Revlon Lip Butters

Köpte Revlon Lip Butters, har velat ha dom ett tag nu för alla i Usa har pratat så mycket om dom och gett dom så bra betyg. Dom finns tyvärr inte i Sverige och jag vet inte när/om dom kommer hit. Så jag Beställde dom över Ebay, inte fejk och oöppnade. tog av all plast osv själv man såg att dom inte var använda och jag har använt de flesta nu. Tycker dom är hur jävla bra som helst! Eftersom det är en Lip Butter så återfucktar det läpparna och ger färg. De ljusare är inte lika pigmenterade som de mörkare, man kan tro att man har läppstift på sig!
MEN jag köpte alla 20 som finns, för att det blev rätt mycket billigare att köpa alla än att bara köpa de jag hade tänkt köpa först när jag tittade på dom. Men jag gillar verkligen alla :)
Ni ser dom på min hand och färgerna är i samma ordning som dom ligger där nere :) väster-höger
Cotton Candy, Cupcake, Sweet Tart, Strawberry Shortcake
Igen färgerna på min hand är samma ordning som där nere och det kommer det vara på alla bilderna samt det går från vänster- höger :) Men på den här bilden ser man inte namnen så tydligt
Gumdrop, Créme Brulee, Creamstickle, Sugar Frosting
Pink Truffle, Fig Jam, Brown Sugar, Red Velvet
Sugar Plum, Peach Parfati, Rasberry Pie, Berry Smoothie
Cherrt Tart, Lollipop, Candy Apple, Tutti Frutti

Shopping i Göteborg

Var i Göteborg igår med Jolly, köpte ändå ganska mycket. Det var rea nästan överallt så vi kom precis i rätt tid :)


Köpte ett par jätte fina spets shorts från Zara, dom passar helt perfekt! Kortare shorts brukar vara jätte vida runt benen på mig för jag har rätt smala ben. Men de här sitter riktigt bra :)
Dom kostae 299 kr


Inne på Moni hittade jag några grejer. Nästan allt där kostade 60 kr!
Så hittade den här långärmade Sailor aktiga tröjan. Den är tunn och blir perfekt nu i sommar om det är lite kallare ute.
Det var rea från 150 kr till 60 kr

Ett linne också från Monki, samma Sailor aktiga tema. Gillar att man knyter där nere i sidan då är det inte lika mycket bara ett vanligt linne.
Det var rea från 120 kr till 60 kr


En liten mintgrön väska, perfekt om man inte orkar ta med sig sin stora väska. Det är bara att slänga ner mobilen, pengar och vad man nu behöver mer och gå. Perfekt storlek
Det var rea från 120 kr till 60 kr


Inne på Tessie hittade jag en Skarf med Amerikanska flaggan, brukar inte använda Skarfs men om du känner mig bra nog vet du att jag älskar den amerikanska flaggan så :)
Och den kostade bara 99 kr


Inne på Lush hittade jag det är shampot Rehab, det luktar så sjuuukt gott!! Luktar mint och örter typ, haha kan inte förklara dofter!
Den var på rea från 79 kr till 39,50


På MAC köpte jag ett läppglans och ett läppstift
Mac Lipglass- Pink Lemonade- 180 kr
Mac Viva Glam- Nicki Minaj-195 kr


Här ser ni dom båda, läppstiftet är suuper rosa och självklart kommer jag inte bara måla det på! Men om man duttar det på läpparna blir det jätte fint och inte för skrikigt :)




The secret circle

Eftersom Vampire diaries säsong 4 håller på att spelas in nu och inte kommer ut förrän till hösten, var jag tvungen att hitta en ny serie att kolla på då började jag kolla på Pretty Little Liars som jag älskar men har kollat på båda säsongerna och säsong 3 har precis börjat i USA och kan inte kolla på det här än. Så igår hittade jag en ny serie igen, den är baserad på en bok (som VD och PLL också är) men det är samma författare som skrev Vampire Diaries så jag blev jätte glad!( även om VD böckerna inte är värda att läsa) i alla fall det handlar om en tjej som förlorat båda sina föräldrar och måste flytta till sin mormor. Där hon träffar 5 stycken som är häxor och dom berättar för henne att hon också är en häxa, och nu när dom är alla 6 stycken har dom full kraft osv, så händer det en massa saker haha. Serien är jätte bra har bara kollat 5 avsnitt men än så länge är den jätte bra! Så nu ska jag kolla på den hörs senare:)


