Nyårs sminkningen

Happy New Year! :)

Använde mig av Hologram glittret och Max faxtor trion som jag visade er i min haul använde också lösögonfransarna.

När jag skulle få över bilderna från kameran till min dator funkade det inte så tog ett snabbt kort med min mobil så får jag se om jag får över bilderna från kameran då ska jag ladda upp dom så ni kan se lite bättre :)


Det är mörkblått men på bilden ser det svart ut :(

<3

Jag kan inte skriva så mycket...Videorna förklarar allt



Han hade en kanal som heter BreedLoveTV på Youtube, och jag kollade på alla hans videor, och jag blev verkligen förvånad när jag fick reda på det här igår.



Jag kollar också på Megans videor på Youtube, hon var en utav Bens bästa vänner.

Rest In Peace Ben<3

Too Faced Natural Eye

Jag rekomenderar verkligen den här paletten! Det är nog min favorit!


Det som är bra med Too Faced produkterna är att det nästan alltid följer med instruktioner om hur du kan om du är nybörjare på smink så kan man läsa om vart du ska använda de olika ögonskuggorna eller om ni köper några andra produkter från Too Faced. Det här är ett mer High- end brand, så det är dyrare men om man är villig att spendera lite pengar på smink rekomenderar jag den verkligen!
Det finns också olika paletter, det här är bara en utav dom :)
Jag köpte min i Malmö i en affär där men jag har också sett den på: Eleven.se
Dom har det mesta på den hemsidan :P
Pris: 350 kr


Det ser ut såhär och ni ser den pilen? där är alla korten på hur ni kan använda ögonskuggorna.
Det är uppdelat i tre rader.
Den översta raden är Day
Mittenraden är Classic
Och den längst ner är Fashion
Självklart behöver man inte följa korten eller att man bara kan använde de ögonskuggor som är i samma rad tillsammans! Det är bara en liten hjälp om man behöver för att göra det lättare :) Annars kan man leka runt lite med ögonskuggorna och prova och komma på med en egen look :)


Här är alla tre korten och som ni ser står det vilken rad korten hör till.
Det som står på korten står på ENGELSKA så det kommer stå hur ni ska göra på Engelsa. Om man inte vet vad allt heter på engelska kan man kolla på bilderna som är bredvid för att se vart de olika ögonskuggorna ska :)


Swatches på den (Day) översta raden och kortet :)
Börjar från vänster.
Heaven, Velvet Revolver, Sexspresso (Heter ögonskuggorna)

Alla ögonskuggor i paletten är väldigt bra pigmenterade :)


Mitten raden Classic, ögonskuggorna heter (från vänster igen)
Silk Teddy, Push-Up, Erotica


Raden längst ner, Fashion. ögonskuggorna heter (Från vänster igen)
Nude Beach, Honey Pot, Cocoa Puff

Yankee Candles

Yay mina Yankee Candles som jag beställde dom idag :D det tog 2 dagar (y)


Köpte en liten i Christmas CupCake
Och en Medium i Christmas Cookie

Köpt:
http://www.yankeecandle.se/
Pris: Liten:125 kr Medium: 229 kr

Båda två luktar riktigt sött och gott! :)
Tände precis Christmas Cookie :)

Red velvet cake

Bakar red velvet cake :)


OPI Licoln Park After Dark

Vill du ha ett nagellack som är mörkt men inte svart? Då är det här nagellacket perfekt för dig! På långt håll ser det svart ut men om man tittar noga är det faktiskt mörk mörk lila. Har velat prova det här nagellacket länge och så köpte jag en box med 10 mini mini opi nagellack och den här var med. (Hade inte köpt packet om jag visste att nagellacken skulle vara så små)


Som ni ser här är nagellacket mörk mörk lila det är verkligen jätte syggt! Och det var sjukt svårt att få ett någorlunda bra bild på den eftersom den är så mörk.
Jag kommer verkligen köpa den i full size!

Full Size: 150 kr


Det var lika svårt att få bra kort på mina naglar *suck* orkade inte försöka mer så tog det bästa jag fick. Som ni ser, ser nagellacket svart ut men det är det inte!:) Älskar färgen!

Lóreal paris Glam Bronze sun powder

Min mamma ville rekomendera det här solpudret för blonda :) Hon använder det varje dag över hela ansiktet och hon tycker att det är jätte bra. Hon har köpt om pudret för att det tagit slut minst 3 gånger


Glam Bronze Blond Harmony Duo Sun Powder

Köpt: Mamma köper sin på Ica Maxi men jag har sett den lila överallt, Kicks, Åhlens tror jag att jag har sett den. Så du kan nog hitta den lite överallt :)
Pris: 139 kr på Ica Maxi, på Kicks hemsida står det att den kostar 145 kr, men det är rea på hemsidan nu så den kostar 72,50 kr



Den har två olika sidor och jag rekomenderar att ta din puderborste och svep och svep den över båda sidorna så du får den perfekta lystern och ger dig en lite solbrun förg.


Det följer med en borste, jag rekomenderar dock inte att använda den. Har du ingen annan så kan du självklart använda den! Men jag rekomenderar att använda dina egna för att få bäst resultat då de borstar som följer med inte är så väldigt bra.


Om ni lyfter lite på pudret hittar ni borsten och sen spegel, funkar bra på on the go :)
Om ni är ute och reser eller något och ni behöver bara fixa pudret lite funkar det bra att använda den borsten som följer med.

