde den skulle vara en vanlig vit men när jag fick den på kindbenen herregud det är typ världens finaste guldaktiga färg! Den ser vit ut på handen men på kindbenen omg!
Laguna Bronzer jag trodde den skulle vara lite mörkare men jag är glad över att den inte är det eftersom jag är rätt blek.Väldigt fin kommer nog använda den varje dag!
Orgasm Illuminator den jag fick gratis med eftersom det var min första gång som jag köpte där ifrån!
Kommer nog prova den under rougen för att få den att sitta längre och är det en väldigt varm dag kan jag anävnda bara den :)
Tog inte på så mycket men den är nog lite mörkare än vad puder rougen är men väldigt fin!
Deep Throat lipgloss
Väldigt fin ljusare/mellanrosa!
Bra pigmenterat! Tog inte så mycket eftersom jag inte ville slösa :P
Kommer se fint ut över ett läppstift eller själv! Har den just nu över Sex Machine
Sex Machine- Velvet Matte Lip Pencil
Älskar färgen! Väldigt fin på läpparna!
Deep Throat Blush
Väldigt fin lite ljusare rosa! Har inte provat den på kinderna än men tror den kommer bli jätte fin!
Den är med rosa irl än vad den är på bilden
Väldigt bra pigmenterat!

Accent Nails x2

En 'ny' trend i USA. Det går nog inte att kalla den ny för det är säkert folk som har gjort så här innan då det är väldigt svårt att få någon helt ny tränd när det gäller nagellack.


Förlåt för att nagellacket ser hemskt ut, jag målade naglarna igår men jag klarar aldrig ha det fint och helt! Det är typ massa revor i nagellacket och det har redan börjat gå bort! Jag fattar inte vad jag gör!
I alla fall, en stor trend nu det senaste har ju varit att ha 1 accent nail vilket betyder att på ringfingret är det en annan färg. Men nu ska det va annan färg på både ringfingret och långfingret och sen på andra handen så tar man den färgen som man använt på de flesta fingrarna på den andra handen och har den färgen på bara långfingret och pekfingret. Fattar ni? haha jag kommer visa bild på andra handen också!
Färgerna jag har:
Cajun Shrimp- OPI
Lincoln Park After Dark- OPI

Så jag har Cajun Shrimp på tummen, pekfingret och lillfingret och Lincoln Park After Dark på långfingret och ringfingret.


Ser ni att jag bara har bytt med färgerna? Så Cajun shripm är på långfingret och ringfingret och Lincoln Park After Dark är på tummen, pekfingret och lillfingret.
Och när man håller fingrarna mot varandra är ingen utav färgerna lika :)
Du kan göra det med vilka färger du vill innan hade jag lila och turkos!
Jag gillar i alla fall den här trenden :)

BullDog Skincare

Jag vet inte om ni kommer ihåg men jag köpte ansiktprodukter till min bror i julklapp, och jag sa att jag skulle berätta vad han tyckte om dom. Men när jag frågade sa han att han inte hade provat dom än och så glömde jag bort det. Men nu frågade jag han igen då han precis köpt produkterna igen för dom tagit slut! Han gillar alla produkterna utom shaving gelen, den var genomskillnig vilket han tyckte var jätte bra i början eftersom han såg vart han rakade men efter ett tag irriterade det hans hy. Det är olika från person till person!
Men eftersom jag inte har provat dom här produkterna så kan jag inte skriva någon väldigt bra review om dom så jag hittade en video på youtube!
Jag följer han på youtube och hans flickan, du kanske vet vem hans flickvän är Tanya Burr, pixi2woo heter hon på youtube. I alla fall han heter Jim och jag tyckte han gjorde en bra review på Bulldog produkterna! :)



Slapp dag

Jag skulle ha gjort min uppdaterade foundation rutin idag men när jag kollade igenom korten såg jag att blixten hade gjort mig jätte jätte blek och eftersom det regnade ute så var jag tvungen att ha blixten på så får göra den någon annan dag! Åh jag tror jag glömt att berätta att mina klänningar kom i fredags! Båda två passar perfekt måste bara ta in lite på båda två eftersom jag inte vill att min bh ska synas! Nu är det bara skor igen, men jag vet vilka jag ska ha så ska ta och beställa imorgon! :) Det blev inga Steve Madden eftersom jag inte hittade några snygga skor från han i min storlek:( så jävla surt hade verkligen satt in mig på att jag skulle ha dom! Blöö får se om jag hittar en affär i London som säljer dom skorna jag vill ha så jag får prova! Ska köpa ett par jätte snygga skor från Ugg med kilklack! Kommer vara så mycket lättare att gå i dom :)
Om ni har något förslag på inlägg jag kan göra får ni gärna kommentera :)

Gbg!