Ciate Caviar Manicure Review

Som ni vet köpte jag ju Ciate Caviar Manicure seten som finns på eleven.se för några veckor sen. Har hunnit att prova båda och det tar inte direkt så lång tid att komma fram till om man gillar nagellack eller inte.
Det var mycket lättare att ta på än vad jag förväntat mig, jag har gjort ett inlägg om hur man gör med pärlorna. Dom sitter förvånadsvärt länge faktiskt, några faller av här och där men man kan inte se det så mycket. Dom håller faktsikt längre än vad ett vanligt nagellack håller på mina naglar haha. Men om man duschar så kommer mestaldelen falla av, men jag hade inte förväntat mig något annat. Naglarna håller i 2-3 dagar beroende på om man duschar med det eller inte.
Men när om man ska göra något med håret, jag skulle sätta upp mitt hår, ÅH jag ville bara skrapa av alla pärlor! Jag blev så irriterad! eftersom naglarna fastnar i mitt hår ååhh så irriterande! Men vad gör man inte för att naglarna ska se coola ut haha. Men när det kommer till att ta bort nagellacket med nagellacksbortagning. Det funkar men fy helvete vad svårt det är! Nästan lika svårt som att ta bort glitternagellack, kanske svårare. Det tar 100 år och när jag var klar med en nagel kändes det ut som att jag inte skulle orka stå och ta bort nagellacket från resten utav naglarna. Man måste verkligen dränka bomullen med nagellacksborttagning och verkligen pressa hårt för att få bort pärlorna. Så är det verkligen värt att köpa det? Nja jag är inte riktigt säker, om du är osäker på att köpa det om du inte riktigt vet att du kommer orka med alla pärlor osv borde du nog inte köpa det. Du kan gilla det, men aa även om det ser snyggt ut har det sina nackdelar.

RoseGold Eye Makeup Tutorial

Tyckte det var dax med en tutorial så det blev en Rosegold aktig sminking :) Använde mig av Too Faced Natural Eye.
Start of by priming your eylids, i used Elf eyelidprimer, prime a little bit under your lower lashline aswell. And since i use the Elf lift and brow filler, i took the lift side and ran it underneath my borw like you can se in the picture and then i blended it your with my finger.
With a flat eyeshadow brush take 'Push Up' all over your lid, but not all the way in into your inner corner. Like you see in the picture.
With another flat eyeshadow brush take 'Sexpresso' in your outer V and bring it into your crease. And softly blend the edges.
With a small precision brush take a little bit of 'Silk Teddy' in your inner corner/ and around your tear duct area.
Take a blending brush and a tiny bit of 'Push Up' and softly blend it over 'Sexpresso' in your crease.
With a small angled brush take a little bit of 'Sexpresso' on your lower lash line and blend it softly.
As you can se i took 'Silk Teddy' a little bit along my lower lash line.
Line your upper lash line with a black eyeliner, i used Isadora Bold Tip Eyeliner in 50 Carbon Black. I made a rather thin line and thickened it in the outer corner. It got a little too thick, i would have liked it a little thinner but next time im going to make the line thinner.
Take 'Heaven' on a blending brush and softly blend it under your brow bone.
With a black pencil eyeliner, line softly your outerpart of your lower lash line, blend it out.
Line your waterline with a white eyeliner.
Curl your lashes and apply mascara and then your done :)
The finished look :)
Hope you liked it :)

Clarisonic Mia

Clarisonic
Är det någon som har Clarisonic Mia? Jag har funderat ett tag på att köpa den men den är rätt dyr, runt 1500 kr. Men alla som jag följer på youtube har en sån och dom säger att den är otroligt bra, man använder den när man tvättar ansiktet och den djuprengör, och så säger om att om dom slutat använda den ett tag och sen börjar dom använda den igen så ser dom verkligen hur bra den är.Det låter ju rätt övertygande men jag vet inte...vi får se, har du den? vad tycker du om den isåfall? Man kan också köpa olika borsthuvuden så tex den med blått i är något bortshuvud för proer eller finnar om jag kommer ihåg rätt, sen så finns det ett borsthuvud för känslig hy osv
Om jag köper den ska jag köpa den i den turkosa färgen såklart :)