Elf Cream Blush

Igår fick jag hem det jag beställt från Eyeslipsface.se, det var mammas julklappar dom kom lite sent.. Men jag köpte en sak till mig för att jag längtat efter att prova den här och först fanns den bara på den amerikanska sidan men så kom den äntligen till den svenska sidan men då hade jag precis beställt där ifrån så jag väntade och nu äntligen får jag prova den :)

Färg: Flirt
Pris: 68,25 kr


Många klagar över att dom är så stora jämfört med hur mycket produkt man får, men jag tycker det är bra. Man hittar det lätt och man slipper leta runt i sminkväskan eller om man har det på sminkbordet ser det fint ut.



Den ser ut så här,konsistensen är lite....udda.. Eller jag vet inte riktigt hur man ska förklara det man måste nästan känna själv. Men den är väldigt krämig och jag tror det kommer funka bra.



Swatch :) Den är fint pigmenterad men självklart kommer man blanda ut det på kinderna så att det inte blir barbie rosa!


Tips när du tvättar dina sminkborstar


När du tvättar dina sminkborstar ställ dom aldrig upp för då kommer vattnet rinna ner och handtaget kommer ruttna. Lägg dom ner eller ställ dom så att dom lutar lite neråt så att vattnet som är kvar rinner ut istället för ner i handtaget :)


Ni ser metalldelen? som är innan trähandtaget?
Låt aldrig vattnet komma över metallen så att trä handtaget inte ruttnar

Dagens sminkning


Använde mig av Elf ögonskuggor och eyeliner.
Ögonskuggorna är från Custom Eyes, eftersom det inte står namn bak på dom så kommer jag inte riktigt ihåg vilka färger det är jag har.
Men jag vet att jag använde Ivory som highliter vid ögonbryns benet, så tror jag att jag har Pin Ice över hela ögonlocket och Mocha i ögongloben(?) (Kommer ihåg att hon somsminkade mig på Body Shop sa det men har ingen aning. Crease på Engelska i alla fall :))
Elf Cream Eyeliner har jag också använt.
(Har inte fixat mina ögonbryn)


Med ögat öppet, lite suddig bild dock.
Och jag vet att mascaran är lite cp, jag böjermina fransar men dom yttersta faller ner bara en liten stund efter mascaran varit på..


Framifrån (Från lite längre håll)


Från sidan (Från lite längre håll)

Mjuka läppar

Ni vet alla hur fult det är när man tar på läppglans, läppstift etc och man kan dra av små bitar från läpparna.
För att få bort det kan man använda en Lip Scrub, den kommer ta bort all död hud och dina läppar kommer bli mjuka och släta igen.


Jag använder den här lip scruben, det är en socker scrub vilket gör det en edible lip scrub. Vilket betyder att den inte är farlig att äta och efter att man scrubat sina läppar kan man slicka bort det och det smakar jättte gott!
Jag har Pina Colada, den både luktar och smakar hur gott som helst! (Men ät den inte som godis!)
Det finns många olika, så läs bakom för att se om den är ätbar eller inte, om den inte är det är det bara att ta lite papper och torka bort det från dina läppar när du är klar :)

Köpt: http://www.belleame.com
Pris: 9,95 dollar = ca 65 kr om jag inte har helt fel!



Så här ser den ut, ja man ser inte så bra eftersom den är vit eftersom det är socker men man tar bara lite på fingret och gnuggar försiktigt in den på sina läppar och sen slickar man bort det eller tar bort det med papper.
Dina läppar kommer bli lite röda så jag föreslår att man använder det på kvällen innan man går och lägger sig eller första sak i morgonen innan du börjar sminka dig. Det kommer inte ta så lång tid innan dina läppar går tillbaka till ens vanliga färg igen.



Efter jag använt lip scruben använder jag alltid en lip balm. Den här från the body shop använder jag alltid efter, den återfuktar dina läppar bra, dock luktar den här i Vattenmelon inte alls gott! När jag köpte den fanns det inte en tester i vattenmelon men jag trodde den skulle lukta gott men det gjorde den inte. När den här är slut kommer jag börja använda den jag fick i kalendern som luktar cocos! den luktar riktigt gott!:)

Köpt: The Body Shop
Pris: 60 kr



Jag har alltid med mig en lip balm i väskan, och just nu älskar jag EOS lip balm i Summer Fruit. Jag köpte den i sommras och har fortfarande kvar mycket utav den. Den finns i många olika dofter/smaker.

Köpt: Kicks
Pris: 89 kr



Många undrar vad det är jag tar upp när jag tar upp mitt EOS läppbalsam, eftersom det är format som ett ägg. Jag tycker den är gullig. Haha.

Ni kan självklart använda vilket läppbalsam nu vill, använd eran favorit! Och jag rekomenderar att alltid ha med er ett läppbalsam i väskan/ fickan. Vart ni än går :)

Bulldog Men´s Natural Skincare

Det är bara löjligt att säga 'Killar ska inte använda krämer! det är bögigt! det är för tjejer!'
Men sanningen är att killar måste också ta hand om sin hy, hur fräcsht är det att gå runt med oren hy? torr hy?
Killar måste också tvätta ansiktet och använda en återfuktningkräm så att deras hy 'mår bra' och inte ser torr ur. För att om man tvättar ansiktet utan att återfukta det efteråt kommer din hy torka ut. Det är det samma när du duschar borde du använda en body lotion efter. Det kan killar också använda! Snyggt att gå runt med t.ex torra armar/ben sexigt..! eller inte..
Inte för att jag tror att någon kille läser min blogg men om du har en bror eller pojkvän, eller någon du känner kan du ju ge det till dom i present eller tipsa dom om det.



