The Vampire Diaries

Idag har jag inte gjort alls mycket! Bara slappat hemma och kollat på The Vampire Diaries! Kollar ni också på det? det är världens bästa program!! Haha det känns fortfarande ut som igår första avsnittet av första säsongen började och nu visas 3:e säsongen! Kommer inte bli kul när dom slutar spela in! Vampyrer är typ det bästa som finns älskar verkligen dom! Önskar att vampyrer fanns (och konstig som jag är menar jag inte att dom inte finns för ingen har bevisat det) och att jag skulle kunna bli en vampyr! Och det är inte det här med att äta blod jag gillar utan att typ va odödlig och allt det här :3 Och i alla serier har dom ju alltid bara snygga killar med! Haha! Kollar du inte på VD borde du börja du har ingen aning om vad du missar!
I morgon kommer det upp en March Favorites!
Är så sjukt trött så det blir sängen nu!
Godnatt!

Onsdag!

Det var en ganska bra dag i skolan idag vanligtvis är onsdagar sjukt jobbiga men inte idag! Första lektionen börjades med att vi inte hade någon lärare men vi skulle bara fortsätta läsa i boken, sen hade vi Elevens val, då vi fick reda på NP resultaten men hon hade glömt min så får reda på det i morgon! Teknik där vi bygger en båt och vi är snaart klara!, Matte prov, men det avbröts av brandalarm haha, mat. Draculagap... jadu våra mattanter gillar att hitta på 'roliga' namn! Fast det var faktiskt riktigt gott, Draculagap är köttgryta. Vet inte riktigt hur dom fick det att hänga ihop men men haha. So:n gick ganska snabbt faktiskt! Vi pratade bara, sen svenskan fick vi ha hemarbete(?) eftersom pappa va på möte idag, fick jag ta bussen hem. SO:n slutade 14:00 och bussen går då så fick springa ner men jag hann!:)

Igår fick vi reda på preliminär intagningen till gymnasiet! Kom perlimenärt in på mitt första val Stylist!:D
Letar fortfarande klänningar men har hittat mina skor som jag ska beställa i morgon WIIHOOO
Har också beställt lite från Victorias secret! Dom hade värsta rean! Köpte en bikini och lite annat:) Sakerna är skickade så dom kommer förhoppningsvis snart!:) Allt som allt gick det på 1300 tror jag då är frakten inlagd. Vilket är väldigt billigt från VS! Hoppas det inte kommer någon tull bara!:)

Har hittat ett par sjukt snygga mint gröna jeans som jag funderar på att köpa! Mint grön är ju så sjukt in nu! Dom hade dom i turkos också och bara för att det är min favorit färg måste jag köpa dom också om jag ska köpa jeansen haha! Starka färger är inne i sommar!:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och så blir det nog en ansiktsmask sen, försöker bekämpa utslagen jag fick från Lush ansiktstvätten, har märkt att det gått ner lite! Jag funderar på att köpa ProActive! Någon som provat? är det bra?
Hörs i morgon godnatt :)


Review Chanel Vitalumiére Éclat

Chanel Vitalimiére Éclat.
Puder.
SPF 10
Min frg:
BR20
Beige Rose.
Köpt: Kicks
Pris:715 kr

Den är dyr jag vet, men som sagt köper helre dyrare smink om det är bra!


Man får med en fin liten 'påse' som man kan ha den i, vilket jag har den i :) Då blir den inte smutsig.
Pudret håller länge och jag tycker det är värt pengarna.


Så här ser den ut när man tar ut den från påsen.
När man tar på pudret, jag tar det över min fundation. Man känner inte att pudret är på och det ger en väldigt naturlig finish. Den hjälper min foundation att hålla längre och pudret har samma lukt som foundationen. Jag tycker att den luktar gott men som foundationen så stannar inte lukten kvar på din hy.
Pudret täcker rätt bra, om jag en dag inte vill ta på foundation men jag ändå vill ha något så tar jag bara den här och den täcker rätt bra!
När jag kommer hem från skolan fixar jag alltid mitt smink och då tar jag ju självklart inte på mer foundation då tar jag concealer och de här pudret och det blir nästan samma resultat som på morgonen!:)


Pudret är så stort, och eftersom man inte använder så mycket puder åt gången hålle den länge! Man får också med en svamp som man kan använda, vilket jag gör ibland men inte ofta! Och så är det en stor spegel!


Man får också med en liten borste, men jag använder den bara ibland men då använder jag den till bronzer eller om jag bara ska fixa något :)

Jag rekomenderar det här pudret MEN jag vet att det är rätt dyrt och många inte vill lägga ner så mycket pengar på smink!

NattiNatti

Idag fick jag i alla fall upp ett smink relaterat inlägg! Jag vet inte, ni som läser min blogg? vill ni bara ha smink/beauty relaterade inlägg eller gillar ni inläggen där jag skriver lite random om vad som händer? Säg vad ni tycker! Så jag inte skriver en massa som ingen bryr sig om xP

Idag var en rätt chill dag, halva klassen typ va och spelade vollyboll så vi va typ 10 st så det var en lugn dag. Vi fick sluta lite tidigare så då gick jag och köpte godis! Måndagar är hemska, har matte 3-4 gånger!! På mentorstiden, extra matten, matte lektionen och på svengelskan eftersom jag inte har något annat att göra där! Det blir så tjatigt! Men aja det är inte långt kvar innan det är sommarlov!:)
I morgon börjar jag med Hemkunskap då vi ska planera för vårat praktiska prov! Sen har jag muntlig nationella i Engelska, vilket jag inte allt är nervös för eftersom jag ÄLSKAR att prata Engelska. Många kanske inte tror det eftersom jag inte pratar så mycket i klassen men jag pratar helre Engelska än Svenska haha. Så jag har nationella på idrotten så jag slipper idrotten WOOOHOOO!! Idrott är typ mitt värsta ämne, det ligger i alla fall på bottom 3 bland matte och no! Kan inte riktigt sätta vilket som är värst eftersom det beror helt på va vi gör i de ämena!
Sen så är jag klar med SO'n så den ska jag lämna in sen är det bara NO'n som ska in och då har vi inte något mer vi måste lämna in innan påsklovet! Det kommer bli riktigt skönt med lov!:)
Aja nu ska jag ta och sova, är riktigt trött! I morgon kommer reviewn på Chanel pudret upp, ville få upp de två reviewerna innan jag gör min 'updated foundation routine'