Elf Eyebrow lifter & filler Review

Jag har använt den här vajre dag sen jag köpte den så jag har verkligen fått prova den. Jag gillar den men som nästan allt man köper hade den lite saker jag skulle vilja ändra. Jag gillar lift sidan och det finns inget jag skulle vilja ändra med den sidan, tar den under ögonbrynen innan jag börjar med ögonskuggorna och den är mjuk och krämig och blandar bra.
Jag köpte färgen Ash, först trodde jag den var lite för ljus för mig men nu har jag fått den att funka då jag blandar ut den och lite så. Innan använde jag ögonskugga för att fylla i mina ögonbryn (vilket man helt klart kan göra) men jag ville prova något annat, konsistensen är väldigt krämig och lite vaxig skulle man väl kunna säga. Så när man målar med den så känner man verkligen att den är där som att man liksom målat dit sina ögonbryn. Men nu har jag fått det att funka, då jag först fyller i mina ögonbryn, sen har jag en ögonbryns'kam' så jag borstar igenom mina ögonbryn då det inte är lika klumpigt. Sen tar jag en clear eyebrow gloss igenom ögonbrynen och då känns det naturligt ut igen. Jag gillar verkligen min ögonbrynsrutin nu.
Till det jag skullle vilja ändra:
Som ni ser så är pennan rätt tjock, och ska man bara fylla i lite längst ut på ögonbrynen blir det ett väldigt tjockt sträck så jag skulle önska att den va lite smalare. Och sen så ser ni korken på den, det är en sån som man kan vässa pennan på en gång, vilket är smart tänkt men det blev väldigt kladdigt när jag gjorde det och jag gillade det inte alls. Så skulle vilja att det satt ett vanligt lock på den som det gör på andra sidan. Annars har jag inget mer jag skulle vilja ändra, gillar den och kommer fortsätta använda den tills den är slut, sen får vi se hur det blir om jag provar något nytt eller köper den igen :)

Sommarlov + Tips

Woohooo det är äntligen sommarlov! :) Men det känns så overkligt att sluta 9an och inte komma tillbaka till samma klass efter hösten igen. Bilder kommer när jag får dom så jag laddar upp dom samtidigt som dom från avslutningsmiddagen :)

Jag orkade inte ta några kort idag för att göra ett riktigt inlägg så tänkte bara slänga in ett litet tips. Ni vet hur ibland man får alldeles för mycket rouge på kinderna och man ser ut som en clown? Jag brukade få panik då och visste inte vad jag skulle göra, och jag tror jag inte var ensam om det. Om du använder en foundationborste när du tar på din foundation, ta den över rougen den kommer tona ner rougen om det blivit för mycket. Eftersom det alltid är lite foundation kvar på borsten funkar det att göra så :)

Btw tänkte göra typ en 'get ready with me' video, filmade en när jag sminkade mig till avslutningsmiddagen men ljuset var konstigt och video kameran klarade inte av att filma så länge så var tvungen att filma det sista på min dator. I alla fall, tänkte kanske göra en när jag sminkar mig till vardags. Är det något ni kanske skulle vilja? :)

May Favorites!