Var i Göteborg idag med mamma och pappa! Köpte inte så mycket men några grejer i alla fall! Vi åt på Pizza Hut sen, det var jätte gott! Och sen självklart gick vi till Starbucks!:)
Är rätt avundsjuk på några utav dom jag följer på Youtube som är i New York just nu på Imats! Vill också! haha
Var och luktade på Miss Dior Cherie parfymen, den luktade inte så som jag trodde! Den luktade gott men det var inte mig liksom. Vill ha en sötare parfym! Den var inte så väldigt 'ungdomlig' heller, jag vet att vissa tycker det men inte jag. Så jag tror jag ska köpa Benefit Hooked On Carmella eller Vera Wang Princess. Eller båda eftersom Benefit parfymen är en sån liten parfym som min Vanilla By Alyssa Ashley! :)


Första gånger på Starbucks jag provade en varm dryck. Har alltid druckit Frappuccino men eftersom dom inte har den som är godast vilket är Chocolate Cream Frappuccino tänkte jag prova en varm dryck. Så jag tog White Chocolate Mocha. Den var sjukt god!


Gick som vanligt inom MAC, hade tänkt att se om dom fått in den nya kollektionen som kom i USA förra veckan. MEN är inte riktigt säker på när kollektioner kommer till Sverige för jag vet att nästan allt kommer ut före i USA. Men förra gången jag var på MAC hade dom lite utav Wonder Woman kollektionen kvar och den kollektionen kom ut tidigt förra året.. Så jag vet inte riktigt!
Köpte i alla fall två ögonskuggor. All That Glitters och Honey Lust!
175 kr/st


All That Glitters.
En väldigt fin lite mer naturlig ögonskugga, det är en ögonskugga man kan använda själv om man har borttom på morgonen och inte har tid att lägga mycket smink! Den har pratats mycket om på Youtube så hade tänkt att prova den, väldigt fin!


Den kom inte upp så bra på min hand, vilket den andra ögonskuggan heller inte gjorde men den kommer va jätte fin på ögonen! :)


Det finns olika 'finishar' det här är en Veluxe Pearl, jag har inte satt mig in så mycket på finisharna på ögonskuggorna men det finns också olika finishar på MAC´s läppstift. Jämfört med den andra ögonskuggan som har en annan finish så är den här mycket mjukare och man ser att den har en pearl finish!


Honey Lust. En väldigt fin mer guldig/koppar färgad ögonskugga med lite glitter. Jag tror den är ett alternativ till ögonskuggorna som jag använde till min Elena Gilbert tutorial. Istället för att blanda alla de färgerna så tror jag att man bara kan avända den här :)


Honey Lust är den som är överst, igen den tror jag kommer se väldigt fin ut på ögonen. Den kanske inte ser så fin ut här på bilden men jag hade väldigt torra händer idag så det var svårt att få det bra!


På den här ögonskuggan är det en Lustre finish, den är inte lika mjuk som All That Glitters och den här har lite mer glitter i sig.


Köpte också ett par shorts i märket Serious Sally, men dom är för stora så måste tillbaka och byta dom!


Köpte också lite godis från Amarican Bakery! Mums!


Köpte en RockyRoad där ifrån också! Den var god inte så där ' omg så jävla god' men god var det :)
Såg deras tårtor och det var en som det stod red velvet cake på men det var det inte... red velvet cake är knallröd tårtbotten just sayin så köper du en tårtbit som heter red velvet cake så ska det vara knall röd tårtbotten inte typ brun! :)

NARS Cosmetics!