Åh juste! Justin kom ut med en ny singel idag, den är sjukt bra! Den heter Boyfriend! Ni borde gå och lyssna på den!:) Länkar den nog i morgon, är för trött att göra det idag haha. SWAGGIE!:3

God natt sov gott!:)

Review Chanel Vitalumiére Aqua Foundation

Köpt- Kicks
Pris- 475 kr
Min färg:
B10
Beige Pastel
SPF 15
Jag vill bara börja med att säga, att jag vet att den är ganska dyr, men det är Chanel och om produkten är bra så lägger jag helre ner lite mer pengar för att den ska passa min hy och sitta hela dagen!:)
Det står:
Ultra- Light skin perfecting makeup.
Det är helt sant! Man känner inte alls att man har foundationen på ansiktet, det känns ut som att man lägger på ett till lager av din hud. Den är väldigt 'light', det är inte en foundation som täcker så väldigt mycket. Den täcker rödhet och lite av finnar men inte mycket, så letar du efter en foundation med full coverage så är det här inte foundtionen för dig.
Jag har länge trott att jag behövt den foundation med full täckning men egentligen har jag inte så dålig hy, jag har trott det hela tiden för jag haft 1-2 finnar lite här och var men inte mer än det. Ibalnd (som nu) får jag fler finnar men det täcker jag med concealer. Den ger en väldigt naturlig finish och man ser inte att man har foundation på. Den luktar också väldigt gott men doften stannar inte kvar på ditt ansikte efter du tagit på foundationen utan försvinner då!
Foundationen håller hela dagen vilket jag är väldigt glad över! Visst den går bort lite men det gör allt smink. Den foundation kommer lättare gå bort under dagen om du lutar ditt huvud mot din hand och så, vilket jag gör väldigt mycket på lektionerna men nu ska jag sluta med det och se om mitt smink håller bättre!
Som ni ser där på bilden med handen så visar dom att man måste skaka den innan man använder den. Det är för att foundationen är vattenbaserad (om ni inte förstått det från namnet) Det betyder inte att den kommer gå lättare bort under dagen eller att folk med fet hy inte kan använda den.
Man skakar upp den lite innan man använder den varje gång.
En flaska innehåller 30 ml så den håller lika länge som en vanlig flaska, även om det här är en annorlunda flaska från de flesta foundation flaskor och denna ser mindre ut innehåller den lika mycket!
Det finns inte så mycket mer att säga om den, jag gillar den väldigt mycket och jag känner att den funkar för min hy väldigt bra! Dock använder jag inte den själv, utan jag använder ett puder över för att få den att hålla längre. Jag har också hört några som har fet hy som gillar den här foundationen väldigt mycket också, så bara för att den är vattenbaserad kommer den inte göra din hy mer fet.
Ja jag kommer köpa den här foundationen igen!:)

Godnatt!

Hej förlåt för dålig uppdatering, har helt ärligt inte orkat blogga. Skulle skriva review om min Chanel foundation idag men när jag skulle ta kort dog kameran och jag insåg att jag glömt ladda den, så den är på laddning nu så review kommer upp i morgon om jag hinner! Det har varit riktigt fint väder de senaste dagarna, så skönt!! Igår följde jag med mamma och handlade och då kunde jag till och då var det perfekt väder för min KRMA Jade Jacket! Ni kommer säkert få se den någon gång om jag gör OOTD (outfit of the day) har planerat att göra det ett tag nu, men så insåg jag att jag bara slänger på mig kläder till skolan och att det inte är något speciellt.
Tills skolan orkar jag inte bry mig SÅÅ jätte mycket, jag menar jag går i min oncepiece i skolan ibland haha. Idag har jag haft ganska mycket att göra, till att börja med ville Chang leka hela dagen så det blev att leka en hel del med honom innan jag städade mitt rum och så hjälpte jag och min bror mamma att städa lite i huset.

Har börjat leta avslutnings klänningar, mycket bättre att börja tidigt så att inte alla snygga är slut. Jag behöver två klänningar eftersom jag måste ha en till avslutningsmiddan och en till själva avslutningen. Jag har hittat några som jag vill ha, kommer inte köpa från Sverige eftersom jag hatar att ha samma kläder som andra. Så jag köper över nätet, antagligen från USA eller någon stans i Europa. Ni kommer antagligen få veta vart ifrån jag köpt när jag hittat de två klänningar jag vill ha och beställt dom! ^^ Vet i alla fall vilka skor jag ska ha! Har velat köpa dom SÅÅ länge men aldrig gjort det men nu ska jag äntligen köpa dom! Ska köpa dom nu så jag kan öva att gå i dom eftersom dom är väldigt höga. Hoppas bara att dom har min storlek! Skorna är inte lätta att hitta och sist jag kollade fanns det inte min storlek men vi får väl se! Blir sur om jag inte hittar dom :(

Godnatt!

Sol!:)

Det kom ingen lärare till våran svenska lektion, så rektorn kom och sa att vi skulle fortsätta läsa och sa att vi fick sitta ute! :) så nu sitter vi i den underbara solen, dock är boken väldigt tråkig!


Bold Bright Blue Eyes!

Så våren har ÄNTLIGEN kommit! Den har varit väldigt efterlängtad nu! Så jag tänkte göra en spring tutorial till er! Och oroa er inte det kommer en mer vardaglig tutorial lite senare!:)

Produkter jag använt:
Eyes:
Lemon Aid- Benefit
Heaven- Too Faced
AntiDuva- NYX trio
Birght quad 3- Elf eyeshadow duo
Cream Eyeliner Black- ELF
Mascara- Revlon Day 2 Night

Cheeks:
Cream Blush- Flirt- Elf
Candy Leopard- Too Faced
Pink Leopard- Too Faced
Peach Leopard- Too Faced

Lips:
EOS lip balm
Elf Mineral Lipstick- Nicley Nude


Start with priming your eyelids then applying Heaven all over your lids.
Take a flat eyeshadow brush and spray it with some water. Dip it in the NYX trio in the blue color and press it on to your lids. Do that untill you get the color that you want.