Nu kommer min May favorites! Lite sent men jag var sjuk och sen igår hann jag inte eftersom vi hade avslutningsmiddag! Bilder kommer när jag fått dom :)
Jag trodde jag inte skulle ha så många favoriter denna månaden eftersom jag använt mycket samma, men när jag skulle ta fram allt märkte jag att jag börjat använda mycket igen som jag inte använt på ett tag :)
I Love..Vanilla & ice cream
Herregud, den luktar så sjuuuuukt gott! Den är otroligt söt så om du inte gillar söta dofter kan den här bli lite för mycket för dig. Men jag älskar sånna här dofter! Efter jag har använt den kan jag känna lukten i badrummet jätte länge efter! Köpte precis body lotionen i vanilla & ice cream så jag kan ha lukten kvar i min hud längre :)
Garnier Respons Shampoo- Avocado Oil & Shea Butter
Mitt shampoo tog slut och mamma skulle till affären så jag bad henne köpa ett shampoo, men jag visste inte vilket jag ville ha så jag bad henne köpa något som luktade gott. Det här shampoot luktar sjukt gott! Det är för torrt hår vilket passar bra eftersom mitt hår har varit ganska torrt på sistånde. Vissa shampoon när man dushcar känner man verkligen hur håret blir rent, men det gör man inte med det här (vilket är ganska dåligt) men när man kommer ut ur duschen och håret torkat känner man verkligen hur rent håret blivit efter den.
I love... Strawberries & Milkshake Hand cream
Den här lukar också väldigt gott, typ som något godis. Dock föredrar jag Vanlj doften. Men hankrämen är jätte bra, återfuktar händerna och håller dom återfuktade ett bra tag.
Essie- Haute As Hello
Har använt det här nagellacket typ hela månaden nästan, det är en jätte fin krämig korall/orange färg. Passar på fingrar och tår. Har det på mina tår just nu
Elf- Daily Brush Cleanser
Den här är superbra om du insett att borsten du ska använda är smutsig, du sprayar bara på lite utav den här och så torkar du av borsten och allt går bort (den djuprengör inte) snabbt och enkelt och du kan använda borsten igen. Har haft den här ett tag men denna månaden har jag använt den mycket eftersom jag använt lite mer olika ögonskuggor lite mörkare osv.
Vitamin E face mist- Body Shop
Lite till och från har jag använt den, jag vet inte direkt om den gör något för att hålla sminket på längre men har använt den nästan varje dag denna månaden. Ger en uppfriskande känsla till ansiktet
Denna rosa färgade concealern från Wet N Wild har jag använt varje dag denna månade, då jag har en ny teknik att föröska täcka mina ringar under ögonen. Tycker det funkar ganska bra :)
Wet n Wild ögonskuggorna jag köpte älskar jag verkligen! älskar alla, men det är 3 stycken som jag verkligen gillar. Båda Browbone färgerna och Definern på den gröna sidan. Browbone färgen på den gröna sidan ser hur bra ut som helst 'in the inner corner'
Elf cream eyeliner- Midnight.
Man måste bygga den lite för att få ett bra resultat men när man väl fått det ser det jätte bra ut! Har använt den rätt mycket!
Elf lip tint spf 8- Berry
Har använt den här sen jag fick den, super lätt färg att bara ta på och inte tänka mer på det. Luktar jätte gott och smakar jätte gott!
Och till sist elf- Stippeling brush
Den här är fantastiskt att ta på foundation med! kommer verkligen köpa några fler utav den!
Favirot serie: Pretty Litte Liars!
Favorit låt: Die in your arms- Justin Bieber

Caviar Manicure

Jag tänkte visa er hur man får dom här naglarna, det kallas för 'Caviar Manicure' och det är en stor trend nu i sommar. Men den har bara börjat komma till Sverige då det bara fanns 2 olika att köpa. (Blixten förstörde så man ser inte så bra. Kolla på inlägget under en lite bättre bild dock tagen med iphone)
Självklart köpte jag båda färgerna man kunde köpa. Har bara provat den vita men nästa gång ska jag ta den svarta :)
Jag köpte det från Eleven.se, men dom är inte så jätte billiga 199 kr/st
Man får med ett basnagellack, i det vita kittet får du ett vitt nagellack, mini tratt och pärlorna.
Spara plasten du får i alla fall 'locket' för att när du tar på pärlorna håller du handen över locket så att pärlorna faller ner på det och inget spills.
Du börjar med att måla 1 lager med färgen, låter det torka lite (jag målar 1 lager på alla och när jag gjort det går jag tillbaka till fingret jag började med) målar ett lager till, på en gång efter tar du pärlorna. Häller det på fingret (håller över plasten) så att hela nageln är täckt med det (Pärlorna fastnar eftersom nagellacket fortfarande är bött, när nagellacket torkar torkar pärlorna sig fast i nagellacket så se till att gör ett finger åt gången) Pressa väldigt försiktigt på plats pärlorna på fingret efter du gjort alla naglar för att se om det är några pärlor som inte fastnat helt
.
När du ska hälla tillbaka pärlorna, ta plasten och få alla pärlor till en sida.
Sätt tratten i flaskan med pärlorna
Och häll över pärlorna igen
Så ser det svarta kittet ut :)

Caviar manicure

En ny trend nu i 2012 hur man gör det och fler bilder kommer i morgon!:)

 


Update

Hej! I torsdags började jag få ont i halsen men det va klassresa så jag åkte med ändå, jag började bli värre och nu ligger jag i sängen och är förkyld. Kul! Klassresan var rolig i alla fall, fast jag inte orkade göra så mycket eftersom det var jobbigt eftersom jag är förkyld. Så när jag blir frisk (förhoppningsvis snart) eller när jag orkar ta kort och så så kommer fler inlägg. Det kommer en May favorites, några reviews och lite så :)

RSS 2.0