Nars Cosmetics

ÅH jag är så otroligt glad just nu!! Har letat runt efter Nars smink i över 1 år nu! Kollade i affärer frågade och dom kollade på mig som om jag var dum i huvudet och liksom va fan är Nars. Googlade kollade på narscosmetics.com och dom skickade inte till Sverige, asos.com hittade jag det men dom skickade heller inte just bara Nars till Sverige. Narscosmetics.co.uk skickade heller inte till Sverige men så såg jag att dom hade en hemsida för Euorpa! Narscosmetics.eu och dom skickar till Sverige! Blev så överlycklig! Jag beställde precis där ifrån! :)
Om du inte vet vad Nars är för märke så är det ett High End märke som man hittar på bla Sephora i USA. Deras produkter är dyra... Men jag var bara tvungen eftersom jag letat såååååå länge efter det!
Namnen på deras produker...är väl kanske lite opassande.. Haha ni kommer förstå. Men om man ser bort från det så ska deras produkter vara väldigt bra!
Jag visste redan vad jag ville ha och det var trion, men jag kollar alltid på 'gifts' för att man får alltid bra erbjudanden där! Så jag köpte ett set som heter ' I Will Survive' Nu första gången köpte jag bara saker som många tycker är bra och som många på Youtube pratar om! :)
Trion:
Orgasm Blsuh
Laguna Bronzer
Albatross Highlighter
Pris: € 55
Den är Limited Edition. Det var Oragsm Blush och Laguna Bronzer som fick mig att leta efter vart jag kunde köpa Nars smink. Det går att köpa dom enskillt, men då skulle det blivit mycket dyrare!
I Will Survive Set:
Deep Throat Blush
Deep Throat Lip Gloss
Sex Machine Velvet Matte Lip Pencil
Innehåller produkter värda tillsammans: € 79
Pris: € 57
Den är också Limited Edition som alla gift sets är.
Jag registrerade mig där och då fick man en kod så man fick med en gratis Mini Orgasm Illuminator. Full Size Price: € 29
Jag hade aldrig tänkt att köpa en Illuminator så det ska bli kul att se hur den är! :)
Nästa gång jag beställer där ifrån står: Turkish Delight Lip Gloss högst upp på listan! Dom kostar 25€ per styck så ville prova den i setet först för att se hur jag gillade den! :) Kommer nog beställa där ifrån nästan gång när Sommar Kollektionen kommer ut eftersom dom kommer ut med en Velvet Matte Lip Pencil i Never Say Never. Som var en väldigt fin mörk rosa/lila! Inte den färg som jag skulle gått för i första hand..Men kom igen.. namnet! Och sen så ska jag ge mig på lite mer vågade färger! Jag har redan spanat in några corallfärgade läppstift från MAC!

Parfymer!

Perfumes

 

Eftersom min Justin Bieber Someday parfym och min Alyssa Ashley Vanilla parfym är snaaart slut måste jag snart köpa en ny parfym! Jag är inte riktigt säker men jag tror jag ska köpa Someday igen eftersom jag älskar den så mycket eller så väntar jag tills Justins nya parfym kommer ut. Har hört några rykter om den! ^^

Eftersom jag sällan åker till affärer och tittar runt så vet jag inte om någon utav de här parfymerna finns i en affär här i sverige, jag vet i alla fall att Victorias Secret parfymen inte går att köpa här, så har jag gått efter vad alla säger om dom och vad som står att parfymen ska lukta!

De här fyra parfymerna:

Vera Wang- Princess

Miss Dior- Cherie

Sexy Little Things- Noir (Victorias secret)

Benefit- So Hooked On Carmella

Har jag hört en hel del bra saker om, jag älskar söta dofter och dom ska alla vara rätt söta! Jag är inte säker på vilekn jag kommer köpa, men jag vet att om jag köper Miss Dior Cherie så vill jag nog helst lukta på den i en affär först eftersom det är en ganska dyr parfym! Vilken parfym tycker du jag ska köpa? vet du någon affär en utav dom finns i?:) Eller om du har förslag på en parfym får du gärna säga! :)

All info om parfymerna som står nedan hittade jag på sephora.com och victoriasecret.com

 

Vera Wang Princess:

Created for the playful, unpredictable, independent woman who treats every day like an event and adventure. This is a woman who likes to make her own magic, this sheer, flirty blend of water lily, lady apple, mandarin meringue, and golden apricot skin are melded with sheer floral notes, accented with dark chocolate, and finished with a pink frosting accord, amber, warm woods, musk, and vanilla - a whimsical treat.
Notes: Water Lily, Lady Apple, Mandarin Meringue, Golden Apricot Skin, Ripe Pink Guava, Tahitian Flower, Wild Tuberose, Dark Chocolate, Pink Frosting Accord, Precious Amber, Forbidden Woods, Royal Musk Captive, Chiffon Vanilla. Style: Sheer. Tropical. Delectable.