Blend!
Don´t worry if you think you look crazy! When you get the eyeliner and mascara on it´s going to look pretty!:)


Spray your eyeshadow brush with some water again an dip it into the Elf Duo, the blue side and apply it on to your outer corner and blend it in to your crease. When you gotten the color that you want blend away all harsh lines and blend together the colors.


Just to make it a little more darker, take the black eyeshadow in the elf duo and apply it to your outer V. It looks kinda funny on the picture put when you have your eyes open it look fine.
Blend!


Draw the eyeliner and wing it out if you want. Take the withe color fron the NYX trio and add it as a highlight to your brow bone.


Curl your lashes and apply mascara.
Put on false eyelashes if you want.

Eyes are done.


Take the cream blush with your finger and apply it to your cheeks, and blend it out. Take a blush brush and apply a little bit of Candy Leopard on top to lock the cream in. Highlight your cheeks with Pink Leopard and just to get a litte bit of color to your face take Peach Leopard and sweep it lightly on your temples, down to your hollows of your cheeks and your jawbone. And a little bit down your neck!
Apply Nicley Nude to your lips and your done!
Finished look!


Done!:)

Produkter jag använder när jag duschar



Jag kollade på en 'What´s in my shower' på youtube och jag tänkte göra en fast som ett inlägg i bloggen! Jag kommer inte visa er alla produkter jag har utan de produkter som jag använder ofast och de jag tycker är bra!:)
Jag använder inte allt det där samtidigt!


Så om vi börjar med Shampoo och Conditioner, så använder jag Tresemmé 24 hour body. Jag gillar de båda och de gör mitt hår mjukt och glansigt! De luktar fräscht och håller länge eftersom det är så stora flaskor. Jag använde Bed Head innan vilket jag tror jag kommer gå tillbaka till när de här tagit slut men jag är inte säker!


Jag använder Tresemmé shampoot och balsamen oftast men varannan gång anväder jag American Cream conditner och Sea Weed Solid Shampoo båda från Lush. Orsaken till att jag inte använder de här varje gång är att de återfuktar inte håret lika mycket, så om jag använder de här varje gång blir mitt hår lite torrt!


Ca 1 gång i veckan använder jag Rainforest Radiance Hair Butter från Body Shop. Det är en inpackning som man låter sitta i håret en stund, det är för färgat hår. Den gör håret väldigt mjukt och luktar gott!


Vanilla Shower Gel från Body shop. Jag ÄLSKAR vanilj! Den här luktar jätte gott! Helt vanlig shower gel, har några andra också men det är den här jag använder mest!


That Vanilla Momet Body Scrub från Lucky Duck som ligger i Norge vet inte om det ligger i Sverige också.
1 gång i veckan använder jag en body scrub för att få bort alla döda hudceller från min kropp och det gör din hy mycket mjukare! Den här luktar otroligt gott!


Duo Body Butter Vanilla- Body Shop
Ni förstår nog nu hur mycket jag älskar vanilj haha. Det här är den jag använder mest, jag har några andra typ Body Milk och lite olika men jag gillar den här mest för att den är lite tjockare och återfuktar huden lite mer och så lutkar den ju vanlj!


HALLIHALLÅ! (hata den reklamen)

WOHO svenska nationella helt klart! Vi hade hörövningen idag, då vi var halva klassen och vi skulle lyssna på olika texter och duskutera dom sen gick en grupp fram och återberättade texten. Det var SÅ mycket lättare än vad jag trodde att det skulle va! Det var inte alls pinsamt och det känndes riktigt bra!
Nu är det bara Engelska nationella och de två sista delarna i matte! Matten lär jag ju få plugga mycket till, det går bra i boken när jag jobbar men sen när det kommer till prov funkar det inte alls! Men jag vill inte att någon ska stå och glo när jag jobbar och tror att dom hjälper när dom bara gör det värre..!
Sensåkännerjagattminmattelärareintetrorattjagkansådåharhandeninställningenonsådågerhanmiginteettbrabetygfml

I alla fall! Skola åt sido för en stund nu, så har jag kommit på några saker som jag ska blogga om! Ni får gärna säga till om ni har några förslag! Men det som kommer nu är några reviewer och så har jag en updated foundation rutin inplanerad efter jag gjort reviewn på foundationen! Och en lite mer sommrig turorial!:)



The Pore Fessional

The Pore fessional- Benefit
Det står:
Oil- free
lighweight
translucent
silky
Pro balm to minimize the appearance of pores
Och allt det där stämmer! Jag använder den varje dag nu innan jag tar på min foundation så efter min ansiktskräm. Jag tar den mestadels på näsan och lite på hakan. Den är hudfärgad men den blandas in så väl så att man inte ser den. Man känner inte att man har på den och den minimerar porerna, jag trodde inte att den skulle funka men det gör den faktsikt! När jag tar på min foundation över den glider min foundation lätt på. Den är väldigt len och det känns inte ut som att man kakar på en massa produkter på ansiktet när man tar sin foundation över. Den ända nackdelen med den är att den luktar inte så gott, vilket kan va jobbigt eftersom jag använder den mest på näsan, men lukten går bort jätte snabbt och det luktar inte illa men den luktar inte gott heller.
Som sagt, jag tar den på innan jag tar på min foundation, den håller nästan hela dagen. Beroende på vad jag gör och om min foundation håller. Som tex idag så hade jag idrott och jag vill inte ta med mitt Chanel puder till skolan eftersom den måste ligga i min idrottsväska som jag ändå tar med in men man ser ju inte alltid och det är många som fått sina saker stulna. Så jag tar inte med mig smink till skolan, jag bryr mig inte så mycket det är inte direkt någon snygg som går på min skola så behöver inte se perfekt ut hela tiden hahah. Men i alla fall, om jag inte har idrott eller svettar bort sminket håller den nästan lika lång tid som min foundation. Men om jag ser att den börjat komma av eller att mitt andra smink gör det fixar jag alltid sminket när jag kommit hem (för jag tycker det är kul) och då tar jag på den, sen min concealer runt näsan om det behövs och sen mitt puder över.
Jag kommer köpa den igen! Jag har inte hittat något speciellt fel med den utan att den inte luktar så gott.
Den ser ut såhär. Man behöver inte ta så här mycket men jag var tvungen annars skulle man inte se på bilden. Tuben innehåller 22 ml så det borde räcka ett tag! För lite går en lång väg!
Köpt från Asos.com- 273.25 kr

Highlighter!

