Fubruary Favorites!

Till att börja med 2 mascaror!  Först och främst min rotating mascara, jag älskar den verkligen och det är verkligen min favorit just nu! Det kommer en review på den men tror det kommer bli en videoblogg eftersom jag vill visa er hur den snurrar!
The Body Shop mascaran, jag fick den i body shop kalendern! den ger bra volym och fint resultat! Den är dock slut nu.
Rediscovered love!
Denna eyelinern från Gosh! OMG! det är den bästa eyelinern jag har! Den är så mjuk den glider bara på, den håller hela dagen och är vattenfast! Har dock bara en men när jag hittar dom ska jag köpa fler!


Åh det blev ingen bättre bild än den, men irl är den mer lila blixten suddade ut färgen lite.
Jag hade nästan glömt bort den här tills jag skulle göra tutorialn för er och OMG<3
Jag har tvättat händerna många gånger efter jag swatchade den och den har inte rört sig något! Så om du undrar om den verkligen är vattenfast? Ja det är den!


Läpprodukter.
Coconut lip balm från body shop, luktar supergott och återfukter läpparna jätte bra!
Carmex tinted lipbalm mycket mycket bättre än vad jag trodde att den skulle va! Har använt den nästan varje dag sen jag köpte den!
Pucker Up Lip Scrub, smakar gott,luktar gott, gör läpparna hur mjuka som helst. Kan det bli bättre?


Nivea Visgate Refreshing Cleansing Wipes, har använt dom sen jag började använda smink tror jag, älskar dom!
Gente Eyemakeup remover, body shop. Jag gjorde ett inlägg om den och som jag sa den tar bort all mascara som är kvar och eyeliner! Ni kan gå och läsa inlägget om ni vill veta mer
Och tillsammans funkar de två perfekt! :)


Lush- Solid Shampoo
Jag vet jag har inte alls haft den här länge men jag gillar den verkligen! Den löddrar upp precis lika mycket som ett vanligt shampo och den tar inte alls lika mycket plats som en stor flaska! Kommer göra en review på den här och balsamet som jag köpte. Jag ville så gärna ta med balsamet också MEN jag tycker med shampo och balsam måste man prova det under en lite längre period för att se hur det verkligen är, om det inte skulle varit för det har shampot att det skulle varit en shampokaka skulle jag inte tagit med den men eftersom den är det är det en helt annan sak. (Tycker jag)


Vanilla- Alyssa Ashley
Åh det var verkligen svårt för mig att ta med den här parfymen och inte Someday-Justin Bieber. Men det är så här att jag sparar på min Someday för att den är snart slut (Panik) Så jag har fått använda mina andra parfymer, då den här har kommit i första hand eftersom jag älskar vanilj!
Jag har också en som luktar jätte gott från Juicy Couture-Couture Couture, heter den. Men det är mer en kvälls parfym så har inte använt den lika mycket.


Inte en beauty sak men har inte visat det för er, min bror hjälpte mig byta baksida på min Iphone! Eftersom jag hade en spricka på baksidan så sa han att han kunde byta den och självklart valde jag turkos eftersom det är min favorit färg! Så tänkte bara ta med den också :)

Min dag

Okej så idag har jag inte någon ork att blogga om något smink eller något sånt, det är svårt att komma på nya saker när det bara handlar om det men jag försöker!:P
Så första lektionen var hemkunskap vi hade terori hela lektionen, tråkigt..! Sen idrott vi hade någon vikarie och vi gjorde en massa olika tråkiga saker.. Svenska, vikarie igen. Sen syslöjd, den lektionen är helt okej det är bara det att vi har en sån lång slöjdlektion så det blir långtråkigt.
I alla fall nu kollar jag runt på youtube på videorna som dom jag följer har laddat upp. Jag kollade igenom några utav Joey´s videor och hittade den här. Har sett den mins 40 gånger och jag dör varje gång! Man kanske borde ha sett hans andra videor för att förstå den här men i alla fall!



Would You Give Me The First Dance?

Lånade min brors kamera så det blev bra bilder! Så här har ni en tutorial på en mer romantisk sminking, kanske passar om du ska på en dejt?;)
Använder Too Faced Romantic Pallette 

Start with primer your eyelids, today i used Lemon Aid from Benefit
And then with a flat eyeshadow brush  apply 'Kiss The bride' all over you lids. Don´t worry if you think it´s too pink it dosent matter because it´s going to go other eyeshadows over it.

With another flat eyeshadow brush (maybe a little smaller if you have)apply 'Cut the cake' to half your inner lids, leave the outer corner.