 

Miss Dior Cherie:

This modern fragrance captures the timeless couture spirit of Dior. A new interpretation of the original Miss Dior fragrance, Miss Dior Cherie combines pure couture spirit with the audacity of youthful, playful notes for a fresh approach to a timeless classic. Notes of chic, green tangerine, violette, and pink jasmine mingle with soft patchouli, musk, and delectably sweet strawberry leaves and caramelized popcorn for a delicious scent that's truly irresistible. Notes: Green Tangerine, Violette, Pink Jasmine, Patchouli, Crystalline Musk, Strawberry Leaves, Caramelized Popcorn, Strawberry Sorbet. Style: Pure. Precious. Modern.

 

Sexy Little Things Nior:

At Once Elegant And Playfully Provocative, It's An Enchanting Blend Of Sparkling Nectarine, Sultry Amber And Exotic Cattelaya Orchid. Domestic.

Fragrance Type: Fruity Floral 
Top Notes: Nectarine, Juicy Apple, Sparkling Citrus, Pineapple, Guanabana, Mouthwatering Pear, Red Fruit, Bergamot
 Middle Notes: Cattelaya Orchid, Muget, Cyclamen, Jasmine Petals, Plum, Vanilla, Dewberry, Cassis 
Low Notes: Golden Amber, Velvet Musk, Sultry Woods, Tonka Bean

Benefit So Hooked On Carmella:

When it comes to Carmella, don't ask and don't tell.
A light touch has admirers, under her spell.
Her sweet sensuality, no one would guess,
so exquisite, enticing—"an intimate caress."

The Crescent Row fragrances are based on a fashionable strip of flats in Bath, England, which serve as home to several imaginary gals. Their lives are filled with laughter, gossip, and seduction; and each scent, bottle, artwork, and name was created to reflect the fascinating protagonists. So Hooked on Carmella is a floral vanilla that's exquisitely feminine. Discover the scent that strikes a chord and then come back to collect the others!

Notes: Lemon, Grapefruit, Rhubarb, Cyclamen, Peony, Tiare Flower, Vanilla, Sandalwood, Amber


Regnig dag

Idag har det inte hänt något speciellt och det kommer inte hända något senare heller. Vaknade av att Elvis mammas hund låg och såg med ansiktet nertryckt i min hals haha.
Var ute i regnet och gick med hundarna, inget kul ska jag säga dig. Sen när jag sminkade mig provade jag med lite andra ögonskuggor att få fram en Elena Gilbert look, den här gången blev det lite mörkare och jag skulle nog säga att den lutade mer åt Katherine´s håll. I alla fall nu ska jag ta och kolla på Vampire Diaries och måla mina naglar!:) Gör kanske en nail of the day sen! Måste hitta ett par skor som jag ska ha på skolavslutningen! De jag ville ha fanns inte i min storlek :( Ska ha ett par Steve Madden skor det gäller bara att hitta ett par fina vilket verkar vara hur jävla svårt som helst!

Elena Gilbert Inspired Makeup Look

Eftersom jag älskar Vampire Diaries tänkte jag göra en Elena Gilbert Inspired look, hittade en bild där hon har lite mörkare sminking då hon oftast har väldigt ljust och naturligt. Kommer nog göra hennes mer naturliga sminkning också som hon har i de flesta avsnitten! Tänk på att jag inte kan kopiera looken helt eftersom jag inte har de ögonskuggorna och det som är använt på henne, utan med de ögonskuggor jag hittade som är närsmast och så. Det kanske inte är helt likt men det är så jag uppfatatt hennes sminkning och med de färger jag har!:)


Det är den här bilden jag tittat på när jag gjorde sminkningen!

Jag har använt:
Eyelid Primer- Elf
Buttenut- Brightening Eye Quad- Elf
Butter Cream- Elf Single Eyeshadow
AntiDiva- NYX
Romantic Eye- Too Faced
Natural Eye- Too Faced
Black- Cream Eyeliner- Elf
Day 2 Night Mascara- Rimmel London
Shy-Elf
EOS lip balm


Start with priming your eyelid and applying Soulmates from the Too Faced Romantic Eye all over your lids up to your browbone.