Nu på den senaste tiden har jag börjat använda highlighter varje dag! Jag älskar det de gör till ansiktet och nu när det börjar bli vår och vi går mot sommaren är det perfekt! Highlighter lyser upp ditt ansikte och ger dig en 'glow'
Det finns olika typer av highlighters, vita, matta, guldiga, glittriga osv.
Du vill ta highlightern där ljuset naturligt träffar dig, vilket är på kindbenen, ögonbrynsbenen, lite i pannan, hakan och ner näsan. Du kan också ta lite highlighter över överläppen.
MEN om du har pormaskar på näsan borde du INTE använda någon typ av highlighter där, för det kommer göra så att pormaskarna syns ännu mer, det är det samma på hakan om du har det där så borde du inte ta highlighter där!
Jag tänkte visa er några utav mina highlighters som jag har, creme, puder och flytande. Man kan också använda en ögonskugga som highlighter. (I vanliga fall använder man en highlighter som är ögonskugga bara på ögonbrynsbenet men det funkar helt fint att använda det på andra ställen på ditt ansikte!)

Ni kommer få se alla på min hand i slutet!


Pink Leopard- Too Faced

Den första highlightern är min absoluta favorit just nu! Som ni ser har den 3 olika färger, guld, brunt och rosa. Mixar man de alla tillsammans får man en väldigt fin guldig highlighter som ger lyster till ditt ansikte! älskar den!
Jag har den i Too Faced Leopard Love Pallette. Jag är inte säker på om man kan köpa den enskillt eller om den är speciell för just den här paletten. Men för hela paletten då man får med en bronzer, rouge och highlighter kostar den 350 kr från eleven.se


01 Petal- Baked To Lash Blush- Body Shop

Den här highlightern följer med en rouge som ni ser, den är lite kallare och inte lika varm som Leopard love. Där av blir den lite mer vit men ändå väldigt krämig. Lite skimmer finns i den men ändå rätt så matt, ger en fin lyster och inte skimmer. Rougen kan du köpa i 2 olika färger, en som är lite varmare än den här, jag kommer köpa den också. Eftersom rougen är har lite varmare toner i sig är highlightern varmare också och inte lika kall. Om ni förstår?
175 kr

Concealer Pallette- Wet N Wild

Här ser ni en vit och en lite rosa aktig, den vita använder du som en vanlig highlighter den har lite skimmer i sig men inte för mycket, eftersom det är en kräm highlighter borde du ta en puder highlighter över för att få den att hålla längre men det är inte ett måste!
Den rosa aktiga är en highlighter för under ögonen, den lyser upp ögonen lite och täcker mörka ringar så den funkar som en highlighter men under ögonen. Du kan inte använda en vanlig highlighter under ögonen utan det måste va en med lite rosa undertoner om du vill ta det under ögonen.
Jag köpte den från eleven.se men jag hittade den inte där just nu, men den kommer kanskte tillbaka så om ni vill ha den håll utkik på eleven.se!


Under Eye Concealer & Highlighter- ELF
Concealerna har jag använt upp och slängt den tuben eftersom den gick sönder, concealern var faktiskt helt okej!
Denna highlightern är en flytande så det är en applicator som man tar några prickar med på kindbenet eller där du vill ha highlightern och så blandar du ut det med fingret. För att få den att hålla längre ta en puder highlight över.

eyeslipsface.se den kostar 36,75 kr. Eftersom man får en concealer med så måste man välja färg på concealern med highlightern är i samma färg på alla. Den är i färgen Glow.


Alla highlighterna :) Börjar från närmast min tumme.
Elf highliter- Glow
Too Faced- Pink Leopard
Body Shop- 01 Petal
Wet N Wild- Highlighter
Wet N Wild- Undereye highlighter



NO nationella helt klart!:D

Okej så jag vet inte om jag nämnde det men jag hade nationella i NO i fysik i onsdags, och då skrev vi också en plannering som vi skulle genomföra idag. Jag var jätte nervös och jag trodde inte det skulle vara så lätt som det var! Så i onsdags skrev vi provet, som heller inte var så svårt som jag trodde det skulle vara men jag menar..kom igen det är fysik inte direkt världens lättaste! Men efter det skrev vi en planering, den trodde jag skulle vara hur svår som helst att skriva, men alla svar stod ju typ i pappret! Så idag utförde vi den, och om man inte skrev sin planering rätt så skulle man få en redan färdig MEEN jag klarade det och fick gå efter min planering!:D Vi skulle bara ta tid på hur många svängningar två olika vikter gjorde med två olika trådar som var olika långa, vilket var väldigt lätt!
Så nu när NO nationella helt klart nästan, vi ska bara skriva slutsatsen och det på nästa (?) NO lektion tror jag! Vi har inte alls många nationella kvar! Sista delen i Svenska, sen Engelska och de två andra delarna i Matte! Det är bara matte provet jag oroar mig lite över men sen när vi gjort det är vi klaaaaara!:D Det är inte alls långt kvar till sommarlovet! Kan knappt fatta det! Det här sista året har gått så snabbt, och det är svårt att fatta att vi snart skills åt och börjar gymnatiet vilket kommer bli väldigt kul men ändå läskigt!
Det kommer bli skönt att lägga grundskolan bakom sig, glömma allt och börja om på nytt! Vilket betyder för mig att försöka att inte tycka det är så pinsamt att stå framför folk på en lektion och prata och inte vara så väldigt tyst!

Vi hade pedagogisk halvdag i dag, så vi slutade vid lunch! När jag kom hem tvättade jag alla mina kläder som behövdes tvättas (good for me hahaha) och så kollade jag på filmen FootLoose den nya. Den var faktiskt bra!:) I morgon har jag prov i konsument ekonomi (tror jag det heter) men de som gjorde det förra terminen sa att det inte var så svårt!