Jag gick in på Kicks för att leta efter en julklapp till min bror, och jag hittade den här. Det är en Skin Care line för män med 3 olika i och man får en fin necessär.
Pris: 249 kr



Man får 3 tuber med.
Face Wash
Moisturiser
Shave Gel


Jag köpte ocksåtill en Face Scrub, vilket man kan använda 1 gång i veckan.En scrub går mer på djupet än Face Washen.
Pris: Tror den kostade 129 kr vet inte riktigt var kvittot är..
Scruben tar bort alla döda hudceller, vilket är bra om du gör 1 gång i veckan. Inte varje dag för det är inte bra för din hy. Så använd Face Washen varje dag (med undantag den dagen du använder scruben) och scruben 1 gång i veckan eller när du känner för det, sen avänder du moisturisern efter du tvättat ansiktet och du kommer få fräsch hy!:)
Eftersom det här är för killar och jag gav det till min bror i juklapp kommer jag fråga honom om han gillade produkterna och jag hoppas jag inte bara får till svar: 'bra' eller ' har inte andvänt det'.. Så om typ 1-2 veckor kommer jag fråga honom:)

Omg..

Lite smått panik... Hittar inte min absoluta favorit ring D: Kommer inte ihåg när jag använde den sist...men den ärför stor för att jag bara skulle kunnat tappa den någon stans... Uuhhhhh vet inte vad jag ska göra D:

Julafton :)

God jul alla! :) Hoppas ni har haft en fin jul och fått en massa presenter ;)
Jag är sjukt glad över mina presenter och jag hade tänkt att visa er dom :)


Fick en Ed Hardy hårfön :) Den är jätte fin och den verkar jätte bra!


Fick också en Ed Hardy plattång! Samma 'tatuerade' mönster som hårfönen. Har provat den och den är sjukt bra! den blir varm på under 2 minuter! jag satte i den och borstade igenom mitt hår och innan jag var klar lyste den grönt!


Fick ett par snygga högklackade skor! Dom är jätte sköna att gå i :)


Fick också en travelmug som man kan ha både kalla och varma drycker i :) Starbucks :3


Sims 3 pets! :D


Lite svårtatt ta kort på den men en sjukt snygg t-shirt fick jag!:D


Tommy Hilfiger hoodie. Fram :)


Bak :)


1001 recept på olika saker man kan baka! har redan hittat en massa som jag ska baka!:D


Magazine holder (I guess you can call it)  Iaf man ska ha tidningar i den :)


Det blev ingen bra närbild på den så det fick bli den här, det är en sån här som separerar äggulan och äggvitan när man bakar:)


Jag fick en kamera!:D Kunde ju inte ta kort på den eftersom jag tog kort med den så tog kort på kartongen :P
Så nu blir det inga fler Iphone bilder!:D Det är bara en Skin Care for guys som jag gav till min bror och jag tog kort på det med min Iphone så det är det ända sen kommer det nog bara bilder från kameran :)
Fick också lite pengar :) Tror inte jag glömt något nu ^^

Min sminking idag var ju guldet som jag visade er innan men jag har ju haft det hela dagen så glittret har sakta börjat flytta på sig så det blev inget bra kort.. Fick det dock precis som jag ville ha det jätte nöjd :)



Elf shine eraser

Hejsan, förlåt för att jag inte bloggat idag men jag har haft så mycket att göra då jag flyttat in i mitt nya rum :) men tänkte göra ett snabbt inlägg.

Till er som har oljig hy och inte vet hur man gör när man blir oljig under dagen funkar shine eraser väldigt bra. (jag har själv dock inte oljig hy men jag har använt de några gånger under sommaren när man blivit lite svettig i ansiktet och det funkar lika bra) så man tar bara ett utav papperna och tar det på ställena där man är oljig och man kommer se hur oljan kommer på pappret. Det tar inte bort något utav sminket vara oljan!:) Köpt: Eyeslipsface.se Pris:15.75 kr


Kom ihåg

Jag tog bort mitt smink precis, och självklart så måste ju glittret va jätte svårt att ta bort! Gaaah, det smetade bara ut sig överallt men jag fick bort nästan allt. Ändå om jag tvättade ansiktet efteråt så glittrar jag fortfarande lite på vissa ställen i ansiktet. Så kom ihåg att vara försiktig när ni tar bort glittret och försök att inte få det i ögat :)
Ska försöka nästa gång med Oil Makup Remover Pads som vi har och använda det först bara på glittret och sen sminkservetten, det kommer nog bli lättare då:)
Men bara så att ni vet att det kommer ta lite tid innan ni får bort glittret och att ni antagligen kommer glittra lite i ansiktet efteråt ändå haha

Gold Christmas

Jag hittade lösningen på att få guldet NÄSTAN precis som jag vill ha det! Blev sjukt glad, har provat några olika sätt men blev bara irriterad när det inte funkade och glitter hamnade överallt. Som ni vet så är det Iphone bilder, så det är inte så bra kvalite... Men hoppas att ni står ut med det :)


