Review L´oreal Double Extension

Jag vet inte hur länge sen det var nu jag köpte den här mascaran, men det var ett tag sen och jag har tagit mig tid att prova den och tänka över. Då nästan alla mascaror ändras när dom torkar lite (alltså man haft den längre) och det kan både vara bra och dåligt. Jag har inte märkt att den här har torkas speciellt mycket och jag gillar konsistensen på den. Men den ger inte så mycket volym mer längd men det förstår man nog av namnet också haha. Men om jag böjer mina ögonfransar och får till det riktigt bra ser den här mascaran fantasisk ut!
Det finns två nackdelar med den.
Den är huuuuur svår som helst att ta bort! Och om inte allt går bort gör det ont att böja ögonfransarna dagen efter eftersom det fortfarande sitter mascara kvar. Så se till att försöka få bort allt men gnugga inte för hårt. En posetiv sak med att den är svårt att få bort är att den rör sig inte när man gråter. Den ska inte va vattenfast och det finns en version som är vattenfast men den här rör sig inte alls när man gråter vilket är bra!
Den andra nackdelen är att om man sover med den på (vilket man inte borde göra en hel natt men nu menar jag att ibland somnar jag efter skolan när jag kommer hem) och öppnar ögonen sen är det nästan alltid ett öga där ögonfransarna klibbat ihop sig med ögonfransarna där nere så det är lite svårt att öppna ögonen haha.
Jag gillar verkligen det här med att det finns en vit sida och en med den svarta mascaran. Den vita sidan är en primer för att förbereda ögonfransarna för mascaran.
Mascara borsten är helt okej, det är en helt vanlig borste på båda sidorna men det jag gjort (Som jag gjorde efter bilden togs när jag köpte mascaran) är att jag har satt borsten så att bara lite är inne i tuben och böjt. Det är lite svårt att förklara men det är superlätt att göra! Det går inte med alla borstar, om du vill prova det här måste du se om det är en metalltråd som går egenom borsten där inne, finns det det så kan du böja borsten. Du kan också känna om den är böjbar. Det lättaste är att innan du köper en mascara titta på borsten som är ute i affären och så märker du :)

Mac VS Wet N Wild

Här om dagen när jag sminkade mig och anänvde en utav färgerna från Wet N Wild paletten jag köpte tyckte jag en utav ögonskuggorna jag använde var väldigt lik en jag redan har. Så jag kollade igenom mina ögonskuggor och såg att den var väldigt lik All That Glitters från Mac
All That Glitters från Mac är i den single eyeshadow och den från Wet N Wild är den Eyelid.
Den till vänster är All That Glitters och den till höger är Eyelid färgen från Wet N Wild.
Helt lika är dom inte, All That Glitters är med peachy medan den från Wet N Wild är med golden. Men på ögonen ser dom faktiskt nästan helt lika ut. Om du vill ha All That Glitters men inte vill lägga 175 kr på en ända ögonskugga kan du köpa Wet N Wild Confort Zone för 89 kr och då får du 8 ögonskuggor!