With the same eyeshadow brush just flip it over, apply 'First Dance' to your outer corner and bring it in to your crease. Blend, and keep building the color and blending until you get it the way you want.


Line your upper eyelashes with a black eyeliner and make a thin to medium line, i used my Elf cream eyeliner in black.
Line your waterline with a white pencil eyeliner, i used Laura Key Vanilla.


Line your lower lashes with a light purple eyeliner/ eyeshadow. I used Gosh Velvet touch Eyeliner in Blueberry Ice. The eyeliner i used dosent show up so much now but in the sun you can se it more and it´s so pretty!!
Highlight your tear duct, it vill make your eye look more awake and open, and it´s pretty. First i used  Benefit Eye Bright, it´s a cream and to lock it in i used Elf Single eyeshadow in Sand Dollar. I just took my pinkie and dotted it on there. Then with the same eyeshadow and with the blending brush i highlighted under my brow bone.
Fill in your brows, i used Too Faced 'Sexspresso' And Elf 'Wet gloss lash & brow clear mascara'
Curl your lashes and apply your favorite mascara, my favorite mascara right now is Bourjois rotating mascara.
And then your eyes are done.
Apply a nude lipstick, i used Mac Hue, if you think your lips are too nude after applying the lipstick take a colored gloss over it. But Hue has pink undertones so you shouldn't have to have anything over it if you don´t want to.
A cheaper alternative is Elf Natural nymph, it´s a little more nude so wear a gloss over it so you don´t look dead
Apply a warm pink blush i used 'Candy Leopard' from too faced. And then highlight your cheek bones just a little, i used 'Pink Leopard' from too faced. I know that the blush dosent show up on camera thats just because you have to put on so much more just for it to show on camera and it looks a little bit too much irl.
And then your done :) The finished look :)
The finished look :)
Close up finished look :)
Hope you liked it!:)

8 produkter som inte är värt lägga dina pengar på

7 Produkter som inte funkat för mig, men bara för att dom inte funkar för mig kan dom ändå funka på dig, med tanke på foundationen och det för det funkar olika på olika hudtyper :)
Den här är inte med på bilden eftersom jag slängt den, det var Elf 2 in 1 conditioning gloss. Det ska vara ett läppbalsan med en lipgloss i. Så det genomskinliga ska vara läppbalsamet eller så och lipglossen är innuti. Det funkar inte alls! Det är bara det genomskinliga som kommer ut, inget utav färgen. Den är jätte kladdig och det känns otroligt obehagligt på läpparna. När jag skulle prova den en sista gång gick den sönder och jag slängde den. Inte värt pengarna även om den är billig!
'
Elf Makeup mist & set.
Det är en spray som du sprayar på ditt ansikte som ska fixera ditt smink och göra så att det håller under dagen, funkar inte alls! 1. Den luktar riktigt konstigt. 2. Den hjälper inte sminket hålla!
Helt onödigt, gillar den här inte alls men jag har sett vissa på youtube som gillar den.
Har en från Body Shop som jag provar ut nu, har haft den ett tag men inte använt den så mycket innan så har börjat använda den mer. Det finns också en från MAC som ska va bra och en från Skindanavia som jag vill prova.
Makeup Store Liquid foundation.
Som ni ser har jag använt den här den är snart slut, den är helt okej. Det är bara för att jag har provat några olika sätt att använda den här med tex ta på den med fingrarna, borste osv. Men ingenting funkar (för mig) den har nästan ingen täckning och håller knappt halva dagen.
Elf mineral infused primer
Den här är helt okej, en primer ska göra så att ditt din foundation och concealer ska hålla längre, jag vet inte om det var för att min foundation inte vill hålla hela dagen eller vad det är men jag har inte sett att den här har hjälpt mitt smink hålla längre.
Maybelinne New York 24 H super stay
24 timmar super stay? pppfffttt inte alls håller knappt 3 timmar! Helt ärligt jag vet inte vad det är med min hud men ingenting vill sitta kvar!
Hade stora förväntningar för den här och 24 h super stay foundationen och blev riktigt besviken när inget utav dom funkar. (Tog inte med foundationen för skulle bara skrivit samma sak om den och den här concealern)
Elf Lip stain
Den känns så vattnig på läpparna och sen när den torkar så gör den dina läppar så torra. Men det gör alla lip stains så du måste ha ett läppbalsam under. Men gillar inte känslan av den här när man tar på den! Känns ut som målarfärg
Max Factor trio
Köpte den här runt jul för jag skulle använda den till min nyårssminking, den funkade helt okej då, då jag bara använde den mörkaste färgen men dom är knappt pigmenterade och det tar jätte jätte lång tid att bygga upp färgen! Kommer inte köpa ögonskugga från max factor igen!
Ser ni? och här har jag ändå försökt få så mycket färg som möjligt.
The Beauty encyclopedia från Elf
Gillar inte den här, ögonskuggorna är pudriga och kommer överallt, pigmenteringen är bra på fingrarna men när man ska ta på det på ögonen syns det knappt.
Glömde ta med den här i den översta bilden då jag kom på att den här skulle med när jag börjat skriva inlägget. Och egentligen var den här hela orsaken till det här inlägget, fattar inte hur jag kunde glömma den.. haha xD
Hoppas ni ser
Pigmenteringen verkar bra på fingrarna, blev jätte glad när jag gjorde swatch första gången men sen på ögonen, det syns knappt och så är dom jätte pudriga och kommer överallt. Inte värt att köpa tycker jag!