Som ni ser kan man fortfarande se igenom guldglittret, vilket jag inte vill att man ska göra så det är det jag måste förbättra till julafton eftersom jag kommer ha den här sminkningen då:)
Jag tog först en ljus ljus brun ögonskugga över hela ögonlocket.
Eftersom det är glitter man arbetar med så är det bra att veta att det sätter sig fast bättre på en 'klibbigt' underlag. Så jag använde min Cream Duo Eyeshadow från Elf i Butter Pecan och jag använde den ljusa sidan. Och för att få upp glittret på ögonskuggsborsten är det lättare om den är lite lite fuktig, så sprayja lite vatten på borsten och doppa den i glittret och glittret kommer tas upp jätte lätt. Jag tog det över hela ögonlocket som ni ser.
Lite utav glittret kommer falla ner så ta en puderborste och ta lite puder på den och svep det över glittret så kommer det gå bort lätt. Dock kan det falla ner lite glitter då och då.
Sen tog jag på lösögonfransarna, ta lite mascara efter limmet torkat så dina naturliga fransar blandas med lösögonfransarna så att det ser mer naturligt ut. Och ta lite eyeliner över kanten så att man inte ser det :)

Som jag sa innan det finns mycket jag kommer att förbättra på sminkningen så att det blir precis som jag vill ha det men jag tänkte ladda upp det här ändå så det kanske kan ge er lite idéer.

Frukost

Min färgglada frukost haha :) fruity floats


Gbg

Nu så har jag äntligen kommit hem, är jätte trött efter att suttit på bussen och sen gått runt i Göteborg och suttit på bussen igen :P Så det blir snaaart att dejta kudden ^^ Men det var kul:) Köpte dock inga kläder eller något sånt men vi hittade ett American Bakery, vilket är väldigt väldigt farligt för mig och mamma! Jag älskar verkligen sånt! Så vi köpte lite där ifrån haha.


En massa choklad och Jelly Belly :3 sjukt gott :3
Köpte också Nerds men dom tog min bror :P


Jello, Ännu mer Jelly Belly och Jalopeno Cheddar nötter


Fruity Floats, Pancake Syrup och Chocolate Syrup :3

Det var allt vi köpte :3
Och eftersom jag har lov nu lovar jag att jag ska få upp lite inlägg om smink ska se om jag kan göra några sånna i morgon och visa er lookar med det nya sminket! Bara jag får bra nog bilder :)
Godnatt allihopa :)

Helluff

Nu stå jag och väntar på att elevensval ska börja... Sen har vi teknik och matte.. Slutar vid lunch idag eftersom jag ska till Göteborg :) annars skulle jag slutat kvart över 4 eftersom det inte är en vanlig avslutning i år vi ska bara göra något med klassen. Tur att jag slipper det :)


Jag överlevde

Jag överlevde tandläkaren haha.. Det var faktsikt hemskt att sitta där och vänta :( Kom 5 i halv då jag hade tid halv, och så kom tandsköterskan till mig och sa att det dröjer lite..Max 5 minuter.. Sure... Det tog en kvart o.o och när jag väl kommit in dit fick jag bedövningsspruta, den gjorde inte så ont som jag kom ihåg att den gjorde fick den dock i kinden, det gör nog mer ont i tandköttet men jag trodde det var där man brudade få dom? I alla fall fick vi vänta på att bedövningen skulle sprida sig till läppen.. Vilket den aldrig gjorde.. Så jag var tvungen att få en till bedövning.. Den kände jag som tur var inte eftersom jag redan var bedövad i kinden :) Sen när bedövningen äntligen spridit sig till läppen började dom laga, ush hatar verkligen att ha en massa grejer i min mun och borren låter så hemskt men tur att jag inte kände något och det var svårt att gapa o.o... Förra gången jag skulle laga tog jag utan bedövning.. Helvete vad ont det gjorde! aldrig mer utan bedövning!
Så nu sitter jag här med en kind som är dubbelt så stor som den andra och jag har ingen känsel i kinden,ena sidan av läppen, lite av hakan, lite av örat (wtf) och ena sida av tungan.. Öhhh det är verkligen obehagligt att inte ha någon känsel :S hoppas den släpper snart vilket den antaglige inte kommer göra, men men ska ut med hundarna lite senare. sen får jag se om jag kan få upp de bilderna på läppglansen som jag glömde ladda över igår :)
Hörs senare

Nervös D:

Jag är så sjukt nervös nu vill verkligen inte till tandläkaren D: Jag tycker att jag inte borde vara nervös för det är inte första gången men jag är alltid nervös när jag vet att jag ska få en spruta eller något. Det spelar ingen roll om det är hos läkaren eller tandläkaren.. Jag menar när jag ska få en spruta i armen så har jag bedövningsplåster på innan och nu... hos tandläkaren är sprutan bedövningen D: FML jag vill inte D: Ush aja får tänka att när bedövningen är tagen är det ju inget 'farligt' kvar eftersom jag inte kommer känna något... men vill fortfarande inte...D:

Godnatt

Jag är så sjukt trött nu så jag ska gå och lägga mig, det är ju ändå sent. I morgon blir det antagligen bara idrott och sen ska jag till tandläkaren och laga tänder :( uuhhh gör allt jag kan för att slippa det! men det kommer bli skönt är det är gjort...Dock är jag sjukt nervös för den J*vla sprutan ändå har jag tagit den 1000 gånger innan!
Är sjukt trött ändå om jag druckit en hel Rockstar..engeri drycker brukar inte ge mig engergi...Dricker det bara för att det är gott och fråga mig inte varför jag drack en nu precis innan jag ska gå och lägga mig haha..
Nu har jag och min hund varit nere och borstat tänderna... Ja jag borstar tänderna på honom också för att han tuggar inte på så mycket ben och så så hans tänder är dåligare än de andra hundarnas. Han sitter snällt men han gillar ju inte dirkekt när jag borstar tänderna på honom :P men han gör det bara för att få sitt godis efteråt, och det är Dental Sticks om någon undrade, jag ger ju inte honom vanligt hundgodis efter han borstat tänderna :P