Elf Haul!:D

För några dagar sen fick jag sakerna jag beställde från Elf! Till all min fövåning beställde mamma mycket mer än vad jag gjorde haha! Men det här är det jag köpte!:)
Elf Studio Blush- Berry Merry
Pris: 39,20 kr
Blixten suddade ut mycket utav färgen varje gång jag försökte ta kort, så den är mycket mer pigmenterad i verkligheten. Tycker den är jätte fin på kinderna! Dock håller den sig inte där hela dagen.
Eyebrow Lifter & Filler- Ash/Ivory
Pris:39,20 kr
Liftern är den ljusa som är i Ivory och fillern är den mörkare som är i Ash, vet inte om jag kanske borde ha köpt en mer brun men den funkar ändå, annars ger jag den till mamma eller något. Nästa gång om jag köper den igen ska jag nog köpa i Medium.
Börjar från Vänster
Eyeliner Brush, 16,80 kr
2x Blending Brush, 16,80 kr/st
Stippel Brush , 39,29 kr (Har använt den det är därför den är smutsig, den ska annars vara vit på toppen)
Eyelid Primer- Sheer
Pris: 16,80 kr
Elf Cream Eyeliner- Midnight
Pris: 39,20 kr
Den är tyvärr inte så väldigt pigmenterad, men det går att bygga upp den ganska bra
Elf Cream Eyeliner- Teal
Pris: 39,29 kr
Den är lite mer pigmenterad, men det är en sån färg man kan ta över en annan eyeliner för att få den att sticka ut lite mer. Man kan också använda den själv man får bara bygga upp den lite. Har inte provat den på ögonen än ska nog göra det i morgon!
Mineral moisturising lip tint SPF 8 (Från vänster)
Blush
Berry
Pris: 39,20 kr/st
Den ljusare är Blush och den mörkare Berry
Therapeutic conditoning lip balm (från vänster)
Orange Cream
Vanilla Cream
Pris: 16,80 kr/st

PLL



Förlåt för inte så många roliga inlägg nu när det varit lång helg. Anledningen till det är Pretty Little Liars, det serien är så sjukt bra! Har inte kunnat slita mig ifrån tv:n har kollat klart på hela 1 säsongen så i morgon blir det att börja då den andra säsongen! Igår satt jag uppe till kl 2 i natten och kollade på det och idag har jag kollat hela dagen utan att pausa speciellt mycket, det blir så när jag verkligen gillar en serie! Alla serier som jag verkligen älskar lever jag mig in så mycket i serien och önskar att jag skulle kunna vara med i den, och inte direkt som att jag önskade att det var mitt liv men att jag var med och spelade i serien haha! I alla fall jag är hur trött som helst nu och ska krypa ner i sängen nu, känner att jag kommer somna på en gång. Orkar verkligen inte med skolan i morgon, det känns hemskt ut att gå dit efter vi varit lediga nu några extra dagar *Suck* jaja det är snart skolavslutning! Längar! Kan inte man bara snabbspola lite fram till avslutningen? det skulle varit perfekt!

“Don't get too comfortable. It's not over until I say it is. -A”

Outfit Of The Day 19 Maj

Stickad tröja- Forever 21
Cami-  Forever 21
Jeans- Cheap Monday (väldigt älskade därför de stora hålen haha)
Skor- Colin Stuart
Hade också min KRMA Jade Jacket, men när jag tog bilden hade jag inte bestämt att jag skulle ha den på mig så därför är den inte med!

Dagens sminkning

Idag blev det en grön 'smokey eye' skulle kunna gjort den mycket mörkare som en smokey eye men tyckte det blev bra mitt emellan.
Använde mig av den gröna sidan på Wet N Wild paletten:)

Eleven.se

Beställde lite saker från eleven.se i söndags och det kom idag :)


Beställde en palette från Wet N Wild, har aldrig provat deras ögonskuggor innan och jag blev förvånad dom är jätte bra pigmenterade :) Paletten heter: Comfort Zone




Nagellack från Essie: Haute as hello
Har aldrig provat Essie nagellack så det blir kul att prova! Ska måla naglarna sen :)


Bed Head Sugar Shock.
En spray som ska ge volym. Den luktar jätte gott!:)


I Love Vanilla & Ice Cream Bath & Shower Cream
Den luktar så sjukt gott!


I Love Strawberries & Milkshake Hand Cream
Den luktar också otroligt gott!

Chocolate chip cookies

Bakade idag, det blev kakor :) det stod att dom skulle flyta ut rätt mycket men hade inte förväntat mig av de små klickarna jag la att de skulle flyta ut så mycket att dom flöt ihop haha! Ser kanske inte direkt så fina ut men jätte goda blev dom!:) super lätta att göra!