I mixed a couple of eyeshadows to get this colour, mix togheter the orange color and the light brown from Butter Nut and Push Up from the Natural Eye. And apply that on to your lids, take the bronzy colour från the NYX trio over it and repete untill you get a gold/brown bronzy look. It shouldnt take too long to do that.


With a crease brush take Sexpresso in your crease and outer V. The flash kinda washed it out but you should build it up yo a pretty dark brown. And then blend. And add more brown if you want i darker. You can also take a lighter brown if you want a more natural look.


With a black eyeliner draw a thin line to your upper lashline.
With a angled brush take Sexpresso again and run it on your lower lashline.
If you want a even more smokey effekt take a black eyeliner on your waterline. I wanted it quite natural so I didnt take anything on my waterline.


Take the white shadow from the NYX trio on your browbone and your innercorner.
Curl your lashes and apply mascara
Optional: False Eyelashes. I don´t have it on but if you want you can add that. Elena deffently wears falshe eyelashes.


Optional: Fill in your brows. I used Sexpresso again to fill in my brows.
Apply a light pink blush i used Shy by Elf. The camera didnt really pick the colour up.
It dosent seem like Elena has anything on her lips så i just took on a lip balm.


Finished look! :) Very quick and easy natural look! As you can see in this picture the brown is pretty dark! :)
But i dindt go as dark as Elena has it in the picture!


Sorry about the Cam picture! My camera died!
The flash from my computer kinda washed everyhing out but.. Oh well what are you gonna do?

Hope you liked it! :)

Full Review: Lush Angels On Bare Skin

När jag fick utslag hade jag börjat använda några nya produkter, bla annat den här och min Chanel foundation. Men eftersom jag börjat använde den här innan och det var då mamma sa att jag började få utslag så antog jag att det var den här och inte min foundation. Men jag var ändå ganska rädd att det skulle va min Chanel foundation men som tur är var det inte den!
Nu har jag inte använt Angels On Bare Skin på ett bra tag och mina utslag har gått bort! Dom gick bort helt efter jag var på spat och fick ansiktsbehandlingen!
Jag tycker det är en väldigt bra Face Wash min hud blev mjuk och den känndes ren efter jag använt den, och jag gillade den väldigt mycket tills jag insåg att det var den som orsakat mina utslag.
Det är bara naturliga ingridienser i den vilket är bra. Att få in en tektik med den var lite svårt eftersom man får ta en liten bit, ta några droppar vatten och typ gnugga så att det blandas med vattnet innan man tar det på ansiktet. Den luktar inte speciellt gott men det är nog något man skulle kunnat stå ut med.
Min hy har inte reagerat på något innan så jag är inte riktigt säker på varför den reagerade på just den här produkten, den ska vara väldigt mild så det är konstigt.. Men alla har olika hud typer och bara för att den inte funkade för mig så kan den funka för dig.
Jag tänker inte riskera att använda den igen! Och jag är inte riktigt säker på om jag kommer prova något mer från dom till ansiktet!

Brun Utan Sol = Orange Utan Sol

Som jag sa igår så skulle det ta 3 timmar för krämen att värka och man skulle bli brun... Efter 3 timmar var man knappt brun, men idag när jag vaknade var jag orange och det är mamma också.. Vi ska inte gå tillbaka de 3 gångerna och smörja in oss i det där igen och vi kommer nog inte använda den brun utan sol för ansiktet heller.. Tur att vi fick den billig...<.< Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig från den men i alla fall inte att bli orange. Efter 3 timmar igår var man väl lite brun aktig men jag hade förväntat mig att jag skulle bli mer brun så då tänkte jag att om man går tillbaka de 3 gångerna kommer man bygga upp en fin brun färg.. Det var så jag tänkte tills jag såg att jag var orange i morse...
Jag vet att MÅNGA brun utan sol gör så att man blir orange men jag hade väl inte direkt förväntat mig det när man gjorde det på ett spa.. Jag är VÄLDIGT glad att jag inte gjorde det dagen innan skolavslutningen i alla fall!!
En posetiv och negativ sak med denna brun utan sol: Jag tvättar mina händer rätt ofta och vid handleden har jätte mycket gått bort pga jag tvättar händerna, så man ser en stor skillnad. Hon som gjorde brun utan sol på mig tog inte mina händer (vilket man inte ska göra). Det positiva i det här fallet är att det verkar som att den kommer gå bort ganska lätt (hoppas jag) men det negativa är att om det gett en fin brun färg skulle det vara dåligt att den går bort så snabbt.
Så NEJ till brun utan sol! Får prova gå till solarium antar jag väl.. Men är ganska rädd för det? Att typ lägga sig i solariumet och stänga.. Ush va läskigt!