Cheers to the freakin' weekend

Nu är det äntligen helg! :) Såå skönt! På fredagar slutar vi 14:10 så det är riktigt skönt, idag var vi bara 2 st av de 6 st som vi är i våran 'grupp' de var alla och gjorde olika saker, väldigt ovanligt att bara va två haha.
Gjorde NO prov idag, hoppas det gick bra! Det blir alltid så att jag pluggar jätte mycket på det som inte kommer med på provet o.o
Får se om jag kan få upp en tutorial under helgen, det beror på om jag får bra bilder för jag orkar inte sitta och ta om korten hela tiden. Får väl se om min bror är snäll och jag får låna hans systemkamera :P
Aja vi hörs sen :)


Pappa hittade det här kortet på våran äldsta hund Chang när han var valp. SÅÅÅ SÖÖT!:3

The body shop eye makeup remover

Jag vet inte om jag glömde skriva i inlägget om rotating mascara att den är ganska svår att få bort allt. Det är fortfarande alltid lite kvar på ögonfransarna och man kan ju inte stå och gnugga för mycket för att det gör ont och gnuggar man för hårt lossnar ögonfransarna. Det är det samma med elf cream eyeliner, man får i inte bort allt det är alltid lite kvar.
Men den här makeup removern funkar jätte bra! Först tar jag mina sminkservetter och tar bort så mycket jag kan, sen tar jag med removern från body shop och den får bort det sista.
Men några nackdelar med den är att den luktar lite konstigt, och sen om man gnuggar för länge torkar det ut huden lite. Vet inte om set är för att jag har torr hy eller om det blir så för alla. Annars tycker jag att den funkar jätte bra :) så har ni något smink som inte går bort med sminkservetter tycker jag att ni borde prova den här :) den funkar för mig i alla fall.


Handkräm

Lite så här random men men xD
Under vintern har jag väldigt torra händer, mina händer är också väldigt kalla så fort det är lite kallare ute och då blir dom torra på en gång. Och vi alla vet att det inte är skönt att gå runt med torra händer och när dina händer blir så torra att det svider när du tar på handkräm... Inte kul!
Så om dina händer är som mina eller om du bara vill ha en bra handkräm rekommenderar jag den här från vaseline, den har keratin (ingen aning vad det är) och vitamin - E i sig. Den torkar snabbt och luktar gott, den gör dina händer väldigt mjuka. Jag vet att det här är en ganska random rekommendation men oftast de handkrämer som man köper för att de luktar gott hjälper egentligen inte och gör inte händerna mjuka, och de brukar torka sååå sakta! Så jag rekommenderar den här, den funkar super för mig och man kan hitta den lite överallt :)


Viktigt!

Glömde berätta det här, när jag var i Göteborg när jag köpte mina MAC läppstift, såg jag en tjej som tog en eyeliner som var en tester. Och började måla på eyelinern på sitt öga. (Asså inte inne i ögat men ni fattar) Gör ALDRIG ALDRIG ALDRIG det!! En tester har många andra rört vid och dom är smutsiga, självklart vill man veta hur den ser ut och då provar man den på handen ALDRIG på ögat! Det är inte hygieniskt och man vet inte vart den varit innan, någon kanske tappat den på golvet utan locket på? någon annan kanske har provat den på sitt öga? och så har många provat den på sina händer.
Tänk på det när du köper smink, dom som är testers är inte rena, andra folk har rört vid dom hundratals gånger. Eyeliner, ögonskugga, läppstift vad du än ska köpa, prova det på handen inte där produkten ska va egentligen!
Om du inte redan visste det så vet du det nu!:)