Recept:
115 g rumstempererat smör
1 1/2 dl strösocker
1 3/4 farinsocker
2 stora ägg
1 tsk vaniljsocker (jag tar alltid mer eftersom jag älskar vanilj)
4 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
300 g blockchoklad i bitar (jag hällde bara i så mycket jag ville ha)

Gör såhär:
Värm upp ugnen till 180 C. Lägg bakplåtspapper på flera plåtar.vispa ihop smör, farinsocker och strösocker. Vispa ner ägg och vaniljsocker blanda till en jämn smet. Blanda ner mjöl och bikarbonat ( min smet blev väldigt torr det var knappt en smet så hällde i ca 1 dl vatten, det står inte att man ska ha det i receptet men man får improvisera ibland!) klicka ut smeten på plåtarna med ORDENTLIGT avstånd kakorna kommer bli jätte stora! Grädda i ugnen i 15-20 min tills kakorna blir fasta och gyllenbruna. Mina va gyllenbruna när jag tog ut dom men inte jätte hårda men jag gillar när kakor är mjukare gillar inte när dom är hårda och smular överallt när man tar ett bett.

Hittade receptet i min 1001 cupcakes, kakor och andra förföriska frestelser bok. Det finns jätte mycket olika i den så gillar du att baka skulle jag rekommendera att köpa den!:)


Då vet vi hahaha


Hjälp?

Någon som vet om någon bra makeup remover?:) mascaran från Loreal är sjukt svår att få av! Måste verkligen gnugga för att få bort det mesta och ändå går inte allt bort, får jätte ont runt ögonen när jag står där och försöker få bort det så tar bara bort det jag kan innan det börjar göra ont och det känns ut som att mina ögonfransar ska lossna men det är så irriterandes och det är inte skönt att ha mascara kvar på fransarna. Så någon som vet om något som funkar?:)



Spf

Jag kommer antagligen låta som en gammal kärring ' du måste ta på dig solkräm' men haha det är faktiskt jätte viktigt, men jag ska inte prata om solkräm på kroppen utan i ansiket. Om man bränner sig i ansiktet av solen är det inte bra att ta på smink innan det gått bort eftersom det kommer irritera mycket mer, i 'smink världen' är solskyddsfaktor i ansiktet något som pratas om väldigt mycket. Nu när det börjar bli varmare ut och solen är framme mycket mer är det viktigt att ta på solkräm i ansiktet, men i din foundation och ditt puder kan det redan innehålla SPF och om du inte ska någonstans där solen verkligen steker hela tiden räcker det med den solskyddsfaktorn som är i din foundation eller i ditt puder.




Om du inte vill använda en foundation under sommaren kan du använda en tinted mouisturizer, alla dom har solskyddsfaktor i sig (tror jag) och det är ett jätte bra alternativ om du ändå vill ha något på ansiktet men inte foundation!


Ett utav ställena du bränner dig snabbast på fast du kanske inte alltid märker det är dina läppar. Du märker det inte eftersom dina läppar redan är röda/rosa och det känns inte alltid. Jag sa till mamma att hon borde ta på något på läpparna med solskyddsfaktor i och varför och hon sa att hon inte behövde det och hon aldrig brännt sig på sina läppar och några dagar senare hade hon brännt sig på läpparna! Så där ser ni! Om du inte vill ta ett helt vanligt läppbalsam med solskyddsfaktor i så finns ett läppglans från ELF som har SPF 15 i sig och dom läppglansen är jätte bra!



So

Hej! Har haft bloggtorka, jag hade en massa bra idéer men så glömmer jag av dom så måste börja skriva ner! Ska fortfarande göra tutorial på Katherine och Carolines sminkning men har inte haft tid, eller så har jag varit för trött. Sitter nu och skriver en SO uppsats om Israel Palestina, inte direkt något jag tycker är så väldigt intressant men det måste göras, fast jag skriver och tar bort hela tiden kommer ingenstans! Och eftersom jag inte tycker det är så väldigt intressant är det svårare att komma på vad jag ska skriva. Uuhhh :( Den ska in i morgon så måste skriva klart den nu! Den lär inte bli så lång men spela roll.. Åh sen i morgon ska vi ha kamratbedömning på det, asså jag hatar det och tycker det är så onödigt! I alla fall när jag skrivit klart SOn ska jag plugga lite NO och sen får jag se hur mycket klockan är kanske hinner med något intressantare inlägg här!