Jag trodde helt ärligt att det var Jennifer Aniston som spelade i filmen! Det liknar henne så mycket på bilden? eller är det bara jag som tycker det hahah.
Men det är inte Jennifer Aniston utan Julianne Hough :)

Elf nagellack

Den mintgröna- Mint Cream
Den bruna- Chocolate
Den corall/rosa/röda- Mango Madness
Den mörkblåa- Dark Navy
Jag har 4 st nagellack från Elf, nagellacket är lite vattnigt och rinnigt och är inte så väldigt bra pigmenterade. Man behöver 3-4 lager för att nageln inte ska synas igenom och jag har aldrig tålamod nog att sitta och måla på så många lager och sen vänta på att det ska torka. När jag inte har något att göra målar jag mina naglar, de två första naglarna är roliga att göra men sen så blir det SÅÅÅ tråkigt och jag bara 'slänger' på färgen och så kan jag inte vänta på att det ska torka. Jag går och gör något på en gång och försöker vara så försiktig som jag kan men nagellacket blir allitd förstört ändå. Men så är det oansett vad det är för märke på nagellack jag använder.


Det här är ett lager med alla nagellacken.
På min pekfinger- Mint Cream
Långfinger- Chocolate
Ringfinger-Mango Madness
Lillfinger- Dark Navy
Som ni ser så är Mango Madness och Dark Navy de två mest pigmenterade nagellacken, Dark Navy är mer pigmenterad för att den är mörkare än de andra.
Jag vet ärligt inte varför jag köpte Chocolate, på hemsidan såg det ut som en fin färg men jag tror jag aldrig använt den, det är inte direkt en sån färg som är fin att ha på naglarna.


Lager 2
Mint Cream och Chocolate kan man fortfarande se egenom medan Mango Madness börjar bli bra pigmenterat och Dark Navy kan man klara sig med 2 lager om man inte orkar måla naglarna mer men fortfarande inte så pigmetnerad som jag vill att den ska vara.


Lager 3
Nu börjar alla komma sig, Mango Madness,Dark Navy  och Chocolate är klara nu. Medan Mint Cream kanske behöver 1 lager till. MEN när man tar på för många lager så blir det väldigt tjockt och det tar 100 år för nagellacket att torka. Nagellacket torkar inte heller riktigt om man har för många lager, det blir mjukt och man kan skrapa bort det hur lätt som helst med fingret.
Jag tycker Mango Madness är en väldigt fin färg, jag har inget annat nagellack som är i den färgen så jag använder den från ELF. Jag tycker deras nagellack är helt okej! Om du inte vill lägga ner 150 kr på ett OPI nagellack tycker jag du borde köpa ELF, men tänk bara på att de ljusare färgerna är inte lika pigmenterade. Det är också andra billigare nagellack som till exempel från märket Depend, men jag skulle helre köpte från ELF eftersom flaskan är större och nagellacket är billigare. Depend nagellack är också ganska rinniga.

Ett nagellack från ELF kostar-15.75 kr och en flaska innehåller 10 ml
Ett nagellack från Depend kostar- 25 kr och en flaksa innehåller 5 ml
Ett nagellack från OPI kostar- 150 kr och innehåller 15 ml

Så du får avgöra själv, jag köper hellre nagellack från OPI, men om du inte vill lägga ner så mycket pengar så skulle jag gått för ELF nagellacken istället för Depend.

Om du letar efter ett OPI nagellack som är samma färg som någon utav de ELF nagellacken som jag visade har jag några här, utan till den i Mango Madness.
Eller tvärt om :)


Nicole By OPI Justin Bieber One Less Lonley Girl Collection- My Lifesaver
Är likt Mint Cream, OPI nagellacket är mer pigmenterat och ser lite mer krämigare ut.
Kanske inte den bästa att jämföra med eftersom det är svårt att få tag på Justin Bieber OLLG collectionen men man kan säkert hitta en annan färg från OPI som liknar! Och eftersom det är den jag har som liknar den så visar jag den ändå.


OPI- Over The Taupe
Om du letar efter ett brunt nagellack som är fint på dina naglar! Jag älskar den här färgen! Men den är nog lite mer för hösten


OPI- Russian Navy
Ingen utav dom syns bra på bilden eftersom de är så mörka men dom två liknar varandra väldigt mycket :)



Mini Review/Update på Lush Angels On Bare Skin

Anledningen till att jag gör en mini review/ update på den här är för att jag är väldigt osäker när det kommer till den.
När jag började använda den sa mamma att hon att jag hade fått så många nya finnar och hon trodde att det var pga den här produkten. Jag var osäker eftersom när man är tonåring får man finnar och det är svårt att säga om det var pga den här eller så.
Jag har använt den lite till och från men jag har märkt nu att jag har fått minst en ny finne efter jag använt den här nästan varje gång. Och det är inte en sån finne som man klämmer utan sånna som bara är där? om ni förstår. Kanske ganska äckligt det jag kommer skriva nu men men. Jag får oftast finnar runt näsan och på hakan och någon enstaka gång på pannan, men jag har aldrig haft många finnar samtidigt. Men just nu har jag 5-6 finnar på pannan (sånna som inte riktigt blir finnar och inte går att klämma) samt små prickar lite här och var, två mellan ögonbrynen, två på varje sida av min näsa och en på hakan. Jag har ALDRIG haft så här många finnar på en gång! Jag brukar inte ha känslig hy och jag har inte fått utslag/fler finnar från en produkt jag använt innan men det måste vara något med den här. Det är bara naturliga produkter i den och den ska va väldigt mild så jag tycker det är konstigt att min hy reagerat på den.
Och bara för att jag nämt ut alla min 'finnar' så kommer man väl se alla se dom mycket tydligare haha
Jag ska sluta använda den nu ett tag och gå tillbaka till min Garnier ansiktstvätt och se om det blir bättre, om det blir det vet jag att det var pga den här. Vi får väl se! Hoppas det var pga den här så att jag vet att jag inte ska använda den!
Har någon utav er använt den här ansiktstvätten innan? isåfall hur funka den för dig?
Skriver en full review på den när jag vet om det var pga den här min hy reagerat eller inte!
Den innehåller:
Ground Almonds (Prunus dulcis)Glycerine (Glycerine)Kaolin (Kaolin)Water (Aqua)Lavender Oil ((Lavandula angustifolia))Rose Absolute (Rosa damascena)Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla)Tagetes Oil (Tagetes minuta)Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre)Lavender Flowers (Lavandula angustifolia)Limonene (*Limonene)Linalool (*Linalool)
Har ingen aning om vad hälften utav sakerna är men jag hittade det på Lush´s hemsida samt står det på burken.
Trycker ni på texten om vad den innehåller kommer ni till Lush´s hemsida och kan läsa mer om den här produkten.