OnePiece

Glad påsk allihopa!:) vi firar inte direkt men det är skönt att vara ledig!
Idag har jag varit på Aroma Spa igen! Brun utan sol den här gången, det ska ta ca 3 timmar för det ska synas, ser inget ännu men det har inte gått 3 timmar än! Ska tillbaka 3 gånger (tror jag det va) och ta krämen igen. Hoppas det blir bra annars får jag väl prova solarium om det inte blir fint väder ute eftersom jag måste va brun till skolavslutningen!
Har hoppat i min OnePiece och nu ska jag bara ta det lugnt, ska nog kolla på Vampire Diaries och någon film sen :)
Ha de gött!:)


Avslutningsklänningar!

Har äntligen beställt mina två avslutningsklänningar, en till avslutningsmiddan och en till själva avslutningen. Till middagen blev det en svart klänning från Asos och till avslutningen en vit från Guess. Eftersom jag inte har någon aning om hur man redigerar bilder eller gör något så att klänningarna är i samma bild, och så vet jag inte om man får använda bilder från google? så vill jag inte lägga upp bild på klänningarna, så ni får vänta tills jag fått dom och så kan ni få bilder med klänningarna på istället då jag får be min bror fota antar jag :P
Nu är det bara skor som återstår, de skorna jag vill ha i den färgen finns inte i min storlek så frågan är ska jag ta en annan färg men samma modell eller en annan modell med nästna lik färg? Vi får väl se!

Victoria´s Secret!

Mitt paket från Victoria´s secret kom igår! Blev så glaad!
Jag kommer inte visa er allt jag köpte utan jag kommer bara visa bikinin och yoga byxorna :)

Inte världens bästa bilder!


Crop Legging från PINK kollektionen.
Dom går precis under knät typ, dom är riktigt snygga på! Det blåa är mörkare irl!
Storlek: S


Närmare bild på där det viker ner vid midjan, det är på baksidan!
Style: Crop Legging
Pris: 32,50 dollar = ca 227 kr
Färg: Athletic Blue
Det fanns några olika modeller att välja från det fanns också med långa ben!:)


Det var rea på badkläder så köpte denna bikinin!
Kollektion: Beach Sexy

Modell Över del: The Sara Shimmer Halter Top
Orginal Pris: 48 dollar = 336 kr
Rea Pris: 32 dollar = 224 kr

Modell Bikini trosor: Double String Bottom
Orginal Pris: 18 dollar = 126 kr
Rea Pris: 13,50 dollar = ca 94 kr


Jag hade tur när jag beställde va det en utav dom sista dagarna dom skickade med ett Secret Reward Card. Det kan innehålla 5 Dollar, 10 dollar, 50 dollar, 100 dollar eller 500 dollar! Man får inte veta det förren man fyller i koden på kortet när man ska betala! Så hoppas att jag har 500 dollar! haha :)


Aroma Spa

Igår var jag på Aroma spa med mamma, mormor, farmor,min kusin och min faster. Det var jätte härligt! Först satt vi i relaxrummet och drack en smoothie och åt lite frukt och kex. Vi gick i omgångar när vi fick våra behandlingar så först det var typ 2 st kvar i relaxrummet hela tiden. Jag tog Aromas dröm som var en helkropps massage och en ansiktskur, jag la också till protömmning! Massagen var jätte skön, men jag var ganska nervös för protömmningen eftersom många sagt att det gjorde ont, vilket det gjorde men det gjorde inte alls lika ont som jag trodde att det skulle göra! Så det är vekrligen ingen fara att göra det, och det är värt det! Hon sa att jag kunde få lite finnar och så efter portömmningen, men att jag inte skulle röra dom och att dom skulle gå bort snabbt. Har fått två än så länge, men det är bara att vänta på att dom ska gå bort!:)
Ansiktskuren var väldigt härlig, det var nog min favorit! Hon fixade också mina ögonbryn och sen fick vi sminkning!:) Alla var riktigt trevliga där och på lördag ska jag och mamma tillbaka för brun utan sol! Eftersom jag inte hinner bli riktigt fint brun till skolavslutningen så är det bäst med brun utan sol och vill du göra det rekommenderar jag att göra det ganska långt innan för om den inte blir bra är det hemskt att göra det dagen före avslutningen eller vad du nu ska på!


