Spf

Jag kommer antagligen låta som en gammal kärring ' du måste ta på dig solkräm' men haha det är faktiskt jätte viktigt, men jag ska inte prata om solkräm på kroppen utan i ansiket. Om man bränner sig i ansiktet av solen är det inte bra att ta på smink innan det gått bort eftersom det kommer irritera mycket mer, i 'smink världen' är solskyddsfaktor i ansiktet något som pratas om väldigt mycket. Nu när det börjar bli varmare ut och solen är framme mycket mer är det viktigt att ta på solkräm i ansiktet, men i din foundation och ditt puder kan det redan innehålla SPF och om du inte ska någonstans där solen verkligen steker hela tiden räcker det med den solskyddsfaktorn som är i din foundation eller i ditt puder.




Om du inte vill använda en foundation under sommaren kan du använda en tinted mouisturizer, alla dom har solskyddsfaktor i sig (tror jag) och det är ett jätte bra alternativ om du ändå vill ha något på ansiktet men inte foundation!


Ett utav ställena du bränner dig snabbast på fast du kanske inte alltid märker det är dina läppar. Du märker det inte eftersom dina läppar redan är röda/rosa och det känns inte alltid. Jag sa till mamma att hon borde ta på något på läpparna med solskyddsfaktor i och varför och hon sa att hon inte behövde det och hon aldrig brännt sig på sina läppar och några dagar senare hade hon brännt sig på läpparna! Så där ser ni! Om du inte vill ta ett helt vanligt läppbalsam med solskyddsfaktor i så finns ett läppglans från ELF som har SPF 15 i sig och dom läppglansen är jätte bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0