Min dag

Vaknade vid 5 tiden på morgonen och hade jätte ont i halsen, igår kväll började jag få ont i halsen men trodde det skulle gå över, över natten. Men det gjorde det inte, åkte till skolan och hade hemkunskap teori hela tiden i nästan 2 timmar! Sjukt jobbigt och tråkigt nästan som att man höll på att somna! Efter hemkunskapen hade vi idrott då vi hade styrketräning, vilket jag tycker är helt okej SÅ mycket bättre än allt annat vi gör på idrotten! Sen hade vi svenska då vi kollade på en film sen slutade vi!:) vi hade pedagogisk eftermiddag då alla slutade vid lunch:)
Köpte en glass innan jag åkte hem och så gick jag och la mig, somnade och vaknade nu. Försöker svälja så lite som möjligt.
ush vill verkligen inte bli sjuk igen! Inte kul!! Kan inte folk fatta att man inte ska gå till skolan om man ät sjuk?! Man smittar faktiskt andra!
Nu ska jag äta potatisgratäng (min favorit:)) och sen gå och vila igen, hoppas halsen går över snart!
Hoppas ni har en bra dag ute i solen och mår bättre än mig!


Shampokaka

Provade shampokakan som jag visade i haulen nyss, jag visste att den skulla löddra eftersom folk har sagt det men jag trodde verkligen inte att den skulle löddra upp så mycket och så lätt! Kan knappt fatta att den nästan löddrade bättre än ett flytande shampoo! Den luktar väldigt gott och jag får se när mitt hår torkar hur det blev :) Använde också balsamet jag köpte :)

HAHAHA


HAUL!:D

Denna gången i Göteborg blev ganska lyckad! :)


Om vi börjar med godiset då från den amerikanska bakery/affären
Junior Mints som är täckta med choklad och innuti är det mint
Extra Dessert Delights- Strawberry Shortcake tuggummi
Nerds- Wild Cherry, Watermelon
Jelly Belly!:D
Reese´s peanut butter cups white chocolate (Så sjukt goda!) Det blev inte så mycket godis den här gången, haha. Mamma köpte lite och så fick pappa en choklad som jag köpt :)

Nu till sakerna från Lush. Om ni vill läsa mer om produkterna jag köpt eller se vad dom har så kan ni gå in på Lush.se
American Cream Conditioner.
En jag följer på Youtube gjorde en 'What´s in my shower' och hon hade den här och hon sa att den var jättebra! Så visste redan att jag skulle köpa den, hon som hjälpte oss där inne sa att den var mångas favorit balsam. Den luktar också otroligt gott!
Köpte en Schampokaka! Intressant att se hur den kommer funka :)
Köpte också en burk som man kan ha den i perfekt när man är ute och reser då den inte alls tar lika mycket plats som en schampoflaska skulle gjort.
Den ser ut såhär, köpte den i Seanik. Den luktar väldigt gott!
Den har bl.a sjögräs i sig därav det gröna och så innehåller den havssalt. Den ska ge mycket volym när hon sa det bestämde jag mig för den!:) Man kan få upp till 80-100 tvättar med en sån schampokaka.
Angels On Bare Skin
Det är en ansiktsrengöring för normal till torr hy.
Den ser ganska konstig ut och luktar inte direkt så där väldigt gott. Men hon som hjälpte mig tog den på min hand och min hand blev väldigt mjuk och fin. Man tar en klick utav den och blandar den med ljummet vatten och sen masserar man den försiktigt in i huden.
Ocean Salt.
Det är en ansiktsskrubb.
Havssaltet skrubbar bort död hy men är också mjukgörande, då man ska försiktigt skrubba sitt ansikte.  Hon i affären tog den på min hand och gud min hand blev jätte mjuk då också!
Hon sa att jag kan använda den 1-2 gånger i veckan.
Skin Drink
Var osäker på den här ansiktscrémen då fick ett litet prov.
Den är för torr hy och ska hålla huden återfuktad i timmar.
Så får se hur jag gillar den, kanske köper en full size nästa gång :)

Nu till de två läppstiften jag köpte.
Båda två från Mac.
Den med röd är Viva Glam Gaga
Och den med silver är ett vanligt Mac läppstift
Viva Glam Gaga 2
Det är ett nude läppstift lite mer på den bruna sidan, om man använder den ensam så kommer man se död ut så jag rekommenderar att ha ett läppglans över men någon färg så att man inte ser helt död ut :)
Hue
Det är också ett nude läppstift men mer rosa vilket gör den lite lättare att använda då än Gaga läppstiftet.
En annan jag följer på Youtube rekommenderade det här läppstiftet om man ville ha ett bra varje dag läppstift som var mer naturligt :)

Gbg

Starbucks nu!:D
A haul is coming up later!:)