Hans tandborste och tandkräm :P Det är dock inte de som är till för hundar, kollade på hundtankrämen och det stod att den smakade öl? WTF!!! jag skulle aldrig köpt den till min hund! Herregud man måste vara helt dum om man köper tandkräm som man smakar öl till sin hund... Fattar inte varför det var just öl smak... Tycker i alla fall att hans tandborste och tandkräm är mycket gulligare än de som är till för hundar :3

Aja nu ska jag blåsa ut mitt vaniljljus som brinner, det luktar jätte gott :)
Får sova med öronproppar ikväll, haha pappa har på radion nere i källaren och jag hör den upp och jag kan absolut inte sova när den är på! Hatar när han sätter på de idiotiska radiorna här hemma... man ska ha radior i bilen inte inne! Det är tv:n som man ska ha på inne!! jaa du nu har ni märkt den lite konstiga sidan utav mig.. hahaha

Elf läpp produkter

Hade tänkt att visa er en utav sminkningarna jag gjort med glittret och allt men bilderna blev inte bra :( man ser ingenting på dom och så gick jag till min bror för att låna hans kamera men den hade inte ström :( så jag använde glittret och allt i onödan..får ta och göra det igen någon annan gång.. Så jag bestämde mig för att ta fram alla min elf läpp produkter och swatcha dom, kommer dock inte göra kategorier som jag sa, det är inte tillräckligt med lika nyanser för det. Så gick efter vilken typ av produkt det var :)
. Elf har 3 olika 'sektioner' den vanliga där allt kostar 15 kr, mineral där allt är lite dyrare och studio där det är lite dyrare än mineral. Men det är fortfarande väldigt billigt för smink.
Allt är köpt från Eyeslipsface.se


Jag har två Mineral Lip Glosses, tycker dom är bra men lite kletiga. Köper hellre de för 15 kronor som jag kommer visa er.
Färger (Från vänster) : Pageant Princess, Fierce
Pris:31,50 kr/st

Swatches :) Som ni ser är Pageant Princess nästan genomskillnig med glitter, väldigt fint över ett läppstift men kanske lite för svag om man bara använder den. Men det beror på vad man är ute efter :) Som ni ser har Fierce mer pigment mer mot det röda hållet. Dock inte lika pigmenterad på läpparna.


(Ush vilken dålig bild...aja)
Luscious Liquid Lipstick
Färger: Rasberry, Strawberry
Pris: 15,75 kr/st

Gillar dom här väldigt mycket, dåliga swatches p.g.a den ena har gått sönder så var tvungen att ta med fingret och den andra kom det för mycket ut av och orkade inte göra om.


Har 3 läppstift, de två svara är Mineral och den silvriga är från den vanliga linjen.
Mineral färgerna: Nicley Nude, Natural Nymph
Pris: 36,75 kr/st
Vanlija linjen färg: Seductive
Pris: 15,75 kr

Så ser dom ut

De två mineral är väldigt väldigt krämiga kanske lite för krämiga vilket gör att dom inte håller så länge på läpparna, gillar mer den från den vanliga linjen. Med läppbalsam under håller det en hel skoldag :)


Lip Stain- Birthday Suit
Pris: 36,75 kr
Plumping Lip Glaze-  Oasis
Pris:15,75 kr

Lip stainen tycker jag inte är så bra, den känns nästan ut som målarfärg på läpparna. Kom ihåg att med alla Lip Stain att dom kommer torka ut dina läppar så du måste använda en läppbalsam innan stainen
Plumping Lip Glaze gillar jag, den är mintig och fräsch men vet inte hur mycket den plumpar igentligen :P


Long Wear Lip Liner (Vanliga linjen)-  Natural Blush
Pris: 15,75 kr
Studio Matte Lip Colour- Natural
Pris:36,75 kr

Inte så bra bilder... men men...
Gillar verkligen lip linern från den vanliga linjen, fin färg mycket finare i verkligheten!
Lip Linern från studio är helt okej, dock luktar den konstigt och det får mig att inte vilja använda den.


Jag är alltid ärlig när jag skriver om produkter, och den här är VERKLIGEN INTE värd att köpa!
2 in 1 conditioning gloss- Supermodel
Pris: 36,75 kr
Ja det ska vara en läppglans och ett läppglans, men ja man får inte ut färgen, man får bara ut det genomskilliga och det är väldigt väldigt kletigt. Och nu när jag skulle swatcha den för att se gick den sönder och allt rann ut.. Kul...or not... Det blev väldigt väldigt kletigt... Rekomenderar verkligen inte den.

Självklartså glömde jag de läppglansen jag pratade om innan! glömde lägga in korten på min dator och orkar inte göra det nu får göra det i morgon istället.