Och självklart är det väl svårt att åka där ifrån utan att köpa något! Så det blev två ansiktsprodukter!

Face Refining Lotion- Dermanord
Hon sa att jag var väldigt torr runt näsan och att den ansiktskrämen jag använder nu inte var tillräktligt fuktgivande för min hy. Så jag köpte den här hon rekommenderade. Har använt den 2 gånger än så länge


Refinging Mask- Maria Åkerberg
Den ska hjälpa till med finnar, man kan använda den på 3 olika sätt. Man kan ta på den som en vanlig mask och låta den sitta i 20 minuter och så tvättar man bort den. Man kan också ta ett lite tunnare lager och sova med den och sen tvätta bort på morgonen. Eller om man ser en finne kan man ta lite på finnen varje gång man ser den.
Har inte provat den än men hoppas den är bra!:)

March Favorites!

Alla mina mars favoriter! Tog inte med några fler hårprodukter än 1 eftersom jag har ingen ny favorit där, jag har bara använt mina vanliga saker till håret! Ni kan se mitt inlägg 'What´s in my shower' för att se vad jag använder :)
Mitt Chanel Puder och foundation var jag bara tvungen att ta med eftersom det är nog det bästa jag köpt under den här månaden! Har review på båda!
Benefit Porefessional, när jag köpte den använde jag den lite till och från men denna månaden har jag använt den varje dag och jag tycker att den gör en skillnad!
Too Faced Leopard Love, Har börjat använda bronzer nu för att värma upp mitt ansikte lite! Eftersom vädret blir finare så vill man inte se så blek ut! Den bronzern i den här trion är den perfekta om du vill värma upp ditt ansikte!
För att jag är lat de flesta dagarna har jag använt rougen i den här trion, väldigt fin varm rosa perfekt för våren och sommaren.
Som ni vet har jag använt highlighter varje dag den här månaden! Och då har jag nästan bara använt den i den här trion!
Vitamine E face mist från The body shop. Nu när det börjar bli varmare och solen är framme så 'smälter' sminket bort och när du känner att ditt smink börjar göra det sprayar du några gånger med en face mist på ditt ansikte och ditt smink håller sig kvar! Jag tar det fört en gång på morgonen när jag är klar med mitt smink sen så sprayar jag lite när jag känner att sminket håller på att gå bort. Den förstör inte ditt smink!
Too Faced Romantic Eye- jag har avändt den här palletten nästan varje dag! Älskar färgerna!


Eos-lip balm
Carmez- Lip Balm
Mac lipstick- Hue
Inte så mycket att säga om det, det förklarar sig själv rätt mycket. Men Hue har jag använt nästan varje dag! Det är den perfekta 'every day lipcolor' Om du funderar på att köpa ett läppstift från Mac och du aldrig köpt ett läppsift från dom innan rekommenderar jag Hue!


Michel Kors- Rose Gold Watch
Bow Ring


Justin Bieber- Someday. Har använt den varannan dag, jag vet att jag sparar på den men kan inte låt bli!
Rainforest Radiance- Detangling Spray for coloured hair. Jag köpte den här förra året när jag var i Danmark och då använde jag den, men så glömde jag bort den lite men nu har jag börjat använda den igen. Älskar den! Och den luktar som godis!:)

Hade tänkt att börja med Favorit bok, tv program och film!

Tv Serie- The Vampire Diaries (Bli inte förvånade om det blir TVD varje månad xD)
Bok- Det har inte varit den bästa månaden för mina böcker, har inte läst mina egna böcker så mycket då vi måste läsa två i skolan! Hatar när man inte får välja böcker själv!
Film- Abduction, åh älskar den! Såg den bara för att Taylor Lautner är med i den men den var faktiskt riktigt bra!

RSS 2.0