Spexfoto!

Haha spexfoto idag, så alla 9or klädde ut sig men inga klasser under oss så dom tyckte nog vi så riktigt konstiga ut haha! Jag hade 50 tals kläder på mig :)


April Favorites!

Det blev inte så många favoriter denna månaden! Har använt mycket av det samma och jag tar inte med produkter som jag hade med förra månaden om ni fattar. Så älskar fortfarande min Chanel foundation och pudret! Det blir lite tråkigt om det samma är med varje månad!


Jag har ÄLSKAT min trio från NARS! jag har använt den varje dag! Så om det är någon smink produkt du skulle tänka dig lägga lite mer pengar på är det den här! Perfekt för sommaren dessutom!


Har också älskat min rouge från Nars i Deep Throat, också en rouge som skulle vara värt att lägga ner de extra pengarna på om du inte gillar rougen i trion eller något! :)
Den är lite mörkare i verkligheten. Har turat om att använda den här och Orgasm i trion varje dag sen jag köpte dom! Och måste säga att dom håller en hel skoldag! Går bort lite under dagen men man ser det fortfarande! Blev förvånad över hur stor skillad det var mellan en billigare rouge och en dyrare. Skulle säga att det är värt att köpa den dyrare rouge så att den håller hela dagen! :)


The Pore Fessional från Benefit, jag har en känsla av att jag hade den med förra gången men är inte riktigt säker så slänger med den nu också! Använder den varje dag och älskar den! Man behöver inte alls mycket för att det ska täcka näsan (det är där jag använder den oftast) A little bit goes a long way!


Diorskin Nude concealer, har haft den här i över ett år nu och jag slutade använda den för att den är snart slut och den är dyr så ville spara på den. Men denna månaden har jag börjat använda den igen och har insett att jag älskar den jätte mycket så det blir KANSKE att jag köper den igen när den är helt slut. Det ända dåliga med den är att man måste trycka ut produken och oftast kommer det för mycket och jag vill verkligen inte sösa på den eftersom den är rätt så dyr för att vara concealer.


Visibly Clear- Neutrogena. Har också haft den här ett väldigt bra tag och jag gillade den inte alls i början! Kanske för att jag var otålig och förväntade mgi ett resultat på en gång och då slarvade jag väldigt mycket när jag använde den också! Nu använder jag den varje kväll och jag tycker den gör så att mitt ansikte känns väldigt rent! Vet inte riktigt om den tar bort promaskar men om jag fortsätter använda den ett tag till får jag nog svar på det!


Min Ed Hardy hårfön. Jag brukar alltid duscha på kvällen så jag går och lägger mig med blött hår, men denna månaden eftersom vi har haft rätt mycket ledigt har jag kunnat duscha på dagarna och då har jag fått prova min hårfön ordentligt. Den är superbra! Den hinner inte ens bli varm (då menar jag så att man måste lägga den så att den får svalna innan man lägger tillbaka den inte att den inte ger varm luft) innan jag är klar! Och oftast brukar det ta 100 år innan mitt hår torkar med hårfön! Men denna blåser jätte bra och mitt hår blir torrt på typ under 10 minuter! Det finns också en cool shoot knapp så den blåser kall luft istället


Kanske en lite konstig favorit att ta med men Dove Go Fresh deodorant. Denna i Pomerganet & Lemon Verbena luktar så gott! Ska nog inte gå in mer på det haha


Lite random igen men Starbar chokladen är så sjukt god!


Favorit Låt: Boyfriend- Justin Bieber
Serie: Vampire Diaries (igen haha)
Film: Letters To Juliet (Har kollade på den måååånga gånger innan dock :))



Kanske?