Quick and easy everyday natural makeup look

Snabb och enkel look! Tar inte alls lång tid att göra, det är den här sminkningen på ögonen jag har haft de senaste dagarna i skolan!:)

Jag använder:
Från Confessions Of A Concealaholic by Benefit: Lemon aid och Eyebright
Too Faced- Romantic eye
Too Faced: Natural eye
Elf Cream Eyeliner- Black
Bourjois rotating mascara- 51 Starting Black (Det kommer en video review på den snaaart!)
Laura Key Pencileyeliner- Cream

Borstar jag avände:
Elf Eyeshadow "C" Brush
Elf Contour Brush
Elf Professinal Blending Eye Brush
Eyeshadow Brush 102 (från Åhléns tror jag)
Elf Small Angled Brush
Elf Eye Lash Curler



Start with priming your eyelids, Im using Lemon Aid by Benefit.
With a flat eyeshadow brush, take a little bit of Heaven from Too Faced Natural Eye palette and sweep it on to your lid and up to your browbone. With the same eyeshadow brush take Soulmates from Too Faced Romatic Eye palette and apply it to your lid.


With the Contour brush, mix I Do and Un-Veil from the Too Faced Romatic Eye palette and blend it into your crease and outer corner. Depending on if you want a little darker look, take more of Un-Veil or if you want a litte lighter look take more of I Do. I usally dot the brush once in I do, then twice in Un-veil and then one more time in I Do and then i make it a little darker or lighter depending on how it turns out and what result im looking for that day. Then you blend, if it´s to dark you can take a little bit of Heaven on your blening brush and blend with that to give it a more softer look.


Apply your favorite eyeliner, make a thinner line and wing it out.
Im using the Small Angled brush and my elf cream eyeliner.


Fill in your brows if you want.
Curl your lashes, im using Elf´s eyelash curler and apply mascara. Im using Bourjios rotating mascara that is my favorite at the moment.


Line your wateriline with a white pencilliner. I usally do that before i apply mascara but I forgot så I just did it after the mascara dried.
And then with a small brush or your pinky finger take a little bit of Eye Bright by Benefit in your tear-duct area and with the 102 eyeshadow brush take a litte bit of Bouget Toss from Too Faced Romantic Eye and top the cream Eye Bright with it. And then your done :)


The Finished look :)


The Finished look :)
Just quick and easy for school.
Hope you liked it :)

Update

Har inte direkt haft så mycket tid att blogga, har inte haft några ideer och har haft mycket i skolan. Förra veckan var det mycket och denna veckan ser det lite bättre ut. Det var studiedag i går, och sista lektionen var inställd idag, så när jag kom hem somnade jag sen så pluggade jag NO och jobbade en stund med arbete mamma kom hem med. I morgon kommer jag nog inte ha tid med att göra något speciellt intressant inlägg, har nationella i NO i Fysik, hoppas det går bra! Det är bara att hoppas på det bästa och att allt kommer till mig när jag sitter där!! Sen på torsdag ska jag nog ha tid med att göra intresannare inlägg då vi har studiedag igen, eller inte riktigt men dom som ville ha utvecklingssamtal har det på torsdag och då har alla på skolan det den dagen. Ska inte ha utvecklingssamtal så är ledig hela dagen MEN vi har fått några läxor. 90 min matte? ironiskt när mattelektionerna på torsdagar är 50 min? wtf.Sen läsa lite i den engelska boken sen så får vi väl se om vi får lite fler läxor. Hoppas inte det!
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig snart! Är så sjukt trött!
Hoppas nationella går bra i morgon! Hörs

Over Night Hair Rescue

Hittade den här igår bland dom alla testers som man får när man köper från eleven.se
Man tar på den innan man går och lägger sig och så tvättar man håret på morgonen. Så jag gjorde det. När jag vaknade var mitt hår väldigt mjukt. Jag tvättade håret och så lät jag mitt hår torka av sig själv, jag känner en skillnad, mitt hår är mjukare men jag tror att man måste använda den några gånger för att få ett bra resultat. Det är en smart ide för att andra inpackningar för håret ska man ta på efter man duschat när håret är blött och sen skölja av det men jag orkar inte gå tillbaka in i duschen igen när inpackningen suttit så länge den skulle, så att ha den över natten och sen duscha på morgonen verkar smart (i alla fall för mig) men jag duschar alltid på kvällen och inte så ofta på morgonen så jag vet inte om jag kommer köpa den.. Vi får se..
Men om du köper från eleven.se och får med en sån här tester prova den och se hur den funkar för dig!:)

Zorro!

Följde med mamma till stallet idag, det var länge sen jag var där!
Nu ska vi ner och tända ljus vid splash och miramis gravar!

Zorro på på bilden!:)
Han hugger in på sitt hö haha


Braided Headband

En till frisyr fortfarande väldigt lätt men det krävs lite mer tid :)

Du behöver:
2 tofsar
Bobby pins
Börja med att  sektionera av det översta håret, sätt fast det med en hästsvans och släng det över huvudet så att det inte är i vägen.

Ta sedan en till lite tunnare sektion över örat, ta inte hår som är för långt fram eller för långt bak


Fläta och sätt fast den med tofsen.
Gör samma sak på andra sidan.


Ta ena flätan och lägg över den till andra sidan, ta ut tofsen och sätt fast den med 2 bobby pins, gör ett x då kommer dom inte röra sig.
Gör samma sak med andra flätan.


Täck över med hår så att man inte ser bobby pinnarna och så är du klar :)


Sätt dom så att dom sitter så :)

Michael Kors Rose Gold Watch!