Håltimma

Nu är vi tillbaka från praoen och vi sitter just nu och kollar på film eftersom vi har håltimma. Vi kollar på Dude wheres my car
Det är jätte rolig :P det är värsta onödigt att va i skolan, vi har gjort klart allt eftersom vi va tvungna att göra det före praoen, när jag kommer hem ska jag se om jag kan få upp några elf produkter :)
Efter håltimman har vi NO labb.. Får väl se vad vi ska göra, antagligen något jätte tråkigt...
När jag kommer hem ska jag också prova det nya sminket får se om det blir bra och jag får några bra bilder :)


Tips :)

Hade tänkt att göra några inlägg med några tips :) Självklart skirver jag tips med när jag skriver om någon produkt men de här tipsen är nog lite annorlunda.

Man måste verkligen återfukta ansiktet innan man använder sitt smink, smink kan ibland torka ut huden så om man har en kräm under kommer inte din foundation, concealer, osv dela sig lika mycket så att man ser vilka ställen man är mer torr på. Vissa som har ojlig hy tror att dom inte behöver använda en kräm innan man sminkar sig men det måste man, men man kan ju köpa en ansiktskräm utan olja. Detta är kanske självklart för vissa men inte så självklart för andra.


En bra ansiktskräm är den här från Nivea, tycker den återfuktar bra och den torkar in snabbt. Fick den i julklapp förra året och har fortfarande en hel del kvar :) Den håller länge.

Haul :)

Var i stan med mamma idag, köpte lite julklappar och lite smink och lite annat till mig själv ;)
Kommer dock inte visa julklapparna :P


Köpte Duo Eyelash glue från Kicks, eftersom jag ska ha lösögonfransar på julafton. När man köper lösögonfransar följer det med ett lim men det är inte så bra, och eftersom jag aldrig använt lösögonfransar innan så följde jag allas tips med att Duo Eyelash glue är bäst :) 99 kr


Köpte de här lösögonfransarna från kicks också :) Har provat dom det var riktigt ovant på, men dom var väldigt fina på :)69 kr men om man köpte 2 fick man dom för 99 så mamma köpte ett par också.



Köpte en Max Factor trio, Over The Ocean 115 kr också från Kicks


Väldigt fina färger, har provat den i mitten. Bra pigmenterad.


Köpte två glitter från Make Up Store 95 kr/st


Glitter från Make Up Store.
Gold.


Glitter från Make Up Store.
Hologram. (Silver, syns inte så bra på bilden)
Provade Gold innan,som ni ser är det ett litet hål det ska komma ut från det är dock jävligt svårt att få ut något utan att glittret ska hamna över allt. Som ni ser är det en liten 'propp' som kommer stänga för hålet när man stängder det. Så det går inte att skaka fram glittret när man har locket stängt. När jag skakade så försiktigt jag kunde kom det överallt, mina byxor, mina händer, skrivbordet, golvet.. Ja överallt...Får fundera på hur man ska försöka få ut glittret utan att spilla hälften. Juste på testerna i butiken var det inte något lock på..tycker det var ganska dåligt för i butiken såg det ut att det var lätt att komma åt glittret...Men icke.

Det kommer komma bilder på sminkningar när jag använder mina nya produkter! :)
Nu över till icke smink releterade grejer jag köpte :)


Köpte för några dagar sen på Ica Maxi, kommer dock inte ihåg hur mycket den kostade.
Proffs Hairspray.


Köpte 3 berlocker från Guldfynd, hade presentkort på en utav berlockerna.
79,50 kr/st


Och till sist köpte jag två filmer på Ica Maxi, 2st för 99 kr :)
Fick syn på Letters to Juliet och så tänkte jag *hoppas dom har Dear John* så lyfte jag på Letters to Juliet och där låg Dear John, blev sjukt glad :) Sjukt bra filmer! rekomenderas :)




Justin Bieber<3<3<3<3<3



Did I mention that I´m a huge beliber?;)

God morgon

God morgon, som vanligt sitter jag i bilen på väg till mammas jobb sista prao dagen idag :( vill inte tillbaka till skolan!:( i alla fall när jag öppnade lucka 16 idag fick jag en body milk men det var också den här där, tror dock den ramlat ner från lucka 14 eftersom det såg ut som att det skulle vara en något där bredvid ^^


Elf

Så jag tänkte visa er två till quads från Elf nu innan jag går och lägger mig, kommer visa er de två sista quadsen i morgon sen går jag över på läpp produkter från Elf där jag kommer gå i kategorier :)

Elf Brightening Eye Color- Teal Dream
Pris:15,75 kr
Köpt: Eyeslipsface.com


Det här var verkligen en utav mina favoriter under sommaren! älskar verkligen turkos och blåa toner använde den här ofta. Vissa utav ögonskuggorna kan vara lite hårda men det är många utav dom som är mjuka. Så tänk på det när du tar med din ögonskuggsborste att inte trycka för hårt för att om ögonskuggan är mjukt kommer det komma överallt.

Swatches :) Pigmenteringen är bra på den gröna och den blåa, highlitern är väldigt fin och pigmenterad och guldfägren som man knappt ser är med som en hudton det är den du kommer använda över hela ögonlocket så det gör inget att den inte är så pigmenterad, som sagt om man använder primer kommer färgerna få stärkare färg och hålla och man bygger ju på färgerna. Här har jag inte byggt på utan dragit fingret över ögonskuggan 1-2 gånger.