Top 10 nagellack

Jag gillar alla mina nagellack annars så skulle jag ju inte köpt dom, men hade tänkt att visa 10 stycken nagellack som jag gillar mycket just nu :)


Så det här är bara OPI nagellack utom en, de nagellacken som inte är runda är Nicole By OPI Justin Bieber One Less Lonley Girl Collection. Det var en Limited Edition Kollektion men jag lyckades hitta hela kollektionen på Ebay så köpte alla!:D vet inte om dom finns där längre, men det finns färger som liknar så dom jag vet skriver jag:)
Det kommer inte vara en top 10 där jag gör nr 1 nr 2 och så det kommer bara vara så att jag visar vilka mina favoritnagellack är just nu om ni fattar :)

1 OPI nagellack kostar 150 kr :)


Namn: Over The Taupe
Det här är en väldigt fin brun färg, många bruna nagellack kan se ut som jord vilket jag inte tycker är snyggt men det beror på. Den här är lite ljusare och ser väldigt fint ut på dina naglar. Det är inte som att man tänker 'Ew har hon brunt på sina naglar?' utan det ser väldigt naturligt och fint ut. Och med naturligt menar jag att det inte sticker ut så mycket som om man hade haft någon neon rosa på sina naglar.


Som ni ser är det här en Nicole By OPI Justin Bieber One Less Lonley Girl nagellack. (Väldigt långt namn om man ska säga hela!)
Namn: Im A Belieber
Det är en väldigt fin lila, det finns en nagellack från OPI som är lik denna. Den heter A Grape Fit! den är bara lite ljusare än den här.


Namn: "Baby" Blue
Ååå älskar verkligen den här färgen! Vääldigt väldigt fin blå perfekt för sommaren!
Jag har inget annat nagellack som liknar den här men det är nog lätt att hitta en liknande :)


Namn: My Lifesaver
På bild ser det kanske ut som att den är lik "Baby" blue, men det är den inte, den här är mer mintgrön den är så fin! Jag har ett nagellack från ELF som är likt den här den heter: Blue Mist. Den från ELF är inte lika pigmenterad och man måste ha flera lager för att få fram den fina fären. Låter er bara veta det, det är oftast så med lite billigare nagellack.


Namn: Redy To Runaway Love?
(Den är mycket rödare i verkligheten) Den väldigt fin rik röd färg, en nagellack från OPI som liknar är Big Red Apple, jag har inte den själv men jag tror den liknar ganska mycket.


Namn: Me + Blue
ÄLSKA! Ser ni glittret? hur det är i en massa olika färger? Det är sååå fiint! Dock när man har det på är det lite knottrigt (?) eftersom det är glitter i vilket vissa kanske inte skulle kunna gå med för att det känns ovant och lite äckligt ut i början men man blir van med det och sen när man tar bort nagellacket lämnas lite kvar. Men annars älskar jag det här nagellacket.
Har också gjort ett inlägg om det här nagellacket


Namn: Give Me The 1st Dance
En väldigt rik silver färg, lite ovanligt kanske men det är det som gör den så fin! Har inte använt den så mycket nu använde den mer under juletid och nyår med ett guldnagellack som jag har det var riktigt fint! Den kanske passar bättre på vintern. Men jag bryr mig inte, jag använder det nagellack jag vill ha och bryr mig inte om vilken årstid det är.


Namn: Strawberry Margarita
Har den bara i mini storlek då jag köpte ett paket med mini OPI nagellack. Asså jag älskar verkligen det här nagellacket! Det är en så fin rosa! Ska verkligen köpa den här i full size utan tvekan!


Namn: Cajun Shrimp
Ännu en utav mini storlekarna. En röd orange färg, riktigt riktigt fin! Ska köpa den här i full size också!


Namn: Lincoln Park After Dark
Har gjort ett inlägg på det här nagellacket men är bara tvungen att ta med det! På långt håll ser det svart ut men kommer man riktigt nära ser man att det är riktigt mörk lila! Perfekt för dig som inte vill ha svart nagellack men ändå ett mörkt nagellack! :) Full size nästa!


Depend Art Liner: Black
Har också gjort ett inlägg då jag visade er Zebra Print Nails då jag använde den här.
Den ända som inte var OPI och det är heller inte ett riktigt nagellack, utan en art liner så den har en smalare och längre borste så man kan rita och göra olika mönster!