Lite smink och annat som jag planerar på att köpa eller vill ha, och bara för att jag vill ha det betyder det inte att jag kommer köpa det! Men antaligen haha, listan på smink jag vill ha är väldigt lång då jag typ vill ha allt! Så jag tog det ner till några saker jag kollat på nu den senaste tiden och har funderat över ett tag nu att köpa, jag brukar aldrig köpa dyrare smink på en gång jag ser det då jag ofta sitter och kollar på smink på nätet och även om jag vill köpa det där och då så gör jag det inte eftersom jag tänker alltid över ganska länge innan jag köper det! Makeup im planing on getting SOMEDAY
Too Faced Summer Eye-Too Faced har kommit ut med deras sommar kollektion och jag blev så kär i den palletten! Men är fortfarande inte riktigt säker på om jag kommer köpa den!
Too Faced Natural At Night- Den kom ut för ett tag sen och då ville jag verkligen ha den men jag var inte riktigt säker men nu har jag nästan bestämt mig för att köpa den eftersom jag tror jag kommer använda den till avslutningsmiddagen!
Essie Nailpolish- Fiji, den ljus rosa, jag insåg att jag bara hade ett rosa nagellack så måste köpa några rosa och så har jag sett denna färgen på Youtube ganska många gånger och den är verkligen jätte fin!
Essie Nailpolish- Mint Candy Apple. Mint är så inne just nu och den här färgen är jätte fin! Men är inte riktigt säker för jag har ett nagellack som är ganska likt det så vi får se!
Urban Decay Naked/Naked 2- Jag har velat ha den såååååå sjukt länge! Den är åt det lite dyrare hållet men jag vill verkligen ha den, och för ett tag sen kom dom ut med Naked 2 är inte riktigt säker på vilken utav dom jag kommer köpa kommer inte köpa båda ändå om jag vill det, det känns lite onödigt. Så får tänka på det! Vilken tycker ni är finast Naked 1 eller Naked 2?
Nars lipgloss Turkish Delight- Som jag skrev när jag gjorde min haul på mina Nars produkter att näst på listan var Turkish Delight, och att nästa gång jag beställde från Nars skulle jag köpa den här. Vilket jag kommer göra men vet inte när den beställningen läggs kan ta lång tid!
Nars Velvet Matte Lip Pencil Never Say Never- Älskar färgen! Är inte precis den färgen jag skulle gå för normalt men det är kul att prova olika saker! Denna kommer jag också köpa nästa gång jag beställer från Nars men som sagt det kan ta sin tid innan jag beställer!
Real Techniqes Stippiling Brush och Starter Set- Om ni inte vet vilka som äger Real Techniqes är det en från youtube som heter Sam som är makeup artist, jag har hört bra saker om hennes borstar och jag vill gärna prova dom!
Hon och hennes syster har en youtube kanal: Pixiwoo
Jim som jag har länkat här någon gång det är hans systrar!
Benefit Benetint- Det är en stain som man kan använda på både kinder och läppar, har velat ha den hur länge som helst! Dom har några andra tinter också men startar nog med Benetint isåfall eftersom det är den jag velat ha längst.
Mac Iris Apfel Collektion- Flamingo (den ljusare)- För någon månad sen kom Mac ut med en ny kollektion i USA, och har verkligen lust att ha några corall/oranga läppstift! När jag var i Göteborg kollade jag om dom fått in kollektionen men såg inget glömde fråga dock, vet inte riktigt hur kollektioner kommer in till MAC i Göteborg då dom fortfarande hade smink kvar från Wonder Woman kollektionen som var förra eller förr förra året!
Mac Iris Apfel Collektion- Party Parrot- Jag älskar verkligen den färgen! Båda Mac läppstiften är inte färger jag skulle normalt gå för men som sagt innan att jag tycker det är kul att prova något nytt! Får se om jag hittar läppstiften! :)


April Favorites kommer i morgon förhoppningsvis! :)

RSS 2.0