Elf Brightening Eye Color- Silver Lining
Pris: 15,75 kr
Köpt: Eyeslipsface.se


Väldigt fina färger, har inte använd den här quaden så mycket men när jag använt den har den funkat väldigt bra, den här är lite mer för kvällen eftersom det är mörkare färger då Teal Dream är för dagen på sommaren. Man kan använda den här på dagtid också om man tonar ner looken.


Swatches :)( Ni märker att den rosa är på fel sida jämfört med där den är i quaden råkade göra lite fel men orkade inte göra om men nu fattar :)) Väldigt väldigt bra pigmenterade för att bara kosta 16 kr! alla färgerna är väldigt fina och pigmneterade. Kom bara ihåg att om man använder sig bara av rosa och röda ögonskuggor är det lätt att man ser sjuk ut och att det kan se ut som att man har ögoninflammation. I detta fallet kommer det ju inte se ut som det eftersom man inte bara använder rosa, tänk bara på det om ni ska använda er bara av rosa eller röd :) Aa juste Elf´s ögonskuggor är har oftast skimmer/glitter i sig så du tänker över det innan du köper :)

Bilderna på Elf´s hemsida stämmer inte alltid med hur färgen egentligen ser ut!
Godnatt :)

Good morning

Nu är jag påväg in till mammas jobb, är sjukt trött som vanligt och håller på att somna i bilen haha. Mamma försov sig i morse så vi är lite sena men det spelar ändå ingen roll för vi ska börja senare för vi ska åka och hämta något :P när jag kommer hem så ska jag se om jag kan få några bra bilder på läpprodukter från elf, tänkte ta dom med röd toner i och lite berry. Så att det blir kategorier ^^ får se hur jag gör, vi hörs senare när jag kommer hem


Godnatt

Godnatt allihopa nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött! Upp tidigt i morgon och till praoen så är det bara.. Men det är torsdag i morgon och inte långt kvar till helgen! :) ska se om jag kan få upp några fler tips med budget elf smink, tar dock alla bilder från min Iphone så det är därför dom inte är världens bästa kvalite. Hade tänkt att visa er min sminkning idag men jag tog minst 100 kort men ingen utav dom såg man färgen bra på *suck* får invistera i en kamera eftersom den jag har är hur gammal som helst och sönder och jag har ingen aning om var den är.. Hoppas det inte åskar inatt igen, min hund hatar åskan och han blir jätte rädd så han väcker mig. Det åskade idag på dagen och två sekunder efter det small satt han vid min dörr och krafsade för att han skulle in. Han är jätte gullig men det är ju inte kul att han är rädd, det är det ända han är rädd för :P Och ingen utav de andra hundarna är rädd för åskan ^^

Det här är min älskade hund Dante :) han fyller 3 år den 23 December och han är en Amerikansk Cocker Spaniel.

Elf

Jag älskar bruna ögonskuggor som ser naturligt ut, men har börjar gilla mer och mer vågade färger. Men jag hade tänkt att visa er en utav mina budget quads frå Elf. Självklart har jag inte bara elf produkter men det är inte alla som vill lägga ner så mycket pengar på smink så tänkte ge er lite tips på olika budget produkter :)
Kom bara ihåg att man får det man betalar för, det är billigt men det är inte alltid pigmeteringen är så bra men det går ju alltid att bygga på och om man använder en primer först så kommer det hjälpa få starkare färg och ögonskuggan kommer inte flytta på sig under dagen. Elf har en primer,jag använder den och tycker de är jätte bra. Kommer visa mer ögonskuggor och lite läppglans och lite olika från elf :) Elf har nästan alltid en rabatt kod så man får det för ännu billigare, eller man kanske får fri frakt eller en gratis present :)

Brightening eye color- Butternut
Pris: 15,75 kr
Köpt:
http://www.eyeslipsface.se/


Butternut


Ögonskuggorna är mjuka och ganska bra pigmenterade :)


Swatches :) som ni ser är de mörkare färgera mer pigmenterade, och de ljusare inte så mycket.


Eyelid primern tycker den är riktigt bra, jag har inte provat någon annan men det är många som säger att elf primern är lika bra som b.la Urban Decay


Lucka 13

Så i lucka 13 på Body Shop kalendern var det Rainforest Radiance Hair Butter. Det var den lilla på 50 ml, men jag har redan den på 200 ml som jag fick när jag fyllde år i September.. Jag har använt den varje söndag eftersom man ska använda den en gång i veckan och det ser fortfarande ut som att jag knappt rört den och jag använder ganska mycket åt gången eftersom jag har långt hår, den är också för färgat hår vilket jag har. Så jag vet inte riktigt vad jag kommer göra med den lilla kommer kanske ge den till mamma, men vi brukar dela på hårprodukter eftersom vi har samma typ av hår (långt tjockt) Men det är väl alltid bra att ha en reserv och som man ta med sig om man reser :) Tycker den är jätte bra och håret blir mjukt, har en olja som jag tar i mitt hår efter jag duschat kommer visa den en annan gång :)


Så den lilla på 50 ml ser ut såhär, förlåt för dåliga bilder tog de snabbt i morse innan jag åkte och jag har inte ork att ta om dom :P


Den stora på 200 ml


De två bredvid varandra, som ni ser är den på 200 ml en hel del större än den lilla vilket gör den lilla lätt att ta med sig om man ska ut och resa eller att man köper den för att prova på produkten för att se om man gillar den :)