Rotating Mascara

Jag visade denna mascaran i min haul för några dagar sen, jag har använt den 3 gånger och jag ÄLSKAR den!
Detta är ingen review för att jag måste använda den under en längre tid för att kunna göra en review. Men än så länge älskar jag den hur mycket som helst! Den ger mycket volym och det är superlätt! Första gången jag använde den tyckte jag den var lite svår eftersom när man ändrar på knappen börjar borsten snurra, men nu det är hur lätt som helst och det tar inte alls lång tid för att få bra volym! Mascaran är inte för våt och inte för torr, hoppas den inte torkar allt för mycket och jag hoppas att jag fortsätter tycka den är superbra! Men vi får väl se :)

..

Å gud jag dog av skratt

Tattoo lips

GAAHHH jag måste verkligen suga på att sätta på sånna här! Det tog 3 försök så använde alla dom där läpparna det var så sjukt svårt! Egentligen inte men när man verkligen skulle sätta på dom så det blev helt off. Nu sista gången så blev det lite fel med överläppen men skit samma vill inte ta bort det HAH det är rätt coolt :P


(Cam bild btw min kamera var urladdad)
Det är ganska ovant att ha dom på men man vänjer sig nog!
det blir nog ingen close up eftersom dom sitter lite konstigt här och var så nästa gång jag köper sånna vet jag i alla fall hur man ska göra!:)

11:30

Förlåt för att jag inte bloggade igår, var i stan med min bror och när jag kom hem frös jag ihjäl för att det blåste som faaaan i går och så somnade jag och när jag vaknade igen hade jag inte ork att blogga något. SÅ nu ska jag äta och sen sminka mig, ska prova mina tattoo lips, det kommer bli riktigt cool! Ville ha dom igår men jag fick inte för min bror eftersom vi skulle till stan xD men hela poängen med att ha dom är väl att folk ska se det?:P Men i alla fall det är 3 st med så nästa gång jag ska ha dom får jag se till och gå ut haha alla skulle väl stirra xD
Så bloggar senare hoppas jag kan få några bra bilder, tänkte kanske filma när jag sätter på dom? jag vet inte haha vi får se ^

Haul!:D




Sminket som jag beställde från asos.com kom idag :D
Vissa kanske tycker det är dyrt när jag skriver priserna på vad det kostar, men jag gör det för att ni ska veta vad det kostade om ni planerar att köpa det själv. Från asos så kan man få fraktfritt och det är från England så det blir ingen tull.
Smink kan vara dyrt och speciellt när man köper high-end
Men det är mina pengar och jag lägger dom på vad jag vill.


Confessions of a Concealaholic- Benifit
Pris: 351,85 kr
Det kommer bli riktigt kul att prova den här, man får allt man behöver och ett bra sätt att prova produkterna utan att köpa full size.


Man får med:
That Gal face primer
Erase paste
Boi-ing 01, Boi-ing 02 (concealer det är det som är dom två runda)
Eye bright (Den rosa)
Lemon aid (den gula)
2 dubbelsidiga concealer borstar.


Too Faced Romatic Eye
Pris: 296,29 kr


Riktigt fina färger, kommer bli riktigt kul att använda dom :)
Väldigt bra pigmenterade som ni kommer se i nästa bild :)


Bara några snabba swatches, namnen på ögonskuggorna står över, hoppas ni ser det men ifall ni inte gör det så skriver jag dom här också, börjar från min tumme.

Ever After
Honeymoon
Cut The Cake
First Dance
Un-Veil


Stila Custom Colour Blush- Self Adjusting Coral
Pris: 160,49 kr


Väldigt fin korallfärg med guldglitter, kommer bli jätte fin på sommaren!
(Ignorera det lila eyeliner strecket under)


Bourjois Paris- Volume fast & Perfect Rotating Mascara
Jag vet inte om ni kan se det på bilden men det är en knapp och när man trycker på den roterar borsten. Det kommer bli väldigt intressant att prova den och se hur den funkar!
Pris: Hittade tyvärr inte priset då jag inte kan inte den här mascaran på hemsidan längre (Det kan hända att den är slutsåld så dom tagit bort den från hemsidan tills dom får in den igen, är inte säker) Men den var inte alls dyr typ 99 kr eller något sånt.


Benefit- The Pore Fessional
Den ska minimera porerna får se om det funkar! hoppas det!
Pris: 290,12 kr


Det står att den är: Oil-free, lightweight, translucent, silky.
PRO balm to minimize the appearance of pores


Carmex Moisture plus- Sheer Pink tint
SPF 15
Pris: 55,55 kr


Den heter Sheer Pink och det är det du får, men det är en väldigt fin färg. Mjuk på läpparna och luktar gott


Violent Lips Temporary Lip Tattoos - Flags UK
Man får 3 st med! Det kommer bli riktigt riktigt kul att prova dom här! Dom hade inte den amerikanska flaggan så tog den engelska :)
Pris: 123,46 kr

