Barcelona!

Här kommer bilder från där vi bodde i Barcelona! :)
Vi kan börja med utsikten, det var sjukt fint där och så bodde vi precis bredvid stranden!:)
 
Blankongen! Den var jätte stor, på den första bilden om man tittade ut då såg man utöver havet och på den andra bilden om man tittade ner där borta så såg var det en pool där vet inte varför men glömde ta kort på den,så precis där jag stod och tog kort på den sista bilden svänger det till den andra sidan så man ser ut över havet om ni fattar :P
 
De översta bilderna, så såg det ut när man kom in från balkongen, och sen de två sovrummen
 
De två badrummen
 
Och sist köket :)
 
 
 

Barcelona

Hej! Just nu ligger jag och vila på hotellrummet i Barcelon, igår var vi i shopping centret som ligger jätte nära där vi bor och så hittade jag Sephora där inne! Köpte en hel del som jag kommer visa er när jag kommer hem :) idag var vi inne i stan och gick runt och kollade lite, hittade ett par shorts. Sen gick vi ner till stranden som bara är några minuter från där vi bor, från balkongen har vi utsikt över havet :) så vi solade och badade i Medelhavet lite :) imorgon blir det shopping centret igen då det är mycket bättre affärer där än inne i stan! Ska se om jag hittar något att ha på mig till första skoldagen på onsdag! Och sen blir det nog en tur inom Sephora igen ;) och så ska vi ju självklart ner till stranden igen! Har med mig min kamera så har tagit bilder på lägenheten vi bor i osv som ni kommer få se när jag kommer hem eftersom jag inte har med mig min dator. Det gick tyvärr inte ladda upp bilder på blogg.se spåren det brukar inte gå så följ mig gärna på instagram :) : @Guezzez


Sally Hansen Nails Grow Now!

Jag visade den här i min haul, det är typ ett serum som ska få naglarna att växa starka och inte flaga. Eftersom jag har haft akryl och gele naglar innan, har mina naturliga naglar filats ner så mycket så dom växer inte starka igen. Om man har gele eller akryl naglar kommer dina naturliga naglar förstöras men om du har tur så växer dina naturliga naglar starka igen efter ett tag. Gele förstör inte naglarna lika mycket som akryl men akryl håller längre. Men jag har inte haft den turen med att mina naturliga naglar ska växa ut starka igen. Dom flagar och är väldigt mjuka, så jag bestämde mig för att prova Sally Hansen Nails Grow Now! 
Det står att man ska ta på den 1-2 gånger om dagen beroende på hur förstörda dina naglar är och att man kan ta på nagellack över. Men jag vet inte om man kan ta på serumet över nagellacket? Någon som vet det?
Så sen i fredags bestämde jag mig för att ta bort mitt nagellack och bara använda det här serumet i några dagar. Det står att man ska få resultat efter 5-6 dagar och i morgon är min 5 dag, och jag känner redan nu att mina naglar är hårdare längst in vid nagelbanden och jag hoppas när mina naglar växer ut kommer dom vara starkade. På torsdag kommer jag ta på nagellack igen eftersom jag ska till Barcelona på fredag men när jag kommer hem så ska jag nog köra utan nagellack tills skolan börjar. Har läst att den här har funkar för andra så jag hoppas den funkar för mig! :)
 
Ps. Vet någon utav er man man kan använda den över nagellack? Eller funkar den inte då?

Veet hårborttagnings spray

Hej! Förlåt för att jag inte fått upp inläggen som jag sa men måste hitta laddaren till kameran! Jag vet att den ligger i min låda någonstans men har inte orkar kolla igenom än haha. Men jag tänkt göra ett inlägg på Veet hårborttagnings spray. Jag köpte den från eleven.se och jag provade den idag på benen. Jag läste på baksidan och lite i bruksanvisningen men det stod ju bara samma sak. Okej jag gillade den inte så mycket för att: 1. Det kom överallt! Jag gjorde det först utanför duschen men när jag såg hur golvet såg ut gick jag in i duschen! Det kom överallt på golvet och det blev väldigt halt. 2. Det står att man ska ha på det i 3 minuter Max 6 minuter. Hade på det runt 3-4 minuter och mina ben började svida lite så började använda den plast saken som man ska använda och hade alltid vattnet på. Det slutade svida efter en stund men det va väldigt konstigt sved aldrig av deras kräm. I alla fall det bra var att allt hår gick verkligen bort, men jag tror jag inte ska köpa den igen! Kommer prova den en gång till för att se vad som händer, tror den kommer ta slut när jag använt den en gång till så den håller inte så länge... I alla fall, har du provat den? Började det svida på dig eller gick det bra?


Trött

Hej! Imorgon kommer ett riktigt inlägg då av en haul på det jag köpte i Göteborg när jag var där igår :) Idag var jag på Ikea och köpte lådor som jag ska ha i lådorna i mitt sminkbord, för att fördela allt. Så det kommer jag göra i morgon, så det kanske kommer någon bild om det blir bra:) sen efter det var jag på bio, kollade på snow white and the huntsmen, helt ärligt var den inte så jätte bra.. För mycket krig och för många som dog för min smak... Mådde illa i bland av alla svärd som gick igenom folks kroppar ush... Och grät till och med en gång haha det var nog bara jag som grät men det skiter jag i xD just nu sitter jag och äter pizza och så ska jag nog gå och lägga mig är sjukt trött! Godnatt!


RSS 2.0