Kallt

Nu sitter jag uppe på gården där mamma har sin häst, det regnar ute och är kallt så jag sitter inne i huset med katterna. Dom försöker äta mig, dom attackerar mig och är jätte läskiga haha. Jag tror dom vill ha mer godis :P det är bara de två vuxna som är snälla resten är kattungar :P När jag kommer hem ska jag sätta mig vid datorn med varm choklad med en massa grädde :)


God morgon

God morgon :) nu sitter jag i bilen påväg in mot mammas jobb där jag praoar, hoppas det inte blir så lång dag i dag. Det var verkligen svårt att komma upp ut sängen i morse ush jag är så trött.
Vi hörs senare :)


Godnatt

Nu är jag jätte trött, så ska gå och lägga mig nu. Lång prao dag framför mig i morgon men det kommer bli kul :)
Kollade på mini serien Marry Me på 3:an nyss det är bara två avsnitt av den så har sett första avsnittet. Den var faktiskt bra! Kommer kolla när andra delen går.
Ja mer finns det väl inte att säga, snart är det jul :) Slutar skolan den 22:e tror jag.. Men är inte riktigt säker, men det är rätt fusk tror min bror slutar nu på fredag och sen efter lovet börjar han senare än mig. Positivt är ju att vi har haft prao nu i 1 vecka och detta är 2:a veckan sen är det bara tillbaka till skolan några dagar ^^
Vi hörs i morgon, godnatt

Rimmel London Day 2 Night Mascara

Jag har använt denna mascaran ett tag nu och den lutar lite mer mot det negativa med den Till att börja med så är det ett minus att den inte är vattenfast. Jag gillar att använda mascara som är det, man vill aldrig att  mascaran ska rinna om man gråter eller det regnar.
Sen så är konsistensen för vattnig. Ett plus är att det käns väldigt naturligt när man har på mascaran, i alla fall när man bara tar lengthening som är den för dagtid, dock gillar jag att använda mycket mascara och denna mascaran ger inte det resultat som jag är ute efter.

Pris: 99 kr
Köpt: Eleven.se



Som ni ser kan man ha två olika mascara borstar, Length är den för dagtid. Jag gillar den sidan, den ger en väldigt naturlig look.

Det här är Volume sidan vilket är för kvällen, men jag har använt den på dagen men jag får fortfarande inte det resultaten jag vill ha. Det är helt klart smaksak men jag gillar långa fylliga fransar. Det är smart med att ha två olika, men när man tar volume sidan så får man för mycket mascara ut, det blir klumpigt och kladdigt.
Jag kommer inte köpa den här mascaran igen, kommer dock använda den tills den är slut och får se om jag kommer på något sett att få de fransar jag vill ha.

24 Days Of Joy

God morgon :)
Jag hade tänkt visa er vad man fått i julkalendern från The Body Shop än så länge eftersom mina föräldrar var så snälla och köpte en till mig :)


Så ser den ut

Det här fick man i de 5 första luckorna (Börjar från vänster)
  1. Rainforest Volume Shampoo
  2. Super Volume Mascara
  3. Camomile Gentle Eye Make Up Remover
  4. Earth Lovers Apricot & Basil Shower Gel
  5. Wild Rose Hand Cream SPF 15

Lucka 6-12

  1. Rainforest Volume Conditioner
  2. Facial Brush (Den med den lilla toppen)
  3. Total Energy Exhilarating Body Wash
  4. Nail Block
  5. Shea Body Scrub
  6. Wild Rose Nourishing Hand Butter
  7. Mini Hair Brush

Too Faced Leopard Love

Jag rekommenderar verkligen den här trion, den är prefekt för vintern när man är lite blekare då bronzern inte är för mörk så man kan ha den över hela ansiktet och den ger en naturlig look, den är dock för ljus för att konturera med. Rougen är en fin rosa som är bra pigmenterad och lätt att bygga upp. Den sista är en brighter vilket är en highlight som du kan ta på dina kindben, panna, näsa och haka. På baksidan av den är det tips om vart du kan använda vad.

Kom ihåg! Att alltid ta bronzern ner på din hals annars kommer det se ut som att du har två olika färger på din hals och ditt ansikte. Och med rougen, du kan alltid bygga på men aldrig ta bort så börja med lite och bygg hellre på om du inte är nöjd :)

Pris: 350 kr
Köpt från: www.eleven.se


Liten och smidig, lätt att få med sig i väskan

Det är en stor fin spegel

Peach Leopard som är bronzern

Candy Leopard heter rougen (blush), namnet kom bara inte med på bilden.

Pink Leopard är highlitern, den ger en väldigt fin lyster

Som ni ser här på baksidan visar dom vart du kan använda vad och så stor det kort förklarat, vilket är väldigt bra om man är nybörjare med smink :)

Är det bara jag som tycker att namnen och det låter mycket bättre på Engelska än vad det gör på Svenska?

Ny blogg

Nu ska jag börja blogga, så alla stackars människor på min bdb slipper läsa om allt jag skriver där haha. Jag kommer blogga om mitt vardagsliv och en hel del smink, som kommer vara bloggens inriktning. Så älskar du smink som mig så har du kommit helt rätt :)
Som det står i min beskrivning så kommer jag göra b.la reviews och hauls på smink och kläder. Så är det någon speciell produkt du vill att jag ska prova och göra en review på så säg gärna till och några tips på andra roliga saker som jag kan blogga om :) Som sagt, är du inte intresserad av smink så är den här bloggen inte för dig, då den kommer bestå mest av smink. Men det kanske ni har redan räknat ut med tanke på mitt bloggnamn :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0