Kommer antagligen göra review på allt om ni vill det?
Då kommer bättre swatches och bilder :)

Elf Natural Radiance Blush

Har 2 st utav Elf´s 1 dollar blushes. Det är från den vanliga linjen men eftersom den linjen inte direkt har något namn kallar man den 1 dollar linjen eftersom allt från den linjen bara kostar 1 dollar i usa.
Den korallfärgade är Glow
Den rosa är Shy
För hur billiga dom är är dom bra pigmenterade, lite ljusa men det går att bygga upp.
De här två färgerna här passar mest för ljusare hudtoner, det finns mörkare färger för er som har mörkare hy.
Den håller inte hela dagen men dom är så små så det är lätt att ta med i väskan, den håller någon timme. (Beroende på vad man gör)
Men jag har faktiskt inte hittat en rouge som håller hela dagen (I alla fall inte på mig) så om jag måste ta med mig den och ta på mer under dagen även om det är en lite dyrare tex den jag har från Body Shop.
Som ni ser är dom helt okej pigmenterade, där av att dom här två passar på folk med en ljusare hudton så att den syns på huden om man inte bara vill ha den som en highlight
Glow är en korallfärg med guldglitter väldigt fin på sommaren
Shy är en baby pink som är väldigt ljus, fin när man bara vill ha en lite färg på kinderna.
Tänk på att det ser annorlunda ut på kinderna än på handen!

Sweet Cherry

Så irriterandes! Jag hade tänkt att göra en Valentines Day makeup tutorial men när jag ska ta bilder syns färgerna inte! Det är så sjukt jävla irriterande! Antingen så syns inte färgerna, den blir suddig, jag blir gul, eller jag ser ut som ett spöke!  Jag fick iallafall en  bra bild så ni kan få se när det var klart men ingen när jag tittar rakt fram för dom blir bara helt cp? o.o Gassh vet inte om det är min kamera som är dålig på att fånga upp färg eller om jag helt enkelt bara suger på att ta kort xD
Ska prova att filma en gång? det kanske blir bättre då? men vet inte om jag kommer ladda upp den men ska prova och se!


Så det är jätte lätt egentligen, det jag gjorde var att jag tog en basfärg över hela ögonlocket, sen så tog jag en vinröd/cherry färg och började från utsidan och jobbade in den i globlinjen och mer in mot mitten. Blandade ihop allt och byggde upp till den färgen jag ville ha. Tog samma färg som jag använde som basfärg och gick över där jag inte har den vinröda/cherry färgen och blandade ihop färgerna lite mer. Tog en highliter vid ögonbrynsbenet och så gjorde jag en lite tjockare liner och tog en svart eyelinerpenna och tog den på vattenlinjen. Tog också lite utav den vinröda/cherry färgen precis under ögonfransarna där nere och sen tog jag på mascara och det var klart. Så lätt var det :)
Det kanske inte låter så lätt( jag vet inte jag tycker det xD) Men jag ska seee om jag kan få några bra bilder eller om när jag filmar blir bra ska jag lägga upp den här så ni får se hur lätt det är!
Det är kanske lättare för er att förstå om det är en video? Jag vet inte riktigt om jag vågar göra en sån men vi får se haha :)

Uppdatering

Överlevde svenska nationella uppsatsen idag! Det var sjukt jobbigt! Valde att skriva om 'när tiden stod still'
eller vad den nu hette. Det gick bra visste vad jag skulle skriva om så det var lätt, tror jag dock fick ta en massa onödigt (är inte riktigt säker på om det var onödigt men det kändes inte ut som att det hörde till) så att texten inte skulle bli hur kort som helst! Fick ont i huvudet på en gång när vi skulle börja jobba, kul!
Vi fick sluta tidigare idag, när jag kom hem somnade jag och vaknade nu. Så nu ska jag bara ta det lugnt, ska nog gå och värma lasagnen som blev över från igår! mums är hungrig nu.
sen blir det titta på tv. 17:55 blir det Real housewives of Beverly Hills, älskar att kolla på det tycker det är riktigt kul haha :)

7 Februari 2012

Det blev bara en snabb tur till skolan då jag fick sjukt ont i huvudet igen, 9orna gjorde nationella prov i svenska läsförståelse idag. eftersom jag var sjukt hela förra veckan ska jag göra den på fredag. Så tog med mig några böcker och åkte hem.
Nu ska jag vila en stund och kolla på film och äta kakor :) Innan jag antagligen får jobba lite matte och plugga lite SO och NO och göra arbetet jag fått från mamma.





Elf Elements

Några utav er känner kanske igen att man kan köpa eyeshadow pans (kommer visa bild då kommer ni förstå) som man kan köpa från MAC men ELF har sånna också.