Har fixat länkarna på klockan nu så nu kan jag använda den! :)
Den är lite mer Rose Gold än vad det syns på bilden, men färgen är jätte svårt att få riktig och jag är INGEN expert på att ta bilder så!


Älskar stenarna runt :)




Spring braid

Förlåt att jag inte bloggat så mycket, har haft en hel del i skolan men nu är det helg så nu ska jag få upp några inlägg! Har 2 på G efter det här :)


Tänkte visa er hur man gör en fläta i en fläta, det är super lätt och många vet nog redan hur man gör men tänkte visa ändå :) Det blir nästan som en vanlig fläta men om man kollar lite noggrannare ser man att den ser intressant ut och inte riktigt som alla andra flätor :)



Det du behöver:
1 Tofs



Börja med att dela upp ditt hår i 3 lika stora delar och fläta mitten delen så som jag gjort på bilden.


Börja sedan fläta ihop alla delarna så som du flätar en vanlig fläta


Se till att den redan flätade delen inte snurrar sig allt för mycket när du flätar och försök få den rak då man ser den bättre och sen sätter du fast tofsen och så är du klar! Superlätt men det kan ändå se ut som att man lagt ner mycket tid på den eftersom det är inte alla som förstår hur man gjort när man har en del redan flätat :)


Här ser ni vad jag menar med att den ser lite speciell ut och alla inte förstår hur man gjort :) Fint för sommaren då man inte vill ha allt hår i sitt ansikte! :)


Det spelar inte någon roll på vilken sida du flätar den på, men eftersom jag har lugg så vill jag ha den på samma sida så man får en lite mer helhet :)

Superlätt eller hur?:)

Michael Kors Gold Rose Watch!


Min Michael Kors klocka kom idag! *Överlycklig!* kan dock inte använda den en eftersom den var jätte stor! Får åka in till en klockaffär i stan så dom får ta bort några länkar!
I måndags klockan 6 beställde jag den från USA och den kom redan idag kl 3! det gick väldigt väldigt snabbt!!


Den är Rose gold och otroligt fin! Den har stenar runt :3
Bättre bilder på klockan när jag fått den fixad och ute i vanligt ljus då jag inte behöver använda blixten!

På den här bilden ser ni den riktiga färgen lite mener, men det är mer Rose och inte så mycket Gold som det är på bilden!:)

Svenska tal + SO prov

Okej...svenska talet gick väl sådär, tycker aldrig det går bra. Det är så jävla jobbigt att stå där framme och prata, egentligen borde det inte vara så jobbigt för det är ju bara ens klass och man pratar ju annars med dom varje dag. Men det blir helt annorlunda när man ska redovisa något. Ush, hatar det verkligen! Skönt när det var över!
Sen efter det hade jag SO prov om USA´s geografi.
Det gick nog bra tror jag, men det irriterar mig att i boken står det att USA hade 50 delstater (Och hur gamla är inte skolböckerna?o.o) , MEN egentligen har USA 51 delstater men ändå säger min SO lärare att man inte ska räkna med Hawaii men hallå?! det är ju den delstat!!! sånt kan verkligen irritera mig! I alla fall jag skrev 51 och jag kommer bli RIKTIGT RIKTIGT irriterad om jag inte får rätt på den för isåfall vet ju inte min SO lärare att Hawaii blev en officiell delstat i 2011 (tror jag det var) det var innan man inte BEHÖVDE räkna med Hawaii eftersom det inte var en officiell delstat men hallå vi är i 2012 nu och det är en officiell delstat!  Och dom säger att om man räknar stjärnorna i boken så är det 50, men igen. HALLÅ gammal bok? Fast egentligen om man ska räka med Alaska så blir det 52 delstater?
Som sagt...sånt här kan irritera mig väldigt väldigt mycket!
Så okej nu har jag skrivit av mig min ilska!

Update på Chanel Aqua Vitalumiére foundation

Nu har jag  använt  min Chanel foundation i två dagar och än så länge tycker jag att den är riktigt bra! Den håller hela skoldagen (än så länge har den gjort det) med pudret över och pudret verkar vara riktigt bra det också! Hoppas jag fortfarande tycker det senare och hoppas att jag har hittat min foundation och puder nu!:)
Den luktar också gott, typ sol solkräm fast godare? samma med pudret och krämen jag fick, alla har solskyddsfaktor i sig så det är säkert det men jag tycker inte det alls luktar illa och lukten stannar liksom inte direkt på huden. Det känns inte ut som att man har någon foundation och puder på sig, det känns väldigt naturligt och det gillar jag :) Foundationen täcker bra röda områden och den täcker ganska bra finnar men jag använder lite concealer ändå. När jag kollar för att se om foundationen fortfarande är kvar, kollar jag runt näsan där jag är mest röd och än så länge har den suttit kvar när jag kollat:) Samma när jag tagit bort mitt smink, foundationen kommer av på sminkservetten, då min make up store foundation var helt borta vid den tiden jag skulle ta bort sminket och det kom inget på sminkservetten. Är riktigt nöjd en så länge, och än så länge är det värt pengarna!
Det ultimala testet i morgon blir det då när jag ska ha redovisning! gash! dör typ haha, när jag måste ha redovisning eller så brukar mitt smink gå bort eftersom jag blir så nervös och röd i ansiktet. Så vi får väl se hur den sitter kvar!

Ny foundation och puder från Chanel! :)

Min foundation från Make Up Store tog slut och som jag skrev i min review om den gillade jag den inte speciellt mycket och den är inte värd att köpa om. SÅ jag kollade runt lite på youtube bland dom jag följer och då sa 2 stycken att dom älskade den här foundationen från Chanel så jag bestämde mig för att ta och prova den eftersom dom älskade den så mycket och hon ena har använt den i flera år.