Det heter elf elements, man måste köpa en compact som håller ögonskuggorna/läppglansen eller det du nu köper. Mac säljer också sånna behållare fast dom är rätt dyra, mac ögonskuggorna får plats i elf behållarna :)

Ögonskuggor: 10,50 kr/st och 15,75 kr/st (vet inte varför det är olika priser på vissa det var det inte innan)
Compact: 10,50 kr


En compact håller 4 pans.
Man kan köpa färdiga behållare eller så kan du göra din egen och välja ögonskuggor och så :)


Under varje ögonskugga sitter det en magnet och man sätter den bara i hålet och så sitter dom fast där, så lätt är det. Det är också en stor fin spegel som är fin att ha med i väskan :)
Ögonskuggorna är lite pudriga men dom är bra pigmenterade.



Uppdatering

Okej, jag har inte haft ork att göra några smink relaterade inlägg då jag fått influensan. Kunde inte läkaren sagt att jag hade den? I alla fall, igår hade jag feber och var så sjukt tung i huvudet kunde inte sova och vaknade typ varje timme. Idag mår jag lite bättre i alla fall, har en jävlig hosta så det verkligen gör ont och efter jag hostat gör det ont i halsen (inte sån ont i halsen som när man äter halstabletter utan ont ont) det är så jobbigt. Har också ganska ont i öronen. Men måste nog ta mig till skolan i morgon, ska prova i alla fall om jag lyckas sova hela natten utan att vakna. Ska se om jag orkar göra något smink relaterat inlägg i morgon om jag orkar! *hoppas hoppas* Idag har jag bara tagit det lugnt, legat i sängen hela dagen. Vi har också firat Chang (Våran äldsta hund) som fyllde 9 år i fredags! :) Vi åt blåbärs princesstårta den var riktigt god! mycket bättre än vanlig princesstårta. Hundarna tyckte också tårtan var jätte god :) Chang fick hundben i födelsedagspresent och en boll :) Nu kollar jag på Jersey Shore, kan dom aldrig visa de nya? när det är slut ska jag nog antagligen sova :) Godnatt!

2 Februari 2012

Ush var hos läkaren nyss, gud när mamma ringde mig i morse och sa att jag skulle dit var jag redan nervös. JAG HATAR ALLT SÅNT! Jag var jätte rädd att jag var tvungen att ta blodprov (livrädd för nålar och så skrämmer jag upp mig en hel del)..och självklart var jag tvungen att ta det samt några andra prover. Ush jag mådde så illa :( Fick också göra en massa rörelser och skit har ingen aning varför men men..Det var inget fel med mig enligt proverna, men går det inte över ska jag tillbaka dit. Hon sa att jag skulle vila, dricka mycket vatten, inte va vid datorn så mycket (yeah right like that´s going to happen) men i alla fall inte att sitta i mörkret vid datorn och äta bra. Hoppas det går över för jag vill verkligen INTE tillbaka till läkaren!! Förhoppningsvis mår jag bättre snart så det kommer några roligare inlägg :) (Förlåt att de andra inläggen ligger under smink men det går inte att ändra från mobilen)

03:17

Andra natten jag vaknar av huvudvärk D: seriöst hur länge ska jag ha ont i huvudet?!
Det kommer inte komma några, smink, review, osv.. Inlägg tills jag är frisk och orkar sminka mig igen.


03:54

Gaah! Vaknade av att mitt huvud dunkade! Jag vet inte varför min huvudvärk inte vill gå över 😰
Det är jätte hemskt, jag kan inte vända ansiktet för snabbt för det gör sjukt ont i huvudet då samma när jag kollar åt sidan, igår var jag hemma för det här. På morgonen tog jag en Alvedon och gick och la mig igen, vakande lite senare och huvudvärken var borta. Somnade om igen och när jag vaknade var den tillbaka igen. Den släppte lite på kvällen men kom tillbaka lite innan jag skulle gå och lägga mig och jag somnade fint utan att tänka på huvudvärken så mycket.
Och så vaknade jag nu D:
Får väl gå och ta en alvedon om jag vågar resa mig för det gör så ont D: ska försöka somna om men är för vaken för det nu.
Brukar alltid vakna vid 6 tiden på vardagarna av någon anledning och jag önskar alltid att klockan skulle va typ 3-4 och inte 6. Men idag önskar jag att jag skulle vaknat vid 6 tiden istället, så jag kunnat prata med mamma. Men det är bara att vänta, hoppas det gör över snart D: jag vet inte varför jag har så ont i huvudet 😢


RSS 2.0