Chanel- Vitalumiére Aqua
Min färg- B10
Spf 15
(Vit text på flaskan så man ser knappt)
Jag gick in i kicks och jag frågade en tjej om hon kunde hjälpa mig, hon var så snäll och hjälpsam! Hon provade foundationen på mitt ansikte så jag skulle få rätt färg och eftersom hon tagit bort allt smink jag hade i ansiktet (inte ögonen) tog hon foundationen över hela mitt ansikte. Det känns knappt ut som att jag har något smink och den täckte mina röda partier i ansiktet väldigt bra!
Jag frågade henne hur jag skulle få foundationen att hålla hela dagen och hon sa att det var bäst om jag hade lite puder över. Eftersom jag inte har ett puder som är helt i min färg så bad jag henne hitta ett Chanel puder i min färg.


Chanel- Vitalumiére Éclat
Min färg- BR20
Spf 10


Det här pudret var ganska dyrt men jag frågade henne om det var värt det och hon sa att det var det eftersom det var bra och så använder man inte så mycket av det så det håller länge


Ni tänker kanske att det var inte så mycket puder man får med, men det är det med tanke på att man inte ska använda överdrivet mycket heller :) Får se hur det här blir hoppas verkligen att jag blir nöjd med produkterna!:)


Fick också med 3 tester på en kräm :)
Hydramax + Active från Chanel

Smink från Elf som är värt att köpa




Det blev en hel del som jag tycker är värt köpa från Elf :) + borstar som kommer i nästan bild :)
Tog med bara en utav varje produkt som jag tycker är värt att köpa!


Jag rekommenderar både borsthållaren och alla borstar som jag har i den, dom är inte alls dyra och dom funkar jätte bra. Sminkborstar kan vara sjukt dyra om man går tex till kicks eller Makeup store, men dom från Elf är minst lika bra!
Ögonfransböjaren som ni ser hänger över kanten funkar riktigt riktigt bra!

Har både 1 dollar läppstift från Elf och läppstift från deras Mineral line, den svarta är från mineral och är då lite dyrare, eftersom dom har lagt ner mer pengar på utseendet. (seriöst hade så svårt att översätta just det ordet från engelska till svenska. Och nej man kan inte använda google translate för att 1. det suger 2. allt går inte att översätta rakt av) Som ni ser ser den 1 dollar läppstiftet mycket billigare ut. MEN jag tycker att 1 dollar läppstiftet är bättre, då det håller nästan en hel skoldag på läpparna medan mineral läppstiftet är så krämigt så det håller inte lika länge.


Hypershine gloss och Luscious liquid lipstick.
Jag älskar dom båda, skillnaden på dom är att läppstiftet är lite tjockare som ett läppstift men ger glans som ett läppglans, och glossen är precis som ett läppglans.


En till skillnad är att läppglanset har en borste och läppstiftet har en hårdare applikator.


Minty Glos och Super glossy lip shine spf 15
Minty glossen, luktar så gott som mint och smakar supergott också!
Lip Shinen luktar också väldigt gott och den har solskyddsfaktor i sig! Perfekt för sommaren! Många glömmer att ta solskyddsfaktor på läpparna men det är viktigt om man inte vill bränna läpparna!


Feather proof lip liner, gillar den här mycket bättre än studio lip linern.


Cream Eyeliner och Waterproof eyeliner pen.
Cream Eyelinern som ni vet använder jag typ varje dag och älskar den!
Min mamma gillar waterpfroof eyeliner pen, då hon köpt om dom ett antal gånger. Men tänk på att dom kan torka upp och det är bäst om man har den upp och ner på då torkar den inte lika lätt!


Brightening Eye Colour och Single Eyeshadow.
Verkligen värt pengarna! Man får fint pigmenterade ögonskuggor!


Elf Elements, då får man ta det man vill ha, man får välja mellan ögonskuggor, läppglans, rouge, bronzer vad man vill ha så sätter man in det i kompakten :) Man måste köpa kompakten den följer inte med.


Elf Eyelid primer, funkar fantastiskt!


Natural Radiance blusher och Countoring blush and bronzing powder.


Tinted Moisturizer spf 15
Ger inte så mycket täckning men funkar perfekt på sommaren då man inte vill ha foundation som man antagligen bara kommer svetta av eller om man inte behöver foundation men ändå vill ha något på ansiktet. Och den har solskyddsfaktor!


Shine Eraser, funkar bra om man svettas i ansiktet på sommaren, det tar bort det. Men om du har fet hy är det här perfekt!

Helg!

Okej så jag överlevde det muntliga nationella i matten, men jag ska säga er... DET VAR INTE KUL! jag var så nervös det kändes ut som att jag skulle spy! Och väl när vi skulle börja så fick vi papper på figurer vi skulle förklara gissa hur svårt det är att förklara en figur *suck* Sen så blev man så jävla osäker när läraren sa emot hela tiden. Och våran matte lärare sa att läraren man hade som var där skulle bara sitta och skriva och titta på men NEJ!
Sen hade vi SO förhör på delstaterna i USA och stora städer i USA det gick faktiskt ganska bra.
Nu är jag äntligen hemma och jag ska bara ta det lugnt och äta min glass :)



1 Mars 2012 Justin Bieber´s födelsedag!:D

Först och främst MÅSTE jag börja med att gratulera Justin som fyller 18 år idag!:D Så för att representera Justin idag blev det lila sminking och nagellack :) Ååhh kommer ihåg när jag såg han i Danmark och han hade fyllt 17 och sjöng 17 istället för 16 i Baby rappen och det var så ovant! Haha antagligen inte många som fattar, men men.
I alla fall förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat blogga. Men i helgen ska jag få upp några bra inlägg (hoppas jag)
I morgon är det muntligt nationellt prov i MATTE OMFG JAG VILL INTE!! Seriöst?! vem fan kom på MUNTLIG NATIONELLT PROV I MATTE?! den personen är helt jävla dum i huvudet!  Seriöst?! varför?! vill verkligen inte ha muntligt i matte, jag vill i-n-t-e!
Men i alla fall för hoppningsvis överlever jag det! Och sen i svenskan ska vi ha tal inför klassen, men tror inte det var förren nästa vecka! Seriöst? varför? jag vill inte. Haha :( Sen så har jag ingen aning om vad jag ska prata om :( UUUMMM inte kul :(
Bloggar nog antagligen i morgon efter jag gjort det muntliga provet så får se om jag överlever! Blööö!
Hoppas ni andra kommer ha en bättre fredag än vad jag kommer ha!
Godnatt!

RSS 2.0